[1453] Fire Drake Hakkında.

Cevap: [1453] Fire Drake Hakkında.

Evt Satıolar Dolar Üzerinden USKO kendi DB sini Bile Verio Adamların Ellerinde Var ...

Usko Kendi DB'sini + Bilgisayarlarından birtanesini veriyordur Amma saçma Konuşuyorsun yahu adam' sana hiç O kadar Para etcek Database'yi neden versin Biraz yazarken düşün be arkadaşım bu kadar saçmalık dolu bi yazı olamaz...

Usko Kendi DB'sini + Bilgisayarlarından birtanesini veriyordur Amma saçma Konuşuyorsun yahu adam' sana hiç O kadar Para etcek Database'yi neden versin Biraz yazarken düşün be arkadaşım bu kadar saçmalık dolu bi yazı olamaz...

bedava vermiyorlarda satıyorlar diye duymuştum.. ama maliyeti yüksek olduğundan alan olmuyormuş.. dükkanı siftahsız kapatıyorlarmış :D

maliyeti baya büyük para istiyor diye biliyorum ben öyle ucuz bir fiyata verileceğini hiç sanmıyorum

usko gm satıyomuş.gm alana 1 edit car veriyomuş hatta dbowner yapıyomuş :D
ama ümitle bekliyorum bi gün edit satıcak :D

Doğru Sölemişsin Tosunum =)

1 Chinese yuan = 0.146364 U.S. dollars

(09 Temmuz 2021 tarihi)

Ona göre hesap edin kaç liraymış büyük ihtimal Yuan para birimiyle isterler veya Amerikan dolarıyla :) Tam fiyat verilmişse ölçün biçin bakalım kaç dolara denk geliyormuş :D Onu da Türk lirasına çevirin ve 1453'ün değerini bulun :D

1 Chinese yuan = 0.146364 U.S. dollars

(09 Temmuz 2021 tarihi)

Ona göre hesap edin kaç liraymış büyük ihtimal Yuan para birimiyle isterler veya Amerikan dolarıyla :) Tam fiyat verilmişse ölçün biçin bakalım kaç dolara denk geliyormuş :D Onu da Türk lirasına çevirin ve 1453'ün değerini bulun :D

en iyisi uğraşmayın alamazsınız :D

bende para olsa ciddiyim 1453 dbyi alıp paylaşırdım.sonra gelsin 1453 türk serverleri :D

iyide önemli olan fire drake kaç dolardan satıyorlar ucuzsa alırız :D

Kurulması cok zor bu 1453. Bi ark bnm pcde denemişTi ama sonuc oLumsuz..

bende para olsa ciddiyim 1453 dbyi alıp paylaşırdım.sonra gelsin 1453 türk serverleri :D

kardeş sende o zaman şuan hem kafa hem para yok odbyi alıp paylaşana şaşarım ama sermaye olmazsa heç bişi yapamazsın odb le adamların firması varda yönetio yönetemio neyse biz editliye editliye geçecez usko dbyi 1299 ne hallerden ne hallere geldi rebirth uzun pelerin bunları hiç görmüyorsunuz

Editci arklara tşkler

paralı biri alsa güzel olurdu :D

Beyler bende varda bi yere gömdüm dosyaları bi de harita yaptım bulabilirseniz bulursunuz ama bobi tuzaklarıda var :D

Süper olur aslında 1453 serverler ama alacak bi yigit lazım :D

Geri
Üst Alt