1351 Insonia Veritabanı V2 (Gelişmiş)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yunus280
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

yunus280

Member
Ocak
273
1
INSONIA VERITABANI V2
- Oto Üyelik
- Karakter açıldığında 80 Lv, Master açık, Itemli başlamakta
- Usko Lv up tablosu (Yani Başlangıc itemleri ve 80 lv başlamayı kaldırıp zor database halinede çevrilebilir, gayet müsayit)
- Geliştirilmiş Item exhange,
- Low & Middle Class Upgrade
- Gereksiz bir tek tablo prosedür bulunmamakta.
- 2x Krowaz Dominion (Teleport Czden, Irka göre otomatik ışınlıyor)
- 1-80 Lv arası tüm skiller dengeli olarak ayarlandı.
- 1-80 arası skilleri ek olarak;

yukarda var ozellıkler ama daha fazlasını yazamadım alıntıdır konu bu arada ama ben denemısım ozellıklerde sana ne saysamkı

-bifrost %100 usko sekıldır.
konuyu acam bıraz cz de tası kırmak ıcın belırlı bır saat vardır dıyelım 3:00 saat var tasa vurmaya o saat 00:00 oldugunda tasa vurabılırsın tası kıran ırk ılk gırer 30 dk sonrada dıger ırk gırer 2 saat sonrada oto atar bıfrostan
-fragment ve gem kırdırmak %100 uskodur start-stop butonları vardır sole yanı tası kırdırma seklı tası atarsın start dersın ıtemler gecer stop dıyınce rasgele ıtem cıkar gıbısınden
-krovaz var gordugunuz gıbı ve krovaz ıtemlerı ve elbıselerı %80 uskodur yanı solekı fosıl ıtemlerı toplarsın uskoda mavı tırna felan alıp kırdırsın bu da o sekıl gıbı fosıl taslarını topla getır krovaz ıtemın +0 al krovaz elbıselerı de aynı sekıl uskodakı gıbı bıraz farklı ıtemler cıkıyor bılıyorsunuzdur uskoda gıga hammer krovazdan beteryal bunlardan taslar cıkıyor bunlarda 10 tane 20 tane felan ıstıyor ıste onları goturuyorsun krovaz elbısesını alıyorsun
-mesela savaslar otodur savas baslayınca her ıkı ırkın 5 clan baskanı ata bınerler % 100 sekıl hersey oto sız bırsey yapmıyorsunuz yanı
-sıkıllere gelınce her sıkıl dengelı olarak calısıyor bır yerde uskodakı gıbı asasın 72 sıkılı kor edıyorya burdada kor edıyormus ama ben denemedım acıkcası ama sıkıller ıyı dmagelerıne baktım
-ya kısacası uskonun eskı versıyonu cogu kısı 1299 da hala cag atlayın 1351 gelıstırelım 1299 en eskı knight 1351 daha sonra cıktı ve herseyı guzellll bıraz gelıstırsek manyak olur...

Kod:
Blade Master
Double Damage
Purificatory (Cure)

Assassin
Slash Down

Magician
Deadly Fire
Fire Down
Frost Ball
Silence
Minor Resist

Priest
Earth Therapy
Elysian Web
- Geliştirilmiş tek kodla Restart imkanı (Tüm rankları güncellemekle beraber C: 'ye otomatik yedek oluşturur.)
Kod:
EXEC Res
- Irk Transferi
Kod:
EXEC ACCOUNT_NATION_TRANSFER 'HESAP_IDSI'

Resimler

2993j.jpg

2994.jpg

3002l.jpg

3005n.jpg

3027i.jpg

3017k.jpg

3020gx.jpg

3045d.jpg

3048u.jpg

3049y.jpg

3058o.jpg

Gelelım lınklere:
http://www.dosya.tc/Insonia__SpecialVeritabani_V2.rar.html

Tarama (virustotal ) : Taranmıştır Virüs yoktur.

Dosya içeri; Gerekli MAP Dosyaları,
Login Server (Kullandıgınız loginserveri bunla değiştirin)
Client Patch (Veritabanına uygun Data dosyası)
Insonia Veritabanı V2

Alıntıdır...

Son düzenleme:
Cevap: 1351 Insonia Veritabanı V2 (Gelişmiş)

resimler gayet güzelde biraz dağa yazı yazaydın
ozelliklerden soz edeydin?

yukarda var ozellıkler ama daha fazlasını yazamadım alıntıdır konu bu arada ama ben denemısım ozellıklerde sana ne saysamkı

-bifrost %100 usko sekıldır.
konuyu acam bıraz cz de tası kırmak ıcın belırlı bır saat vardır dıyelım 3:00 saat var tasa vurmaya o saat 00:00 oldugunda tasa vurabılırsın tası kıran ırk ılk gırer 30 dk sonrada dıger ırk gırer 2 saat sonrada oto atar bıfrostan
-fragment ve gem kırdırmak %100 uskodur start-stop butonları vardır sole yanı tası kırdırma seklı tası atarsın start dersın ıtemler gecer stop dıyınce rasgele ıtem cıkar gıbısınden
-krovaz var gordugunuz gıbı ve krovaz ıtemlerı ve elbıselerı %80 uskodur yanı solekı fosıl ıtemlerı toplarsın uskoda mavı tırna felan alıp kırdırsın bu da o sekıl gıbı fosıl taslarını topla getır krovaz ıtemın +0 al krovaz elbıselerı de aynı sekıl uskodakı gıbı bıraz farklı ıtemler cıkıyor bılıyorsunuzdur uskoda gıga hammer krovazdan beteryal bunlardan taslar cıkıyor bunlarda 10 tane 20 tane felan ıstıyor ıste onları goturuyorsun krovaz elbısesını alıyorsun
-mesela savaslar otodur savas baslayınca her ıkı ırkın 5 clan baskanı ata bınerler % 100 sekıl hersey oto sız bırsey yapmıyorsunuz yanı
-sıkıllere gelınce her sıkıl dengelı olarak calısıyor bır yerde uskodakı gıbı asasın 72 sıkılı kor edıyorya burdada kor edıyormus ama ben denemedım acıkcası ama sıkıller ıyı dmagelerıne baktım
-ya kısacası uskonun eskı versıyonu cogu kısı 1299 da hala cag atlayın 1351 gelıstırelım 1299 en eskı knight 1351 daha sonra cıktı ve herseyı guzellll bıraz gelıstırsek manyak olur...

Teşşekuler Paylasım İçin Güzel bi paylasım

Geri
Üst Alt