13 Haziran 2021 Abdi İpekçi Spor Salonu ( Cübbeli Ahmet Hoca ile Sohbet )

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Levni
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Levni

<b><font color="red"><marquee>Sabrı öğütler zaman
Emektar
Reaction score
0
13 Haziran 2021 Abdi İpekçi Spor Salonu ( Cübbeli Ahmet Hoca Sohbetleri )

Merhaba Arkadaşlar,

Son 10 Yılda Popüler olan Cübbeli Ahmet Hoca'nın sohbetlerini arada bir izlerim.Diğer Hocalardan farkını hemen sizlere söylüyeyim; bu hoca herşeyi halkın dilinden anlatıyor ve şahsen ben gülmekten ölüyorum zaten izleyince görüceksiniz
.Sizinde izlemenizi istediğim için burada bu konuyu açmış bulunmaktayım tabi teklif var ısrar yok :)

Sohbet izlemek için Bağlantı tıklayınız: 13 Haziran 2021 Abdi İpekçi Spor Salonu 13 Haziran 2021 (596)

Diğer Sohbetleri'de Bu siteden takip edebilir ve izleyebilirsiniz.

İzleyen üyelerimizin yorumlarını Bekliyorum..

Not: +16 Yaş ve üzeri Üyelerimizin izlemesi rica olunur aksi takdirde oluşacak dengesiz davranışlardan ko-cüce sorumlu değildir.

İyi Seyirler ve İyi Forumlar Dilerim Jr.King

Son düzenleme:
Cevap: 13 Haziran 2021 Abdi İpekçi Spor Salonu ( Cübbeli Ahmet Hoca ile Sohbet )

ben bunu din hocası olarak değil komedyen olarak görüorum bunu izlerken cok gülüorum cok bilgili birisi ama yanlış aktarıor dinci deilmi ibne :)

Cevap: 13 Haziran 2021 Abdi İpekçi Spor Salonu ( Cübbeli Ahmet Hoca ile Sohbet )

ben bunu din hocası olarak değil komedyen olarak görüorum bunu izlerken cok gülüorum cok bilgili birisi ama yanlış aktarıor dinci deilmi ibne :)

Aslında herşeyi bizlere doğru söylüyor ama bazı dini konuları yada çoğunu halkın dilinden anlatıyor...Kısaca bizim anlıyacağımız dilden konuştuğu için kendisi son günlerde çok konuşuluyor.

Ayrıca İftar Vaktinden önce Flash TV'de Sohbetlerini karçırmayın derim.(Üstelik CANLI)

Geri
Üst Alt