1310Server Files&Client

Cevap: 1310Server Files&Client

ITEM tablosu eksik.Ben belki bu yüzdendir dedim dün alpere ayhan abinin db den ITEM tablosunu aktar bir dene dedim fakat olmadı.En azından tabloyu doldurmak için AKUMA Database i kullanarak ITEM tablolarınızı onarın.

High , Middle dalgası bence tbl den kaynaklıda olabilir bir incelemek lazım.

NPC yanlis eklenmiş bu yüzden büyük bi ihtimal ile anvil kecoon görünüordur ( 1310 hiç girmedim :) )

evet ITEM tablosu eksik Akuma DB veya herhangi bir db ile uyusacağini sanmam tblerden yola çıkarak ITEM tablosu doldurulacak ve ITEM_UPGRADE tablosuna eklenicek tabiki doğru bir şekilde ( en iyi yöntem upgrade editörü )

Login sorunlari vardi çözüldü sanirim proc.ler ile

Anvil hiç bise basmiordu uyumlu smd paylasildi ama gateleri japonca editlenmesi gerekli...

EMC & Lüfer yerine piana&breath ( 1102 zoneler :) ) gözüküormus 1299dan kolayca çevirilebilir bence

aslinda 1310 un 1299dan tek farki simdilik buglari :)

evet sanırım en büyük sorun files ve db bulmak foruma bayağı bi baktım fazla files yok olanlardada illaki bi yerde eksik oluyo veya dosya.tc'ye sövdürüyo.paylaşılırsa çok sevinirim,sevinilir diye düşünüyorum

Dostum Bana 1310 DatabAse Ve ZOnes Lazım Yardımcı Olurmusunuz

kımse yazılanları okumuyor sanırım forum sadece kendı ısteklerı yonunde yol alıyor kımse kımsenın umrunda degıl acılan bır cok 1310 postunda genel lemede tam bır ayrıntı yok dosyalar ya bozuk yada eksık verılıyor bazı kısıler bende dahıl yapamasakta urasmak ıyıdır ama ne kadar ınsanı cıleden cıkaran uraslar oluyor
herkez bılım adamı degıl sadece bısıler kata bılırmıyım dıe veya ne oldunu merak edıp bakma ısteyenler bazılarıda kendı cıkarına 1310 acmak ısteyenler neyse burda yardım konusunda pek ılerıye gıdılmıyor sadece tek tek verılmesı sıkıcı zamanla olur ıns. hersey de herkez 1310 la uraşır belkı ıyı forumlar !!!

Olydbg ile 1298 Ebenezer ve 1310 Ebenezer Upgrade Kısımlarını Karşılaştırırsanız sorunu görürsünüz. diye düşünüyorum..

1310 A artık yavas yavas geçmeye baslıyoruz ilk server bizden olcak:) tamamen bugsuz olcak

DataBase'dekı Bazı Tablolarda Sorun Var 1299 DB Aktarım Yaptım Ve Denedım Uyusma Sorunu Demeyelımde TabLolarda Cozemedığım BıR Sorun Var Bende Kotalı UseRım Pek Dosya Indırme Imkanım Yok Olsa Elımden Gelenı Yapardım Konu GUncell

Tek Yapılacak 1310 Cliente Bakılması,Exe'yi Kontrol Ediceksiniz Db'Deki Tableleri Yerleştireceksiniz Bence 1299 Dbnın altından Gırıp Ustunden Cıkmıs Arkadaslar ve Client Üzerinde Cok CAlısmıs arkadaslar Cok Rahat Yapabilir Diye Düşünüyorum Sadece El Birliği..

Hepinizin Düşünceleri Çok Güzel Bence Ko-CuCe.Com Bunun Altındanda Kalkar.:)

Anvil Sorunu Knightonline.exe ile alakalı Arkadaşlar bu exe Kore sitesinin verdiği exe ile aynı değil bir zamanlar orjinal linkinden indirmiştim o zaman exede virüs var uyarısı için clean yapmıştım hatırlıyorumda Byte Size değerleri bu exe ile aynı değil.

Geri
Üst Alt