(1351) ByYunus V1 Zor database en ınce ayrıntısına kadar...!!

Cevap: (1531) ByYunus V1 Zor database en ınce ayrıntısına kadar...!!

msn zaten acıkta o sorunun database ve dosyalarla alakası oldugunu sanmıyorum clıente bır bak

Cevap: (1351) ByYunus V1 Zor database en ınce ayrıntısına kadar...!!

konu başlığı düzeltildi.

db superde bi giremedim hersey sorunsuz acılıyor ama ırk secerken oyundan atıyo yada kalıyo oyle senin verdigin clienti indiriyim bide:D

1351 server fıles yok arkadaslar bnde soacsv30 var osmanxın onda sorunsuz acarmı

soacs 1351 de ıse yaramaz arkadasım dıger arkdasım clınetın degıstır bırsey yap charakterde donuyorsa charın benım yapcak bırseyım yok oraya kadar gıdıyorsan benım dosyalarda sorn yok ya senın pc de var sorun yada clıentınde

evet sonunda senin verdigin clientle girdi giremeyen arkadaslar icin acıkliyim
1. byyunus serverfiles rardan cıkarn inileri kendinize gore ayarlayın 2 .yunusun vermis oldugu clienti kurun ve "ByYunus pacth"icindekileri kurmus oldugnuz yere atın
ve sonunda
"ByYunus Fıles (Server Fıles)" in icinde ckan exeyi oyunn kurlu oldugu yere atın

evet db cok guzel olmus ellerine saglık :)

tesekkurler arkadasım

krovaz npcsi acılmıyor gemlerden dusen(nightmare crytal, ds , ayrıca 1705 itemleri gorunmuyor.)bir suru patch indirdim o zamanda oyuna girmedi datada sorun var kendi actıgın datayı yuklermisin zahmet olmassa cok ugrastırdk ama :)

lınklerı yenıledım arkadasım byyunus patch var onu ındır eger olmasa kendı dosyalarımı uplarım

yunus patchide attım zaten(yoksa tcko clientle giremiyosn tbl eksik diyor) senin verdigin herseyi indirdim data lazm tekrar tesekkürler ALLAH razı olsun :)

yunus kendı dosylarını kendı pcındekı clienti yukleyı ver suraya bırcok npc calışmıor ıyıce sınır oldum np alma npc sı acılmıor falan fılan krowaz ıtemlerı gozukmuor nede fosıllerı gozukuor nede npc sı acılıor ne czde npc acılıor bununla bı ılgılenırsen ıyı olur

deneyip yorum yazıcam arkadaşım

11 minutes dakika sonra eklenen:

map dosyaları hatalı galiba sorunsuz şekilde tüm mapları upload edebilirmisin ?

34 minutes dakika sonra eklenen:

server fileslerin filan cok karısık hiç bişi anlatmamışsın ya :S 1 bunu acın demişsin 3 bunu acın demişsin 2 4 5 dier acılcaklar yazmıo :S sırası filan

13 minutes dakika sonra eklenen:

server filesler filan her bişi cok karısık login acıom start gelmior bide vps

Moderatör tarafında düzenlendi:

deneyip yorum yazıcam arkadaşım

11 minutes dakika sonra eklenen:

map dosyaları hatalı galiba sorunsuz şekilde tüm mapları upload edebilirmisin ?

34 minutes dakika sonra eklenen:

server fileslerin filan cok karısık hiç bişi anlatmamışsın ya :S 1 bunu acın demişsin 3 bunu acın demişsin 2 4 5 dier acılcaklar yazmıo :S sırası filan

13 minutes dakika sonra eklenen:

server filesler filan her bişi cok karısık login acıom start gelmior bide vps

1. byyunus serverfiles rardan cıkarn inileri kendinize gore ayarlayın 2 .yunusun vermis oldugu clienti kurun ve "ByYunus pacth"icindekileri kurmus oldugnuz yere atın
ve sonunda
"ByYunus Fıles (Server Fıles)" in icinde ckan exeyi oyunn kurlu oldugu yere atın

ben kendi pcimde boyle girdim exeden girdim ama

arkadasım bana lazım olan duzgun bı clıent yunus kardesımız kendı evındekı clıentı upload ederse cok makbule gecer cunku 1705 ıtemler gozukmemektedır np alma npc sı acılmamaktadır hem karus hem humanda bu yuzden pelerınde alınamıor yunus kardesım kendı evındekı orjınal clıentını upload edermısın pacthlerı ıle hazır bı sekılde

arkadaslar acıklama yaptım bu konuda ben evımdekı clıentı yenıden hazırlayıp sıze suncam ama bıraz zaman verın bana ınt yavas sorun var ınt + deo31tr arkadasımız nasıl calıstıyorda sız calıstıramıyorsnuz anlamadım server fılesler sorunsuzdur kendı fıleslerımı upload edıp yukledım ve paylastım sızle clınet ıcın uzgunum sımdılık ama ByYunus v2 ıle yıne gelcem ozaman herseyını hazır uplaycagım vede daha guzel bır server olcagını emınım bu arada ben pk db yapmam zor db uzerınde calısırım
bılgınıze ByYunus v2 ıle goruscez yakında surelı zoneler yenı pelrınler felan fılan ıste hade kalın saglıcakla

arkadaslar ısımı yarım bırakmayı sevmem ama kusura bakmayınız askere gıdıyorum kalın saglıcakla kusura bakamyın paylastıgın db nın herseyını lınklerını yenıledım server fıles pacth felan onları kullaının sorun yasamasınız

hayırlı teskereler selametle kal ALLAH yardımcın olsun :)tesekkürler linkler icin ALLAH razı olsun ALLAH'a emanet ol

A+Q Mapleri Nereye Atıcamızı Söylemişsin direk MAP diye vermişsin.. belirtsen biraz.. Ayrıca Clientleri Artık Dosya.tc'den verin çok hızlı iniyor.. MSN ekledim kabul et artık **..

cok super bır db yapsmıın elerıne ve emekelrıne saglıq

Geri
Üst Alt