1453 [2.0] Çin Serverından Resimler...

Konu Yazar

4ChinG ..

New Member
Kalemi Kırıldı!
Şub
329
1

Oynamak isteyenler için ip http://www.74sky.net/
Clientini indirmeniz zorunlu,üyelik siteden itemler orta =D

Umarım bir gün Forumda 2.0 server tanıtımlarınıda görürüz...:a:Hönk Hadin iyi forumlar h2ö

Son düzenleme:
Cevap: 1453 [2.0] Çin Serverından Resimler...

tayvan serverini anımsattı 3 yıl önce bunun gibiydi ah o eski günler kutu kesiyorduk shard shell cıkıyordu :D şimdi olsa kapanana kadar yine oynarım millet koxp :D

Adresi ne bu serverin ? Merak ettim

Server gayet güzel ;)

Son düzenleme:

kardeş güzel sw benziyor 2 yıl önce japkoda oynamışdım cok zevkliydi 59 lvl charım soyuldu sağlam ard. chardı ama önemli olan candır.Şimdi başlamk isterdim ama indirmekden cok üşeniyorum :S :D

clienti indrimdim ekskleri var eğer tam olarak indirebilirsem bu serveri oynuyaacpım :)

Server güzel arkadaşlar [4ChinG]

Client var zaten paketi indirip bakıyım server'a

Server da rebirt system var demi yoksa bi nevi eski usko _??

vietnam savaşını bu sefer biz çıkarak :D

harbiden rebit sistem warmı ? ve bütün skiller calısıormu ? özellikle magenin master skilleri yani bi novayı 2 kere atma skilli war tam hatırlamıorm ismini Magic Instantly gibi bişedi galiba ? eger calısıorsa söle :D orda saglam ko cuce clanı kurak.. çinliler bize deil biz çinlilere hükmedelim :D

harbiden rebit sistem warmı ? ve bütün skiller calısıormu ? özellikle magenin master skilleri yani bi novayı 2 kere atma skilli war tam hatırlamıorm ismini Magic Instantly gibi bişedi galiba ? eger calısıorsa söle :D orda saglam ko cuce clanı kurak.. çinliler bize deil biz çinlilere hükmedelim :D

Son Skill Sınırı 70~+70 Skiller Yok,Master skillerinde son point : 10 Diğer bütün skiller çalışıyor. ve Rebirth Yok.

skın oto bf felan alışıyo bence rebirt pachde var 1453 pach hem yani bi nevi 2021 deki usko şavaşda ata binme oto bf rebirt felan hepsi var bence.. xD

serverda oynuyacaklar eklesin [email protected]

sen yazmısında bunları kardeş sıtede yazılar kare gözüküyor nasıl üye olucaz clientı nerden ındırıcez bi yardım et bea :S

Ching 1 msn adresi bırakabilrmisn :P

sen yazmısında bunları kardeş sıtede yazılar kare gözüküyor nasıl üye olucaz clientı nerden ındırıcez bi yardım et bea :S
Google Ceviri kullan kardesim normal güzel cevirior bende inidiorum suan oyunu

serverin bi güzelligi yok bi tek ff skin war biz uskodan alamıyoruz anladımda osmanx yada ayhan abi gibiler şu 1453 çin serverlerinden ayıklayamıyorlarmı ff skini

Geri
Üst Alt