1299 Uzun Pelerin ...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HerqeLee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: 1299 Uzun Pelerin ...

cıkmaz ayın son pazartesi uyarmı sana :haha: (simdi yağ cekmek amacıyla dersin a_q_o_n_umu sonsuza kadar beklerim diye ehehe :) neyse ben yatiyorum size allah kolaylık versin a_q_o_nla) nasıl olsa doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar dimi cicim :d

kovdum senİ gİt :d

lan ne mal adamsın be biz sonsuza kadar beqlerizmi dedik aqlına ......... sadece beqldik pisman diiliz bi okadar da beqleriz snnden ala yaqcımı war it q.tünden uydurma

Son düzenleme:

arkadaşlar lütfen tartışma yapmayın konu gene kilitlenicek gelişmelerdende haberdar olamıycaz.

qerizekalı adamlar olnca insan kendini tutamıor yaqcıymıs snden ala yaqcımı olur it aqon banlıyken demediqin kalmadı lan arkasından

combo zavallı da değil. Kendi anasına yapılmış hoşlanmskı tavsiye ediyor *** de geç.

onsuz1hıcım ve malacı buyuk bı ıhtımal bu sozlerden sonra uzaklastırma alırsınız sanırsam :)

Burda Boşuna Paylaş maylaş demeleri,kendi aranızda tartışmayı bırakın arkadaşlar.Selimin Dediği gibi gidin gezin yaz günü bişeyler yapın.Zaten Çok az birşey kalmış.En fazla birkaç gün daha sürer bence.Yılın Paylaşımı Olucak Zaten de bir süreden sonra herşeye zamanla alışıldığı için sıkılırsınız ama Olmadan da olmaz ^^

evet unstop bu sefer sana katılıyorum zaten yılın paylasımı olucak verıldıgı gun +10.ooo kısı ındırmezse bende neyım bakın gorun ama boyle beklemekle kendınızı kandırıyorsunuz bosunada adamı mesgul edıyorsunuz zaten verıldıgı zaman ındırıceksınız sız ıstedıgınız kadar soyleyın Selim arkadasımız bıtırmeden paylasmaz bıtırene kadar bırakın rahat rahat calıssın :)

3.resimde patos turuncu gözüküor ve fazla bug yok o halini neden göndermiosunuz siz böle yaptıkca adamların sizlere güveni kalmıor

up>up>up>up>up>up>up>up
up>up>up>up>up>up>up
up>up>up>up>up>up>up
up>up>up>up>up>up>up
up>up>up>up>up>up>up
up>up>up>up>up>up>up
up>up>up>up>up>up>up

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt