[1453 WINDOWS FILES] Server Files & Client

Cevap: [1453 WİNDOWS FİLES] Server Files & Client

Arkadaşlar Çok güzel hoş teşekkür ediyorum hepsini hallettikde npc lere tıklayınca calışmıyor Ajuard Da kaydetmiyor Bunun çözümünedir

Arkadaşlar Ben Herşeyi Kurdum Ama Oyuna Girişte Problem Yaşıyorum Imorginalin verdiği clienti indirdim ama launcere tıklıyorum starta tıklıyorum server ile bağlantı kurulamadı gibi bir hata geliyor eğer bu hatayı çözersem v32 korumalı bi serverde açmayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Küçücük bir ayrıntı v1397'ye soacs yok yani v32 die bişi yok

güzel paylaşım

1 24 minutes dakika sonra eklenen:

gerçekten cok guzel seyler cıkarıyorsunuz umarım sorunsuz sekılde bır gun paylasırsınız :) artık 1453 sw ler kurulur 1299 dan sıkıldık
ben açmayı denedım oylesıne kendı pc ımde daha logını acarken load Version List Fail Hatası aldım :D neden dır acaba:S

15 minutes dakika sonra eklenen:

sadece ai ve ebenezerı acabıldım sorunsuz ajuard tıklıyorum 3 mb oldumu ıslemerde kapanıyor daha acılmadan logın dedıgım gıbı hata db maılsystem tıklıyom acılmıyor:S
2.0System(NERO) bu fıleslerı kullanıyorum

Son düzenleme:

Arkadaşlar Sağlam 1453' exe si olan varmi ? Bendeki exe yeni karakter acildiğinda oyuna girdiginde 5 saniye sonra kapat hatasi veriyor galiba bu veletten dolayi vede. Clana Sembol alinma npc'sine gittiğimizde Sembol' alimina tikladiğimizda Kapat hatasi veriyor Exe tüm Symbol_us'lari Symbol_Ch leri denedim ama yine ayni sorun yardimci olabilecek varmi acaba şimdiden teşekkür ederim.

Turk Knight Diye Bi Client Kullaniliyor

evet Arkadaşim

biri yardımcı olcakmı inş paylaşılır bu db ve fılesler en guzel sekılde :)

Re: [1453 WİNDOWS FİLES] Server Files & Client

[video=youtube;Ln0xAWorLGE]http://www.youtube.com/watch?v=Ln0xAWorLGE&hd=1[/video]

[video=youtube;d4o1fqEy5KY]http://www.youtube.com/watch?v=d4o1fqEy5KY&hd=1[/video]

[video=youtube;p_KJ8I2qiOo]http://www.youtube.com/watch?v=p_KJ8I2qiOo&hd=1[/video]

Son düzenleme:

1098'ten geliştirilen 1453 yazıyo video ismi olarak.Zaten supernova attı arkayı döndü.O da atıldı mı şahibeli.Mana harcamadı

acep bunun npcleri vs nerde. 1453 de inventory açılır kısım yoktuki.

aman neyse zaten avcı 1817 ile giriş yapmıs imoriqinal ise 1849 ile bu 1453 nafile :d

Son düzenleme:
Re: [1453 WİNDOWS FİLES] Server Files & Client

ve boşuna değildir q de 1534 test edildi ve müşteri çalıştırmak

acep bunun npcleri vs nerde. 1453 de inventory açılır kısım yoktuki.

aman neyse zaten avcı 1817 ile giriş yapmıs imoriqinal ise 1849 ile bu 1453 nafile :d
Dostum videoyu ben hazırlamadım, yazanı söyledim.Adamlar 1098den şimdiki versiyona doğru geliştirme yapmışlar sadece.Cospre item olmadığını ben de biliyorum, o sıralar USKO oynuyordum.

source codeları olsa düzeltme şansımız varda bu sekilde bi gelecegi yok bu dosyaların bence

Cevap: Re: [1453 WİNDOWS FİLES] Server Files & Client

vicoxl16 kim türkmü yabancı nerden esiyor bu konunun altına yazmak garip bi şey

vicoxl16?

Geri
Üst Alt