Belirtmek isterimki bu ücretli bir paneldir.
Hemen tanıtımına geçmeden önce iletişim bilgileri şunlardır.
Forum adı olarak kullandığım isimlerim WURUCU ve BRAGA'DIR, Panelin adı TP Panel'dir.
BANA ULAŞAN HERKESE ÜCRETSİZ 3 FARKLI KENDİ TASARIMIM OLAN İNDEXİ HEDİYE EDECEĞİM. İLETİŞİM ADRESLERİM ŞUNLAR.
Facebook : TIKLA
Telefon : 0554 987 56 34
1x Lisans ücreti : 350₺
2x Lisans ücreti : 550₺
3x Lisans ücreti :700₺
Lisans değişim ücreti : 60₺ (1. Lisans Silinir 1x 2x 3x ile aynı değildir. Tercih meselesidir, Her isim değişikliğinde bu ücreti ödemek durumunda kalırsınız.)
Örnek Panel : TIKLA ve GİT
REFERANSLARIM
-------------------------
Just-MYKO.Com
Frienzko.net
Ko-59.net
Kings-pvp.com
Gloryke.net
Colony-Zone.Com
ArkantosMYKO.Com
Achgames.net
Akragame.net
...
..
.
Sayamadığım 10'larca irili ufaklı Server daha.
PANEL HAKKINDA DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN
SKYPE'TAN, FACEBOOKTAN veya TELEFON Numarası ile iletişime geçebilirsiniz, Aynı zamanda Sunucu, Database ve Soacs Anticheat desteğide sağlıyorum. ÖRNEK PANELİ GEZMEYİ UNUTMAYINIZ.
Hemen tanıtımına geçmeden önce iletişim bilgileri şunlardır.
Forum adı olarak kullandığım isimlerim WURUCU ve BRAGA'DIR, Panelin adı TP Panel'dir.
BANA ULAŞAN HERKESE ÜCRETSİZ 3 FARKLI KENDİ TASARIMIM OLAN İNDEXİ HEDİYE EDECEĞİM. İLETİŞİM ADRESLERİM ŞUNLAR.
Facebook : TIKLA
Telefon : 0554 987 56 34
1x Lisans ücreti : 350₺
2x Lisans ücreti : 550₺
3x Lisans ücreti :700₺
Lisans değişim ücreti : 60₺ (1. Lisans Silinir 1x 2x 3x ile aynı değildir. Tercih meselesidir, Her isim değişikliğinde bu ücreti ödemek durumunda kalırsınız.)
Örnek Panel : TIKLA ve GİT
REFERANSLARIM
-------------------------
Just-MYKO.Com
Frienzko.net
Ko-59.net
Kings-pvp.com
Gloryke.net
Colony-Zone.Com
ArkantosMYKO.Com
Achgames.net
Akragame.net
...
..
.
Sayamadığım 10'larca irili ufaklı Server daha.
PANEL HAKKINDA DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN
SKYPE'TAN, FACEBOOKTAN veya TELEFON Numarası ile iletişime geçebilirsiniz, Aynı zamanda Sunucu, Database ve Soacs Anticheat desteğide sağlıyorum. ÖRNEK PANELİ GEZMEYİ UNUTMAYINIZ.