15xx and 1299 and Usko [Uzun PeLerin] xP

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan c0mb0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: 15xx and 1299 and Usko [Uzun PeLerin] xP

ya şehir efsanesı gıbı bısey oldu bunlar cince yazıo her yerde bu yuzden asıl fıyatı kımse bılmıo 3000 $ olsa bende karsılarım ama dedıgın gıbı onemlı olan toptan fıyat ztn 3000 ı 1-2 ayda cıkaırırsın acıcagın serverda sc satarak

Hadi diyelim aldık bi sorun çıkarsa elimizde patlar kimseye satamayız aynı fiyata .

dogru dıosun sonucta alsak bıle muhattap olabılıcegımız adam yok .zaten alırkende muhattap olucak bırı yok

cınce bılenınız warsa sorun olmaz ama hö

Bilmiyorum Her zaman Oldugu Gibi Gene zaman göstericek olup Biticeği ...

Bir kere zaten öyle birşey olduğunda şahsım adına konuşiyim serveri hemen açmam.Forumdan işten anlayan 10 kişilik bir takım kurdurur kendi cafemde onları çalıştırırm.Yani neler yapabilirler , neleri engelleyebilirler.

Tam fiyat bilinse buglu dahi olsa açsa birisi sc,trina,pre parası felan birde fiyatını uskodan makul yapınca o paraya verdiğin paranın gani gani fazlasını çıkartırsın.En az zaten bu forumdan 800 kişi gelse , diğer forumlar ve uskodaki türkler bulsa yeter.:D

bıze su anda lazım olan şey
şu çinlilerle irtibata gecmek gorusme saglamak

Böyle bişey olmuş olsa O Takımdaki herkeze ztn yeterince para düşer (:
Tutarsa 1000 - 2000 TL Gibi Mesela (:
Ama bu tür riske girecemize kendi bildigimiz yoldan ilerlesek gene bişeyler yapıcagımıza eminim ..

Çinlilerle görüşebilmek için pek çince gerekeceğini sanmıyorum . Zaten knight online gibi birşeyle ilgilenlerin çoğu en az %30 ingilizce bilirdir ( tahminimce ) neyse adam ingilizce biliyor diyelim dosyaların fake veya adamın bizi dolandırmayacağı kesin değil .

Yani aqonun dedği gibi

Ama bu tür riske girecemize kendi bildigimiz yoldan ilerlesek gene bişeyler yapıcagımıza eminim ..

:D

İstanbulda K2 NTW bayiisi var benim bildiğim kadarıyla ve türk personel çalışıyor.Aslında tam adresini bilen varsa buraya belirtebilir istanbulda oturanlar ile hep beraber bir gün ofise gidip bu konuda hakkında gereken bilgiyi alabiliriz.

Bir şey daha sorucam.Niye illa çinlilerden almak zorundayız veya oyunu çince oynamak zorundayız ? İngilizcesi olmuyor mu ?

ya olur neden olmasın ama su anda bıldıgımız kadarı ıle tek 1453 database bu
hatta 1 çin forumunda satılıordu.
ing fılan olupta satıcak olan bırnıde tanımıorum elımde olsa ne edıtlerdım ha bu db yı hö
ÆïÊ¿ -56ÍøÊÓÆµ

Alın 1 vıdeo daha buda 1453 çin versıyonu lunar war aynı bızımkı dedıgım gıbı 1 comader patchları-usko +80 sıkıllerı fıre drake skınlerı bıde kız mageler sorunsuz.

ÆïÊ¿ÊÓÆµ£¨¸´»îɱĩÈÕ£© -56ÍøÊÓÆµ

kalan ozellıkler kullandıgımız 1299 ıle aynı.

Son düzenleme:

Bu Db'de bildmediğimiz daha çokşey vardır .

ya olur neden olmasın ama su anda bıldıgımız kadarı ıle tek 1453 database bu
hatta 1 çin forumunda satılıordu.
ing fılan olupta satıcak olan bırnıde tanımıorum elımde olsa ne edıtlerdım ha bu db yı hö
ÆïÊ¿ -56ÍøÊÓÆµ

Alın 1 vıdeo daha buda 1453 çin versıyonu lunar war aynı bızımkı dedıgım gıbı 1 comader patchları-usko +80 sıkıllerı fıre drake skınlerı bıde kız mageler sorunsuz.

ÆïÊ¿ÊÓÆµ£¨¸´»îɱĩÈÕ£© -56ÍøÊÓÆµ

kalan ozellıkler kullandıgımız 1299 ıle aynı.

Ayretten birde bunda düpe , bug vs. fixlemeye uğraş.Bunlar ile uğraşacağımıza sağlam bir 1299 server kurulabilir.Usko bile dupe onune geçemezken osmanx , akuma gibi adamların paylaşımlarıyla (ücretlide olsa) dupe'nin önüne geçilebiliyor hatta hile girişleri engelleniyor.

saglam 1299 için saglam ve kalabalık 1 ekıp lazım...
cok saglam adamlar , cok proflar server actı alayı yalan oldu...

Beyler 1453 videoları çoğunlukl gawing1985 nickli kişi veriyor . Zafere az kaldı konusunda felan ...

home

bu onun blogu . Tüm videolarını oradan bulabilrsiniz . Neyse biz birşekilde bu adama ulaşsak en azından o pwler hakkında biraz bilgi edinsek . açık felan vardır sızarız belki :D xD

Evet Her zaman bişey bilmek yada isim yapmıslıkla yürümez bu işler ..

saglam 1299 için saglam ve kalabalık 1 ekıp lazım...
cok saglam adamlar , cok proflar server actı alayı yalan oldu...

Aslında yalan olmazdı.Çok sağlam ve prof dediğin kişiler 16-17 yaşında çocuklar.Belli bir paradan sonra onlar doyuyor yani heveslerini alıyorlar.Ama benim gibi bir insan kolay kolay kapatmaz.Ben şahsen düşünüyorum sağlam bir ekip kurup güzel bir 1299 server çıkarmayı.Allah izin verirse seneye sunucu işine de girmeyi düşünüyorum.Onun için alt yapı çalışmaları yapıyoruz.Ama kısmet o günleri görürsek forumda tanınmış en fazla 10 en az 4 kişi ile çalışıp güzel bir çıkarmayı planlıyorum.Tabiiki lüleburgazda kalacaklar yeme,içme,kalma yerleri benden.Ayretten kendi cafemde işlerini yürütecekler.

1 sene ıcınde 14xx veya 13xx tamaen cozulur gıbıme gelıor...

Bakalım hayırlısı .. 1311 exe'de farklı bişeyler var biliorum 1299da farklı şeyler var cok inceledim ama girmek fırsat olmadı :S

Geri
Üst Alt