1310 Serverımdan Yeni SS'ler | Dikkat! Kendinizi USKO'da sanabilirsiniz. [Kernkraft]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kernkraft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: 1310 Serverımdan Yeni SS'ler | Dikkat! Kendinizi USKO'da sanabilirsiniz. [Kern

h.o dostum

Cevap: 1310 Serverımdan Yeni SS'ler | Dikkat! Kendinizi USKO'da sanabilirsiniz. [Kern

Hayırlı Olsun Hamza Ben Server Kapatırım Ozaman Sizinle Gelmek İsterim ;)

Ben 1299'dan Ayıran Özelligi Göremedim Ya Yok Yada Ben Göremiyorum

1299 Server Özelligi
Bifrost
Bifrost Guard Tower
Slothlar V.s V.s

1300 Server Özelligi
Bifrost
Bifrost Guard Tower
Slothlar V.s V.s
Colony Zone Guard Tower

Sadece Colony Zone Guard Towerlar Güzel Geldi Bana Digerleri Şuanlık Boş İşler Sanırım Tabikide Seni Kırmak İstemem Yöneticisin Sanırım Ve Bu Kadar Yorum Gelmesinide Buna Baglıyorum.!

Not: Şuanda Usko Maradon Zamanı Oldugunu Sanmıyorum 1299 Geldiginde Sorunlar Yoktu Ne Düpe Biliniyordu Nede Başka Birşey Olay Yaratıcak Şekilde Yapıldı Ve Forumlarda Paylaşıldı Eger Usko Maradon Bugları Giderilmeden Düzeltilmeden Serverlara Konulmaya Çalışılırsa O Server'ın Güzel Olucagını Sanmıyorum .!

Ben 1299'dan Ayıran Özelligi Göremedim Ya Yok Yada Ben Göremiyorum

1299 Server Özelligi
Bifrost
Bifrost Guard Tower
Slothlar V.s V.s

1300 Server Özelligi
Bifrost
Bifrost Guard Tower
Slothlar V.s V.s
Colony Zone Guard Tower

Sadece Colony Zone Guard Towerlar Güzel Geldi Bana Digerleri Şuanlık Boş İşler Sanırım Tabikide Seni Kırmak İstemem Yöneticisin Sanırım Ve Bu Kadar Yorum Gelmesinide Buna Baglıyorum.!

Not: Şuanda Usko Maradon Zamanı Oldugunu Sanmıyorum 1299 Geldiginde Sorunlar Yoktu Ne Düpe Biliniyordu Nede Başka Birşey Olay Yaratıcak Şekilde Yapıldı Ve Forumlarda Paylaşıldı Eger Usko Maradon Bugları Giderilmeden Düzeltilmeden Serverlara Konulmaya Çalışılırsa O Server'ın Güzel Olucagını Sanmıyorum .!

Ahaha Çok Komik

1311 Özellikler Söliyim Sana

1.Flood Sistem Muted Oluyor
2.Bifrosth 100% Usko
3.Generatör 100% Usko
4.Biforst Girince Human ve Karus Savaş Bifrost Biri Kesince Np Veriyor
5.Level 80 Olunca Stat Sıfırlanınca Bug Yoktur Örn: 285 Stat Olabilecek Usko Tarzıdır

Sen hiç Server Beğenmiyorsan Yorum Yazma O Kadar Adam 7 Aydır Uğraştı

Biraz Ayık Ol ...

Cidden usko gibi:)

bununda hile sini bulurlar exe konusunda sıkıntı var asm si cok farklı

Hadi bakalım bıktım yabancı pwp oynamaktan Trlerde Şuan iş yok

Artık 1310 oynamak istiyorum :):)

umarım yaygınlasır bu 1310

kerkraft db ve server filesleri paylasırmısın

2009111816503.jpg

2009111816505.jpg

20091118165016.jpg

20091118165018.jpg

20091118165021.jpg

.............................

wayy :D
kernkraf dostum usko moradon olan server files ve db yi paylasırmısın kendi pc me öylesine server kurmak istiyorum

peki server filesleri paylas ebenezer aujard aiserver login bilingserver itemmanger bunları paylasırmısın usko moradon yapamadım hata veriyo bende :S

USKO Moradon'un server dosyalarıyla alakası yok.

Hamza serverini ne zaman açacaksın ?

yav paylassana işte usko moradon bizde yapalım

edit : o zaman sadece databaseyi paylas o usko moradon yapılmıs sendeki

Arkadaşım besim O Server Dosyaları Alakası Yok Senin Client Alakalı Sorun Olabılır Benim Paylaştığım Onu Denedin mi Eğer Olmazsa Fazla Yardımcı Olamam Kernkraft yi clienti Paylaşsa Sen Onu Kullanırsın ama ne zaman paylaşacağı belli degil ...

Geri
Üst Alt