1453 Serverdan SSLER | Myus Development ten Seçmeler | Bir Tarihi Çığır Açıyoruz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: 1453 Serverdan SSLER | Myus Development ten Seçmeler | Bir Tarihi Çığır Açıyo

Sen Kimi Yiyon Bu Fire Drake Japon pvp serverinin Bende burda oynuyorum Fyko2.com Yalan söyleme.

Cevap: 1453 Serverdan SSLER | Myus Development ten Seçmeler | Bir Tarihi Çığır Açıyo

Forumda Çok Aptal İnsan Var Kusura bakmayın Ama Myus Development Bu İşi Gerçekten Professionelce Yapıyor Adamların Alt Yapıları Çok Sağlam İnanmayanlara Gelince Bence Onlar Kendilerini Çok Bildiklerini Sanan Kişiler Bi Ara Usko Maradonuda Öyle Demişlerdi Şuan Usko Maradonsuz Server Yok Myus Development Yakında 1453 Server Tarihe Geçirecek Eminim :)

Reklam Koyuyor Bunlar Arkadaslar...

ne emulator'ı ya :D elin cin serverına gırmıs char acmıs gm değil birşey değil çığır açıyoruz diyo qweqweqw

hayır kesinlikle orjinal dosyalar degil. Fakat özellikler dogru oto lvl nick vs vs ama rebirth yok dedigim gibi orjinal degil dosyalar sohu v2 server files

senin serwerınsa bi şole full itemli 80 lwl bi char görek yaw ?

valante

hahaha şakacı cocuk :)
hani derlerya
dün boktun bugün koktun

bu laf aynen sana geçiyor gülüm benim
kıcımda tbl editle ortagım ol server kur diye dolaşan adamlardan biriydin zamanında herkezin bi yerleri kalkmış ama seninki tavan yapmış be kardeşim

siz gelişrken biz gidiyorduk
neyse şimdi tekrar gün geldi devran döndü
biz geliyoruz siz yoksunuz.

cok yakında göreceksin sen dahil :)

Gülüm benim sene 2021 sonuydu . ilk kez pvp server açacaktım bilgim sıfırdı daha değil tbl ebenezer açmışlığım yoktu. sana sen başında dur dedim. doğrudur.

Sene 2021'un son ayı sanırım 2021'UN 10uncu ayında server açmak ıcın bana gelip mustafa db ayarla lütfen
mustafa dupe engelleyemıyorum yardım et
mustafa panel yapabılırmsın
diye yalvarıyordun nolmuş ? boynuz kulağı geçmiş değilmi ? zoruna gidiyorsa burda ağlama milleti kandırmak için burda çin serverlerınden resım çekip milleti kandırma. 3-5 yalakanı alıp buraya mesaj attrma hadı yol al şimdi.

1453 çin server girmişler milletle kafa buluyorlar

Moderatör tarafında düzenlendi:

fake veya değil Sonuç olarak son durum nedir ne zaman test serveri açılır ne zaman girip deneriz veya ne zaman bir şey yapmayı düşünüyorsun. Eticat gibimi yoksa biraz gerçek bilgi verirsen herkez ağzının payını alacaktır Diye düşünmekteyim.

A) Bunlar Sadece Resim
B) Şimdilik Bu Kadarıyla İdare Edin
C) Öylesine Gösterdim Kimse Beklemesin Açmamızı
D) Bir Ara Gerçekten Gerçek Olduğunu Kanıtlıycam
E) Gösteririm Ama Elletmem :)

Kardeş 1453 Server Türklerin Bi tane tek acıldı Onuda DownKaan actı acmasıyla zaten kapatması 1 oLdu.Server'ı kurmadan reklam yapma kur herşeyi ayarla Server Tanıtıma Yaz sonra öt...Buraya saçma saçma resimlerle gelip artislik yapma gülüm hade good bye...

Egitim Sart senin gibilere (:

hayır kesinlikle orjinal dosyalar degil. Fakat özellikler dogru oto lvl nick vs vs ama rebirth yok dedigim gibi orjinal degil dosyalar sohu v2 server files

Sohu v2 değil bunlar. Çinlilerin 1299 kaynağı üzerinden çıkarak geliştirdikleri Sohu v2'ye benzer dosyalar. Genelde Çin'de bu dosyalar biraz popüler oldu. Letter, yeni quest sistemi vb. özellikler bulunmamakta. GM Komutlarının çoğu bulunmamakta.

kim inanır??? ossuruktan teyyare selam söyle benden o yare...

Yorumumu Sona Bırakıcam :)
Kimseyi rencide etmeyi sevmem. ama pişman olacagım lafta söylemem ;)

inanmak çok zor ama diyelim ki böle bişi yaptın bunun bugları var bunları nasıl düzelticeksin merak ediyorum usko ile anlaşma yaparsın artık kaynak saglamdır

Kardeş 1453 Server Türklerin Bi tane tek acıldı Onuda DownKaan actı acmasıyla zaten kapatması 1 oLdu.Server'ı kurmadan reklam yapma kur herşeyi ayarla Server Tanıtıma Yaz sonra öt...Buraya saçma saçma resimlerle gelip artislik yapma gülüm hade good bye...

Egitim Sart senin gibilere (:

dowkaan 1453 server mı acmıs....homekodan bahsedıosan o 1453 degil.....

Sohu v2 değil bunlar. Çinlilerin 1299 kaynağı üzerinden çıkarak geliştirdikleri Sohu v2'ye benzer dosyalar. Genelde Çin'de bu dosyalar biraz popüler oldu. Letter, yeni quest sistemi vb. özellikler bulunmamakta. GM Komutlarının çoğu bulunmamakta.

ben ne dedim :)

Adamın tek yaptıgı;
Çinli bi servera girip ordan burdan göttentirik ss ler çekmek. Al işte veletliğin kanıtı. Yapmadıgı şeyi kendi yapmıs gibi gösteriyor kendi egosunu tatmin etmeye calısıyor sadece :)

Eğer gerçekse gayet başarılı tebrikler. :)

şimdi sen bu ss leri ne amaçla koydun satış içinmi yoksa kendi serverini açacan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt