1397 serverlarla ugrasanlar içeri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GeliSmiSPhic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
rapide attım linkini koycan konu altına ok kullandıgım sw fileslerin

sw filesler konu altına eklenmiştir...

tamam sorunsuz ebezer fln sayıyorda sw ıd pass gırınce no ıd fln dıyor :S

samba kardeş 1 sorum daha olaçak ben ebezener den /open diyorum yukarda sawaş açıldı diyor fakat kapıda ışınlanmıyor bu konuyla bilgin warmı yada sawaşta sorunmu war

tm saol peki hangi sawaş lar war bide buna bdw ekliye biliyormuyuz

mrb arkadaslar,

1397 dosyaları üzerinde çalışmaya yarından itibaren bende başlayacagım. dosyalar üzerindeki ilk hedefim tüm questler(en ufak worm questleri dahil), exp, drop, upgrade vs.. her yönden orjinal oyundaki özellikleri yakalamak olucak. Çok profesyonel bir yazılımcı değilim, bir anticheat programı vs yazamam fakat bu söylediklerimin hepsini yapacak bilgiye sahibim. Bunları yapmak için sadece zaman ve az çok benim kadar bu işlerden anlayan birkaç arkadasa ihtiyacım var. Eğer benimle birlikte birlik olup bu hedefleri gerçekleştirmek isteyenler var ise benimle iletişime geçsinler. Planlı bir görev paylaşımı ile daha güzel şeyler ortaya cıkarabiliriz.

iam sorry dostum bende yazılımcı falan değilim ancak zaten bende 13xx sw lerin gelişmesi için konuyu actım buldugumuz en ufak bi bugu bile giderip bu konualtında toplarsak hem herkes yararlanır hemde 13xx sw ler gelişir.umarım diledigin gibi basarırsın dostum.

bdw var

tm saol peki hangi sawaş lar war bide buna bdw ekliye biliyormuyuz

bdw map var ancak bastan yazılması lazım

---------- Yorum eklendi 23:43'da ---------- Önceki yorum 23:32'da ----------

ARKADASLAR KULLANDIGIM CLİENT KONU ALTINA EKLENMİŞTİR.ANCAK PART OLDUGUNDAN TXT OLARAK KOYDUM RARPASS İSTERSE (neronlineworld) TUR.SALUS WİN7 DE ACMIYOR OLABİLİR BEN XP KULLANIYORM VE SORUNSUZ GİRİYORUM.

DİPNOT:ARKADASLAR İNDİRDİGİNİZ DOSYALAR GARANTİ VURUSLUDUR.ODA ZATEN KENDİ VURUSU DB MAİL VURUSLU O YUZDEN TARATINIZ.

Valla new cz koydum + bazı arkadaslar indirdikleri clientte rebirth itemleri gormuyormuş o yuzden paylasıyorum.

gemi savaşını çalıştırabiliyormusunuz? eskiden açıyordu bende şimdi ai server açmıyor

Sawasların elden gecmesi lazım nedenine gelince gemi savası lmus basma savası bide eski savas var ben onları usko yapacam buyuk savas eski savas ve gemi savası vakit bulursam eger.

şu under the castle yi bulabilsek çok iyi olucak nero paylaşmıştı ama kodlarını pachini bulamadım bende gemi savaşıyla oreds war zoneye bakayım bi

şahsen açmayı düşünmüyorum başka planlarım var hem uğraşmak bile böyle şeyi sevenler için güzel bi hobi hele ki yardımlaşarak iş yapmak daha güzel uğraşan herkese teşekkürler

itemler gözükmüyor bende S: npcler gozukuyor o sorun halloldu ama ıtemler gozukmuyor vve yaratıklara dalınca dc verıyor

arkadaslar eger win7 kullanıyorsanız size yardımcı olamıcam upladıgım butun dosyalar suanda aktif olan kendi kullandıgım dosyalar ve client.anlıcagınız win 7 bunu kaldırmıyo yada bu win7 yi kaldırmıyo

önceki sv fileslerde çalışıyordu itemler yanı edıtorden eklıyordum :S

valla dostum dedimya win7 yi tercih etmem tavsiyede etmem bu knight olayında en saglamı win xp ve sql 2000

windows xp modeyı kurdum ıcıne tekrar serverı sql yı fln krudum artık ordan acıyorum ama ipleri nası ayrlıcam sabıt ıpı fln aldım ınılerde nereye yazıcam ? hazır kalıbın varmı ?

arkadaslar 1397 linux dosyalarını kurmayı başardım. linux server en stabil hali ve daha güzel. işlerimi bitirdikten sonra videolu anlatım yapıcam

local

windows xp modeyı kurdum ıcıne tekrar serverı sql yı fln krudum artık ordan acıyorum ama ipleri nası ayrlıcam sabıt ıpı fln aldım ınılerde nereye yazıcam ? Hazır kalıbın varmı ?

local i.p:127.0.0.1 olan yerlere ldıgın i.p yi yazacaksın

EVET eger sabiti.p aldıysan aldıgın i.p yi girmen lazım 127.0.0.1 olan i.p adreslerinin odugu yere yoksa ne sen ne baskası girebilir.

wındows xp mode ye oyunu kurdum db yı sql yı fln sw fıleslerı calısdırdım dedıgın gıbı tum her yere 78.xx adresımı yazdım fakat oyuna ben nasıl gırecem xp modeda hata verıyor oyunu acmıyor sanal sunucu wın 7 de ne 127.0.0.1 le gırıyo nede 78.xx ıle ne yapıcam S:

valla dostum benim birader teknik servis sıkıntım olmuyor.artık 20 30 kıyıcan tek sefere attırcan formatı bide deep freze caktınmı istedigi kadar vurus olsun.

client rar şifresi ne beyler paylaşırmısınız acaba şifre istiyor

ıplerı nası ayarlıcam akrdes 10061 verıyor no ipden ıp aldım port acıdm s:

ŞİMDİ ARKADAŞ LAR DİYELİM HERŞEYİ TM BEN NORMAL SW OLSUN İSTİYORUM DİYELİM PUS SATILAÇAK İTEM KOYAÇAZ NE GİBİ İTEM LER KOYMAMIZ GEREKİYOR ÇOK DİYEL DE AZ TL KASAN DIRAÇAK Bİ SW WAR AKLIMDA salus KARDEŞ SANA DİYİM BU NO İP PORT AÇMA NE LAZIMSA YUTUBE VİDEO LARI WAR İZLE UYGYLA YAPARSIN

10061 hatası ini lerden kaynalnıyor aı ıle gameserver ını lerıne ayar verın

bende 1397 üzerine çalışıyorum şuanda benim için en önemli konu TBL kısmı güncellemeler bitince 1397 ye uyarlayıp TBL kısmını paylaşıcam

arkadaşlar ya db de yada clientte sorun var oyuna giriyor ama exe hatası alıyorum neyden kaynakllandıgını çözmemedim verdiginiz clienti indirdim ama sorun devam ediytor filesler db ne varsa aynısı ama exe kapat hatası alıyorum bilen varsa yardımcı olurmusunuz

arkadaşlar ya db de yada clientte sorun var oyuna giriyor ama exe hatası alıyorum neyden kaynakllandıgını çözmemedim verdiginiz clienti indirdim ama sorun devam ediytor filesler db ne varsa aynısı ama exe kapat hatası alıyorum bilen varsa yardımcı olurmusunuz

Ebenzerin kendi exesiylemi giriyon yoksa clientin exesiylemi

mustafa dostum o paylastıgım butun herseyle ben giriyorum hiç bir hatada almıyorum nasıl oluyor anlamadım.konu dagınıktı topladıgım halde hala hata vermemesi lazım

sembol ler gozukmuyor dargon fln hıc bırı nası yapacagız :S

eger gm olarak giriyorsan gmlerde np 0 lıyor user olarak res atıcan ustunde np olcak.birde oyle dene

gm lerde sıfırlamıyor np gozukuyor ama sembol yok normal carda da gozukmuyor :S

savaş sorunu var ya 😀 yanlıs ırk kazanıyor savası nası duzeltıcegım onu :S ınternetten querylere bakdm ama calısmıyor :S

savas sorunları çözulmustur.komple test edildikten sonra uplanacaktır database

Müsait olduğum zaman bakmayı düşünüyorum dosyalara Questler felan ilgilenebilirim çoğuyla indirmedim dosyaları ama Linux tabanlı mı Windows Tabanlı mı ? Ona göre yeni pcye işletim sistemi kurabilirim

No Such Registered ID hatası alıyorum nasıl düzeltebilirim ?

sw filesleri indiren arkadaslar L harfi olan login acmanız yeterlidir digerlerini acmıyacaksınız onları actıgınız için hataları alırsınız exe login uyumsuzlugu oluyor

çok güzel patch lediğin içinmi kapattın serverı

suan tek bildiğim su idi ki eminimki bu kadar emin olduguna göre senin bildiğin farklı seyler uygulamıssın bu servere ki kapattın derken patch ile alakalı bagdastrdın.

knightoyna yı 1534 beta açtıgım günün 4 günü sonrası kapattım...

ve yeni serverde ise extra olan çar kitleme olayını panelsiz sekilde geliştirirken sıkıntı olusturan hack vs nedenlerini öne süren oyuncular için kapattım. hack oldumu oldu evet çözümlenmesi mi zor mu değil... bunlar yapılırken 3 ay üst seviye bir sunucu için ödemeyi tek basına cebinden yap bakalım ne oluyor...

aa hatırladımda okadar bach in ne işi vardı orada :F moradonda felankorlar fln 😀 küfürlü ve selamlı notice ler fln 😀

---------- Yorum eklendi 16:05'da ---------- Önceki yorum 16:02'da ----------

suan tek bildiğim su idi ki eminimki bu kadar emin olduguna göre senin bildiğin farklı seyler uygulamıssın bu servere ki kapattın derken patch ile alakalı bagdastrdın.

knightoyna yı 1534 beta açtıgım günün 4 günü sonrası kapattım...

ve yeni serverde ise extra olan çar kitleme olayını panelsiz sekilde geliştirirken sıkıntı olusturan hack vs nedenlerini öne süren oyuncular için kapattım. hack oldumu oldu evet çözümlenmesi mi zor mu değil... bunlar yapılırken 3 ay üst seviye bir sunucu için ödemeyi tek basına cebinden yap bakalım ne oluyor...

valla son hatırladıklarımda birileri server ile uğraşıyor diye cihangir reyiz ile ankaraya gelecektiniz güya :F he bide sonrasında face den dupe yapanlara sövüyodun bi yandan dupe yi çözmeyi öğreniyodun en sonda şu hack olayı tabi 😀 ne güzelde gitti sizin dosyalar 😀 he bide nizo sana sövüyodu dosyalar için 😀

arkadaslar mumkunse yararlı muhabbetler gecsin eski eskide kalır eger aranızda husumet varsa özelden halledin bi zahmet.ilginize tesekkurler

.... Düzeltilenler ....

* Master Skilleri Sorun Vardı.[Düzeltildi]

* Savaş'ta Sorun Vardı.[Düzeltildi]

* Skillerde Eşitlik Yoktu.[Düzeltildi]

* Stat Bugu Vardı.[Düzeltildi]

* SH'liler Oyuna Girebiliyodu.[Düzeltildi]

* Okçu 32k Bug.[Düzeltildi]

* Login Serveri PBACS Korumasıyla Açabilirsiniz Girişte Hata Vermez Oto Üyelik Sistemi. [Düzeltildi]

.... Şimdi Eklenenler ....

* Databaseden +10 Itemler Kaldırıldı.

* Bütün İtemlerin Ağırlığı Kaldrıldı.

* CZ'de Öldügünüz Zaman Kordinat Yazması Eklendi.

* Oto Grade 3 Sistemi Eklendi. [Clan Kurduktan Sonra Relog Atın G3 Olur Clan]

* EXP Slotlarının Expleri Arttırıldı Sıkıcı Olmaması İçin.

* Pelerin Girişi Aktif Edildi.

* Yeni Krowaz Canavarları Eklendi. [Krowaz Domion'a]

* Upgrade Oranları Tekrardan Ayarlandı.

* Ape & Brahman & Apost & Deru & Smildon Gibi Slotlarda Charınızı Kasabilirsiniz Rahatlıkla.

* Başlangıç İtemleri Uskoya Yakın Yapıldı.

* Premium Sistemi Eklendi Ve Sorunsuz Bir Hale Getirildi.

[Item Upgrade]

+1 & +2 = %100

+2 & +3 = %100

+3 & +4 = %80

+4 & +5 = %70

+5 & +6 = %60

+6 & +7 = %50

+7 & +8 = %35

+8 & +9 = %15

+10 ITEM UPGRADE KAPALIDIR.

[Takı Upgrade]

+1 & +2 = %85

+2 & +3 = %15

+3 & +4 = %5

+4 & +5 = %1,5

Daha Server Files İnmedigi İçin Oyundaki Diger Bugları Bilmiyorum. Girdigimde Kontrol Edecegim Diger Bugları.Bu Bugları Nasıl Çözdün Derseniz Oda Meslek Sırrı 🙂 Yapabildiklerimi Yaptıktan Sonra Bütün Dosyalarla Birlikte Paylaşacagım. DB & FİLES & PATCH

ellerine saglık ama ben bişeyi merak ediyom krowaz canavarları zaten vardı nie ekledinki.

kordinatları yanlış ayarlanmış kaymalar vardı onları düzelttim

Birde Birşey Soracagım CZ'de Krowaz Domion giriş NPC eklimi?

değil onları zamanım olmadıgından suan db ile ugrasamıyorum.

login serverindeki proceduru hatalı oldugundan dolayı olmuyor fakat onuda düzelttim sonunda.

konuyu toparlıyorum arkadaslar.bazı eksikler var sanırım.ilginize tesekkur ediyorum.

yunus onla alakası yok 3 tane data klasoru bende mevcut suan onu deniyorum komple savaslar ve rebirth itemler gorunen data yı uplıcam ok az sabır yeter.

sizler sagolun birbirimize destek oldukca iyi bi server ortaya cıkar.

birde in hostesin ve tradenin şifresi 000000 yazıyor fakat olmuyor acamıyoruz nasıl olcak

upluyorum suan yarım saate uplanır data sw files ve son yedek db hepsi içinde bedavadan biraz pahalı 😀

Konuya vakıf linkler eklenmiştir.SABRINIZ İÇİN TESEKKURLER. :d

[MENTION=1157]samba[/MENTION] ben oyunu kurdumda mesala settings.ini den grade np lerini sıfırladım oyuna rest atıyorum clan g1 olmuyor g5 olarak kolluk yakıor ?

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam