15xx and 1299 and Usko [Uzun PeLerin] xP

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan c0mb0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: 15xx and 1299 and Usko [Uzun PeLerin] xP

Beyler adamın konusu bizim yüzümüzden kitlenecek. bir msn grobu acsanızda orada tartışsak ? Ben pek anlamam ama genede yardımcı olmaya çalışırım .

aqonun magesindeki pelerin iyiymiş baya :)

ßencede peLerin en ii magede durmus ...)

Su 1453 server acabiLmek içinde Lisans'ını aLmak gerekior yoksa yasaL İşlem bile başLatabilirler hatırLarsaınız bi araLar eticat Network vardı o server'ın adminiyle konusma fırsatım oldu her ay 800m vericekmis yeterli desteği buLamayınca kapattı...Hatta beta oLarak biLe açtı oynadık:pff:

Buda videosu izLemek isteyenler and İnanmayanlar için

http://video75.com/Nt3WSE0wksD/eticat-work-v-original-fire-drake-ko-server/

Son düzenleme:

AqoN Ne zamn Yapcaksan Yap UZun pelrini Heycendan beqlioz

Bro YeniLe fotoLarı Selim'in [aqon] son paylasdıqı Ss yi qormedin qLba kitLenen konuda ilk ss ye bak onuda koy 1299 uzun pelerin bolqesine :D Zaaa :d usKo Yanında FIS :Dyapamz diyenLere Kpk olsn :D

BeyLeR sunu size rahaTLıkLa soLeye biLirim Yakında Yani En az 1 seneye usKo Tarihe gomuLkcek neden BeyLer usko neden Bıraklmıyor cunku ares dies beramus Ve dier serverLerde AdamLar emek harcamıs [DupeRamuS Haric :P] SaKa bi yana qeRcekden oLe adamLarım Emeği oLmasa cokdan oyunu bırakcakLardı simdi dicekSiniz Sen Kahinmisin ? biLiosun ? Tabiqide HayıR ama bi baksanıza aLLah askına GoogLeye Knight online yazın Knight online Speed hac Knight online Dupe Vs.Vs seyLer cıkıor Oyun koxp OLUMSUZLUK Kaynıor Towndan Towna [Cz] okLa Np kazanıorSun Oyun bu haLe qelmisken Oynanırmı Cok acı ama bise dicem Bir qun okLdan kacıp int cafe qittim bi abi qeLdi 20-21 yasında ve charına qirdi yanında bi cocuk wardı 2 si iLk once +60 charı iLe eziq olanı koxpla Towndan towna kesdi sonra dier ezo char iLe +60 ı kesdi durmadan boLe yaptıLar neden mi ? :D cok basit cunku olunce 25 np qidior 50 np qeLior oLe biseydi sanırım ve boLe milyon np kasdıLar ioniada bn qozumle server acıLdı 3 qun sonra adam 62 LvL H waR qozumun onunde Savasda deli gibi kasıor Pvpde Devrim yasandıkca [aqon , Tekone Vs ] Usko Tarih oluyor Usko User kaybedior qorun 1 sene icinde PvPde cok büyük DevrimLer olucak ... Bnden buKadar Desteqinizi beqLiyorum BenimLe aynı düsünen waRsa BiseyLer yazarSa sevinirim uSko OuT PvP in ... :S Hadi KoLay GeLSin aKon eLLerin SağLık krdsim Tekone snde krdsim koLay qeLsin .....

tek kelimeyle mükemmel !! biraz daha konusursan aqon sana ozelden pelerini atcak kikikikiki:D:^^:

+rep atsana krdsm:D

Hmm Guzel Resimler Aqonun Kisini Tercih Ediyorum Bende!

ßencede peLerin en ii magede durmus ...)

Su 1453 server acabiLmek içinde Lisans'ını aLmak gerekior yoksa yasaL İşlem bile başLatabilirler hatırLarsaınız bi araLar eticat Network vardı o server'ın adminiyle konusma fırsatım oldu her ay 800m vericekmis yeterli desteği buLamayınca kapattı...Hatta beta oLarak biLe açtı oynadık:pff:

Buda videosu izLemek isteyenler and İnanmayanlar için

Eticat Network V1453 Original Fire Drake Ko Server video klip izle indir yükle download Video75 Türk Video Arama Motoru

yuh bea deşet dayı ne de yım ıns acarlarda koparız :D

Ee ne var bunda 15xx usko dosyalarına uyumluydu :D

Geri
Üst Alt