1453 Database + Server Files - Usko İle Bire Bir - Hign

Cevap: 1453 Database + Server Files - Usko İle Bire Bir - Hign

Letter Calısmakta.. Letter Bugu Vardı Birşey Gonderemıyodun Onu Düzelttim . Questler Sorunsuz Ve Saymalıdır..

Marodon Arena Calısmakta .. Bug Yoktur Yani Kendim Biraz Oynamış Bulunmaktayım Db İle .. Size Tek Kalan İse Aujard .. :)

Database O Arkadasa Ait Diyosun Ama Bunlarıda Ben Yaptım Diyorsun ? .s

letter ve usko style quest hunt sayma görevlerinin çalıştığına kesinlikle inanmıyorum çalışıyorsa ss koy kanıtla burda kolpa yapma millete ...

letter ve usko style quest hunt sayma görevlerinin çalıştığına kesinlikle inanmıyorum çalışıyorsa ss koy kanıtla burda kolpa yapma millete ...

Selamlar.. Ben Yaptım Dediğim Ben Sadece Buglarını Kapattım.. Kesınlıkle Kernkraftındır..

He Kolpa Diyen Arkadaşımız İndirme Ozaman Dbyi Beyenmediysen.. Bu Db 1299 Deil 1310 .. Orjinal Hemde İyi Forumlar

Higni Kizdirmayin Adam Daha İndirmeden Bozuk Diyor Hey Allahim Tum Yeni Paylaşimcilari Kaçirdiniz Forumdan Eski Ko-Cuce Kalkti Şimdi Lamer Cuce Oldu Lutfen Bİşeyi Denemeden Görmeden Yorum Yapmayin...

Hign Eline Saglik Linuxda Galiba Aujard Sorunsuz Aciliyor Bi Bakarmisin ?

güzel birşeyler çıkarmışın ortaya ellerine sağlık

kimse idireden yormlamasın ben bunu 7 y önce indirdi kurdum bu db yi kerncraft paylasmstır ama o zaman paylasıldıgında 2 adet bug var denilip çöp edilmişti eger hign bunun üzerinde oynayıpta adam edebilmişse süşüretmeyi bilmeniz lazım aradaslar.bende bu db nin sl 2000 de calısanı var + clientte vardı exe silinince ugrasmadım ama ozamanlar macig anvil + usko moradon vs vs bi ton sorun vardı o yüzden birilerini karalıycaksanız önce bi düşünün drm hign bu arada ellerine saglık bu dosyaları kolay kolay bulamazdım valla.teekkürler

linkler ölmüş düzenlermisin elinde varsa haala

Geri
Üst Alt