1397 serverlarla ugrasanlar içeri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GeliSmiSPhic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
onlar hikaye silvanus onlar volkanın sf indede var ama iş görmuyor belki biz anlamıyoruz.

yoo ben düzelttim o konuyu benım edıtledıgımde pelerın alınıyor hatta bekleyın 1 saate felan son halinin videosunu cekebilirsem cekemessem resimlerini koycam. az sabredin samba msn adresin ver bana özel mesajdan ben bu dbnin çoğu ,bugunu kapattım nerdeyse sorunsuz savaşlarda warderlerin yerleri yanlış ayarlanmış onuda düzeltecegim birazdan ondan sonra video çekerim merak etmeyın ama samba senle beraber calısırsak ıkımız bırbırımızın bılmedıgı sorunları hallederız boylece ıyı bırsey ortaya cıkar msn adresını verde konusalım.

😀 sanırım sızın oynadıgınız bır procedurle alakalı ben sorunsuz şekilde çalıştırıyorum.

arkadaslar pelerin almada sorun yok bende dalgalı pelerinde var ancak g3 olursan ilk pelerini laıyorsunki oda zaten standartı baskada sorun yok

valla onu bilmiyom 1299 içinuyarlanmıs onu aldım bende kimin paylastıgını bilmiyorum

tamam dostum dün gece paylastığın savas sorunsuz filesleri içn ayriyetten teşekkü ederim 🙂

nedemek soruun deil ancak sun ubelirteyimgemi savasında sorun var oda su noticeler ters onunda kaynagı bütün npc ler yer değiştircek onada el atıcam

silvaus savas pelerini benim hiç dikkatimi cekmedi varmı yokmu ondan bile haberdar değilim.iyi resim atmısın aksam bi bakayım bendeki dbye 😀

Fragment Kırdırma Sorunsuzdur. Fakat GEM'leri DB'den Sildim Sebebi Ne Derseniz DB'de Büyük Çaplı Bug Vardı. Kırmızı Kutuda Aynı Şekilde.

hmv83.jpg

Savaşlar Sorunsuz Ve ATa Biner Clan başkanları 🙂

hmvc0.jpg

Kutu Kırdırma Sistemi Sorunsuz 🙂

hmvlx.jpg

hmvqj.jpg

Veeeeee Son Olarak 🙂

hmvs2.jpg

Tabikide Yaptıklarım Bu Kadar Değildir. 😀 Sadece Upload Hızım Yavaş Oyuzden Koymadım Okadar Resmi 😀 Yazıyla Yazayım Dedim 🙂

.... Düzeltilenler ....

* Master Skilleri Sorun Vardı.[Düzeltildi]

* Savaş'ta Sorun Vardı.[Düzeltildi]

* Skillerde Eşitlik Yoktu.[Düzeltildi]

* Stat Bugu Vardı.[Düzeltildi]

* SH'liler Oyuna Girebiliyodu.[Düzeltildi]

* Okçu 32k Bug.[Düzeltildi]

* Görevlerin %65'lik Kısmı Sorunsuz Hale Getirildi.

* Maradon Arena'da Caitharos Vardı Kaldırıldı. 😀

.... Şimdi Eklenenler ....

* Databaseden +10 Itemler Kaldırıldı.

* Bütün İtemlerin Ağırlığı Kaldrıldı.

* CZ'de Öldügünüz Zaman Kordinat Yazması Eklendi.

* Oto Grade 3 Sistemi Eklendi. [Clan Kurduktan Sonra Relog Atın G3 Olur Clan]

* EXP Slotlarının Expleri Arttırıldı Sıkıcı Olmaması İçin.

* Pelerin Girişi Aktif Edildi.

* Yeni Krowaz Canavarları Eklendi. [Krowaz Domion'a]

* Upgrade Oranları Tekrardan Ayarlandı.

* Ape & Brahman & Apost & Deru & Smildon Gibi Slotlarda Charınızı Kasabilirsiniz Rahatlıkla.

* Başlangıç İtemleri Uskoya Yakın Yapıldı.

* Premium Sistemi Eklendi.

* Ronark Land Base Eklendi.

* Ardream Eklendi.

* Pus Eklendi.

[Item Upgrade]

+1 & +2 = %100

+2 & +3 = %100

+3 & +4 = %80

+4 & +5 = %70

+5 & +6 = %60

+6 & +7 = %50

+7 & +8 = %35

+8 & +9 = %15

+10 ITEM UPGRADE KAPALIDIR.

[Takı Upgrade]

+1 & +2 = %85

+2 & +3 = %15

+3 & +4 = %5

+4 & +5 = %1,5

..... Düzeltilecekler ....

* Magic Bag 1 Magic Bag 2, Ekstra Çanta Sistemi Düzeltilecek.

* Krowaz Domion Düzenlenecek.

* Bi-Frost Düzenlenecek.

Görevleri Düzeltmem için .EVT Ve .TBL'den Anlayan Bir Arkadaş Benimle İletişime Geçebilirse Görevleride Sorunsuz Hale Getirelim.

---------- Yorum eklendi 18:12'da ---------- Önceki yorum 18:09'da ----------

Herkeze Tek Cevabım Var 😀 Kıskananlar Çatlasın 😀

---------- Yorum eklendi 18:23'da ---------- Önceki yorum 18:12'da ----------

Yarın Öglen Saat 13:00'da Test Server Açacagım. Dikkatinize.

fragment kırdırma sorunsuzdur. Fakat gem'leri db'den sildim sebebi ne derseniz db'de büyük çaplı bug vardı. Kırmızı kutuda aynı şekilde.

[ımg]http://b1301.hizliresim.com/15/4/hmv83.jpg[/ımg]

savaşlar sorunsuz ve ata biner clan başkanları 🙂

[ımg]http://b1301.hizliresim.com/15/4/hmvc0.jpg[/ımg]

kutu kırdırma sistemi sorunsuz 🙂

[ımg]http://b1301.hizliresim.com/15/4/hmvlx.jpg[/ımg]

[ımg]http://b1301.hizliresim.com/15/4/hmvqj.jpg[/ımg]

veeeeee son olarak 🙂

[ımg]http://a1301.hizliresim.com/15/4/hmvs2.jpg[/ımg]

tabikide yaptıklarım bu kadar değildir. :d sadece upload hızım yavaş oyuzden koymadım okadar resmi :d yazıyla yazayım dedim 🙂

görevleri düzeltmem için .evt ve .tbl'den anlayan bir arkadaş benimle iletişime geçebilirse görevleride sorunsuz hale getirelim.

[sıze=1]---------- yorum eklendi 18:12'da ---------- önceki yorum 18:09'da ----------[/sıze]

herkeze tek cevabım var :d kıskananlar çatlasın :d

[sıze="7"] helal bea yürü kim tutar seni [/sıze]

arkadaslar bu konu geliştirmek için karar sizin isteyen alır vermez ama paylasım yaparsanız sevinirim.herseyi ben paylasamıyorumzamnım olmuyo oldukca paylasıyorum.ilginize tesekkurler şimdiden.

rebirth itemler invertryde gözüküyor ama eline takınca görünmüyor nasıl yapıcaz bunu ya

nasıl yani? birazdaha açıklayıcı konuşurmusun?

+7 glavie mesela reb sc ile npc tıklayıp reb +1 yapıyorum item invertorimde görebiliyorum elime takıyorum invertoride taktımıda görüyorum sorun yok fakat carın elinde gözükmüyor skiller acık vurabiliyorum ama elim bos gözüküyor kimse göremiyor bende göremiyorum

bu rebith item patch olmadığından kaynaklı bişe veyatta sorunludur Düşlerin_Sokağı +21 Rebith Item Patch'ini İndir. Düzelir.

---------- Yorum eklendi 09:23'da ---------- Önceki yorum 09:21'da ----------

herşeyide databasenin üstüne atmayın 😀

he tamam 😀 rebith patch olmadığındandır çünkü sanırım o clientte İtemlerin Iconları ve Görünüm Dosyaları Yok Ben Baska Bir Client Kulanıyorum Oyuzden o Clienti Bilemiyorum .d

senin kullandığın clientin o zaman hemen indirme linkini alim😀 acillllllllllll 😀

aynı clienti kullanıyorum🙁 hangi patchi atıcam onun link atarmmısın fileslerin içinden 1 ton data dosyası cıktı hangini atsamda olmadı sen kendi datanı uplarmısın

Konun Başındaki 200 MB'lik Patch Indir Düzelir Bende O Datalar var.

alakası yok gonullu biraz sabredersen sana bi client lınki atarım.

ilhan adamsın kanka sağolasın sorunum cözüldü 🙂

---------- Yorum eklendi 12:26'da ---------- Önceki yorum 12:15'da ----------

oldu hacıda maradonda ve emc lüferde bankalar ekli olmasına rağmen bu clientte göremiyorum ne yapmalıyım :S

Kardeş allah o parmaklarına ve gözlerine sağlık ve sıhhat versin çok teşekkür ederim herşey için ama bi sorum olcak ben server filesları açarken ai serverı açtığımda map hatası veriyor karus 0730.smd diye ne yapmalıyım. Kardes bide ben dbmail açarken hata veriyor biri yardımcı olsa 🙁

neden olmasın 🙂 bu arada çar açma için statları oto sıfır verdim sorun yoktur yani bilesiniz 🙂

14531397.jpg

@q0kh4ntr Map dosyalarında sorun var dostum senin . sorunsuz map dosyalarına bi bak istersen bazende zone_info prosedüründen dolayı sıkıntı çıkabiliyor bu ikisini kontrol et yine yapamazsan yaz burdan yardımcı olmaya çalışırım

Db mail için inileri kontrol etmeni öneririm

gokhan eger ebenezer ai server map klasorune dosyaları attıysan sorun cıkarmaz ancak map kalsorune bir tane daha map klasoru atarsan cıkartır.yani anlcagın map kalsorunde map diye klasor deil direk smd ve evt ler olacak.db mailde de ini dosyasını digerleri gibi ayarla.

ayarlayıp tekrar dönecem size ilgilendiğiniz için teşekkür ederim bir çok forum gezdim neronlineworld bi başkaymış saolun.

Biraz önce denedim ai server ı açarken gene aynı hatayı aldım karus_0730

DB mail böyle olmayacak mı

[ODBC]

ACCOUNT_DSN=kn_online = kullandığım DB ismi

ACCOUNT_UID=q0kh4n =kullanıcı adım

ACCOUNT_PWD=q0kh4n =kullanıcı şifrem

GAME_DSN=kn_online

GAME_UID=q0kh4n

GAME_PWD=q0kh4n

LOG_DSN=kn_online

LOG_UID=q0kh4n

LOG_PWD=q0kh4n

ini dogruda map dosyaların nsıl resim atsan ebener kalsorundeki map klasorunu acıp resiminatarsan yardımcı oluruz.

Yanıp sönme olayının olacağını sanmam ama bilemiycem 🙂

1397 candır ^^

Tamer Ağzından Bal Mı Damlıyor Ne 😀 Peki Yanıp Sönme Olayı Uskodaki Gibi Mi Olacak ?

client orjinal usko clienti oldugundan evet, sol inventory de hatırladıgım kadarıyla sadece +2 slot daha vardı pads ve helmet icin bu slotlar calısmaz büyük ihtimalle ama rebirth, zoneleri & fx leri okuması icin cok iyi olabilir, paketlerin bir cogu uydugu icin yapılması zor degil bana gore 🙂 uyumlu olmayanlarda düzeltiliyor zaten

şöyle bir sıkıntı olabilir belki ileride, 10-20 kiside gene patlama yapabilir 🙂

no such registered id hatası alıyorum ne yapmam lazım?

tamer boylebirsey mumkunse yapılması ve paylasılması size yakısır bilginiz musait anlayacagın bizden anca rebirth uniq olarakgeliyor 😀

nu such register hatası bildigim kadarıyla exe hatası eger benim dosyalarsa ini leri bastan goz at dostum.

ewet senin dosyalar kardeşim, iniler sorunsuz🙁

i.dşifre uzunlugu nedir mesela atıyorum sa i.d şifre as falan bi denesene

denklem sql 2000kullanıcısıysan hata vermemesi lazım cunku ben kullanıyorum.+daha dun gene hata veren bir arkadasın sw sini duzelttim aksama msn den halledebilirim ok

Ellerine saglık hocamda SQL 2008 R2 ile oluyor mu ona göre kurayım ?

kurulum oluyor ancak 2 adet prosedur değiştirmen lazım. sql2000 de sorunsuz

no such registered id hatası alıyorum ne yapmam lazım?

yapman gereken öncelikle şunu dene.

id şifre: rakamla yaz yani

id: 1995

şifre 1995

eyer gene olmaz ise. Login Server Proceduru Hatalıdırki Buda Farklı Bir Login Server Proceduru Kullanırsan Olur Yanı. Orjinal VersionManager Kullanmazsan bu hatayla karsılasırsın. 1299'da Böyle Bir Sıkıntı Yok Fakat 1397 Serverlerde Var Filesleri Çok Gelişmiş Olmadığından Kaynaklanan bir Problem.

Beyler ben bu verilen ebenezeri kullandığımda not listen port hatası eriyor.Diger dosyalarda sorun yok zaten server olarak kullandıgım makinada dmz açık sizce neden kaynaklanıyor ?

sorunsuz

Beyler ben bu verilen ebenezeri kullandığımda not listen port hatası eriyor.Diger dosyalarda sorun yok zaten server olarak kullandıgım makinada dmz açık sizce neden kaynaklanıyor ?

dostum bu dosyaları ben kendim kullanıyorum sorunsuz ya portlar ack değildir yada veri kaynakları eger bunlarıactıysan hata almaman lazım.

1397 bence en iyi serverdir . fixlenirse bence cok harika yanlari var . suan koruma sisteminde akumanın paylastıgı koguard ile harika derecede noktalara gelinebilir fakat . bunu kullanmanıza izin vermeyeceklerdir haberiniz olsun 🙂

meric zaten 1299 harici acılması yasak diye bir bilgilendirme var ama tabi gercek usko artık hangi firma ise onlardan tam acıklamalı yazı gelmesi lazım 1397 yasaklanmıs olsa 1534 serverlar diz boyu ancak hangi lokasyondan baglılar onun hakkında bilgim yok.

Home - KnightEmpire
o fileslar bende kaç ay öncesinden vardı akumanın paylaştığı, nereye açtırmıyorlar? kapatsınlar bekliyorum hadi

sahi zaten net bir bilgilendirme yok kulaktan kulaga yayılan bir konusma bu yazıdada soylemişim.ama eger yasak gercekten yoksa buyukbiilerleme kaydedilebilir.

yahu neden oldugunu anlamadım paylasımdaki filesları kullanıyorum yine filesların içindeki exe launcher la oyuna giriyorum daha id pass yazamadan dc veriyor kendiliginden, kullandıgım clientde konuda paylasilan client sadece ustune verdigin data item i attim neden dc veriyo acaba neden olabilir.

knıghtoyna client denedinmi dostum bende tıkır tıkır giriyor

Sizin paylaştığınız client i indirdim içine sadece verilen data item i attım.

ve ayrıca login server olarak hangilerini kullanıyorsunuz.ondan kaynaklanabilirmi.

dosyalar içinde bi versiyon manager var . bide login 1 login 2.(login 1 ile 2 yi birlikde aciyorum.)tek basina versiyon manager ida denedim onda da sonuc aynı.

server kurulu makina xp sp3 x86 / oyuna girmeye çalıştığım makina win 8 pro x64

ogin server da L harfi olanı acman yeterli ancak vin8 hakkında bilgim yok

rebirth item paylaşım için sağolun ama link görünmüyor

---------- Yorum eklendi 00:08'da ---------- Önceki yorum 00:06'da ----------

Vay Arkadaş alın Bu Programı

TBL Dosyanızı DB Export Etsin Butun İtemler Kulanın

Normalde Paylasmam

YukleTr.Com Dosyalariniz Silinmesin! - Dosyalarinizi Güvenle Saklayin Paylasim

Kaynak: http://www.neronlineworld.com/1397-serverlarla-ugrasanlar-iceri-t2397p6.html#ixzz2Dni7QqYC

Eyw GARDAS SAOLASINN VAR OLASIN xD

malesef link ölü

:f:

Sağolasın Samba Sayende Harika Bir Yerlere Gelmiş 1397 bende localden senin paylaşımlarınla 1-2 çalışma yaptım kendi pc me fakat db ye farklı kaynaklardan rebirth ekledim nedense sadece sherion rebirth inventory editörde gözüküyor diğerl itemlerin mesela ii,raptor,shard vesaire gibi itemlerin sadece özellikleri gözüküyor fakat item gözükmüyor sanırım db ye rebirt leri tam olarak ekleyemedim bunun bir çözümü olursa çok iyi olur

rebirth basma mümkün olabiliyormu?

Konu Başınan beri 28 sayfayıa okudum fakat sadece

IncorrigibLe

jolyjokerz

d3athmachin3

RBACS

Bu Arkadaşların yada Abilerin faydalı 1-2 yazışması olmuş diğerleri ghep fileslarla ilgili sorunlarını açmış :S ve sanırım konuda tıkanıp kalmış biryerlerde

yorumun için saolasın zaten bu konu gelişmesi için acılmıstı geliştirenler oldu olmadı mumkun oldugunca bende birşeyleri fixleyip paylasıyorum.umarım sende rebirth olayını cozer paylasırsın benim bu aralar vaktim olmuyor.rebirth patch aslında data klasorunde var olan birsey konu altındaki filesleri indirdiysen onlarda olması lazım ama gene ben ekliyim konu altına.

bu db yi indirip kursak sizce sorunsuzmudur rebirth basma olsun görevler olsun bf - ft ardream çalışıyormu gerçekten merak ettim

dostum adream ronarklandbase mevcut ancak gate koymadım.gate koyarsan sorunsuz olur + sanırım son editle adream orjinal 72.zone de ronarklandbase 70 de nie boyle yaptın diye sorarsan 202 203 zonelerinde cz deki gibi saat sayıyordu halbuki orjinalde oyle bir durum olmadıgından değiştirdim ve son eklemiş oldugum data klasorundeki zonestede 72 ve 70 zonelerinde bf sorunsuz ancak ft için bişe diyemem onu ben hiç denemedim rebirth muhabbeti tamamen itemlerin uniq e donmesi ve normalde sonuk uniqte parlak olmasından ibaret gorevler dersen moradondaki sentinel full calısıyor folktaki sentinel lazerde skull gorewi ile full plate bot gorevi bozuk goze carpan diger exp gorevi yarısnı denedim ondada bi tek gozume carpan ware wolfların dropları olmadıgından gorewi veremiyordun.

gorevler basıt grevler yapılırda suu su rebırt sıstemını deneyecegım tekrar ugrasayım bıraz

Cevap: 1397 serverlarla ugrasanlar içeri

Ben konu iceriklerini silmiştim ama baktımki moderatorler işi çözmusler neyse saglık olsun diyelim.umarım işinize yarar ama bilginiz yoksa ugrasmayın sıyırırsınız :d

teşekkürler

fff fff

ellerine salık kardeşim güzel bir paylaşım yanlız kullandıgın server flesleride konunun altında paylaşsan eksiksiz bir paylaşım olurdu

bence tabiki şuanki yaptığın şeyde kolay deil bence

guzel bişeye benziyo hemen bende baslıyacam

teşekkürler.🙂

teşekkrüler 🙂=()=80

Paylaşım için teşekkürler.

paylaşım için teşekkürler indiriyorum gelişme olunca bilgilendiricem

konu güncel güzel paylaşım devamını getirmek ve %100 fixleyip en kısa zamanda paylaşıcağım

eywallah...

ben ugrasmaya ara verdigim için belki sizlerin işini gorur umarım

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam