1534 NeroOnlineWorld Beta Server Files

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan downfall
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: 1534 NeroOnlineWorld Beta Server Files

çöp dediğinin dosyaların özellik bakımından aynısını aylık kiralayan vardı hatırlatıyım

okadar source çıkarmışsın ortaya bi skilleri halledemiyormusun??

okadar source çıkarmışsın ortaya bi skilleri halledemiyormusun??

bıraktıgım icin paylastıgımı hatırlatayım, devam etseydim bu dosyalarla alakalı bir paylasım göremezdiniz.
yapamadım degil yapmadım, daha birsürü sey var skillerden önce halledilcek

Son düzenleme:

bıraktıysan uğraşma ozaman milletide keriz yerine koyma bişeyler paylasıcaksan adam gibi paylaştı adam sansınlar seni herpaylaştığın bişeyde illa sorun var söylersin suana kadar ne paylaştında hangisi sorunsuz oldu yazık yani dicek sözüm yok sana@:@

gereksiz varlıklar yorum atmazsa sevinirim

Son düzenleme:

buglu olabilir ama pk için açacam sadece beta olacak. sadece skiller ve karşı ırka atak düzelse benim için yeterli

sorun yok çözerim skilleri ve karşı ırka atak yapmayı

bıraktıysan uğraşma ozaman milletide keriz yerine koyma bişeyler paylasıcaksan adam gibi paylaştı adam sansınlar seni herpaylaştığın bişeyde illa sorun var söylersin suana kadar ne paylaştında hangisi sorunsuz oldu yazık yani dicek sözüm yok sana@:@

Ne yüzsüz adamsın sen ya çocuk paylaşım yapıyo dediğin laflara bak beğenmiyosan indirme kullanma arkadaşım kimseye hakaret etmeye hakkın yok, çok biliyosan otur fixle bugları.

Tamer paylaşım için teşekkürler.

bakıyorumda bi gelişme kaydeden yok..
0sk1 çözmüş olayı xgame-koyu açmış
başka geliştiren yok bu dosyaları
xD

c++ programının derslerini almaya başladım yakın bi zamanda olmasa bile çözülecek bu buglar

userdata, account_char, tb_user gibi tabloların dolu olmasından kaynaklanıyor geç yüklenmesi. shrink database ile o süre azaltılıyor diye hatırlıyorum

sen şu yabancının birini bu dosyalar sağlam diyo dolandıran herif değilmisin nero? hala hangi yüzle bu dosyaları paylaşıp bu forumlarda geziyosun hayret

sana giren çıkan mı var gelip bu yorumu yapıyosun ? bilmediginiz konular üzerine çok bilmişlik taslayıp gelip konuşuyo senin gibiler amaç ne anlamıyorum batan bişey varsa konuma dahi girme sana gel gir konuya, indir dosyaları bakın edin diyen olmadı boş boş amaçsız geziniyosunuz, ha beni sevmiyor olabilirsin kulaktan duyma şeyler yüzünden sana kalmış birşey ama görüşlerini kendine sakla, buraya gelip bana sataşmak, laf sokmak ne sana bişey kazandırır ne benden bişey eksiltir. Beni tanıyanlar, muhabbet edebilceğim seviyede olan kişiler biliyor zaten o konuların ne olduğunu.

Son düzenleme:

sana giren çıkan mı var gelip bu yorumu yapıyosun ? bilmediginiz konular üzerine çok bilmişlik taslayıp gelip konuşuyo senin gibiler amaç ne anlamıyorum batan bişey varsa konuma dahi girme sana gel gir konuya, indir dosyaları bakın edin diyen olmadı boş boş amaçsız geziniyosunuz, ha beni sevmiyor olabilirsin kulaktan duyma şeyler yüzünden sana kalmış birşey ama görüşlerini kendine sakla, buraya gelip bana sataşmak, laf sokmak ne sana bişey kazandırır ne benden bişey eksiltir. Beni tanıyanlar, muhabbet edebilceğim seviyede olan kişiler biliyor zaten o konuların ne olduğunu.

senin ne oldugunu bütün forum alemi biliyor zaten ...

eğer iyi niyetli olsaydın baştan bu dosyaları sağlam diye millet kakalamaya değil adam gbi baştan bugları yazıp paylaşarak çözüm aramaya bakardın maval okumanın manası yok sonuçta.

senin ne oldugunu bütün forum alemi biliyor zaten ...

eğer iyi niyetli olsaydın baştan bu dosyaları sağlam diye millet kakalamaya değil adam gbi baştan bugları yazıp paylaşarak çözüm aramaya bakardın maval okumanın manası yok sonuçta.

bak hala bilmediğin şey üstüne konuşuyosun, kimseye bu dosyaları kakaladıgım falan yok git o konuyu bul onun altına yaz yazıcaklarını hala gelmiş boş boş konusuyosun kimin bana ne gözle baktıgıda umrumda degil o veletlerin düşünceleriyle yaşamıyorum ben

Tamer Kardeşim Paylaşımına Can Kurban Çoluk Çocuğun Yazdığı Laflara Aldırmıcaksın Geçiceksin Biz Seni Biliyoruz O Yeter Kardeşim. Bu Dosyalarlar dedikleri Gibi XGame Güzel Bir Editleme yapmış Başarılarını Dilerim

Tamerim Geri Dönmeni Bekleriz. Eğerki Gene Dönersin Hata Yapma.

Geri
Üst Alt