170x moradon dağda doğma fix(karakteri ilk açtığınızdada doğmaz)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sweatcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

sweatcan

Member
Tem
82
1
Arkadaşlar verildi diyebilirsiniz ancak ben paylaşılan konuları denedim ve yinede yeni char açınca dağda doğuyor daha sonraki girişlerde düzgün doğuyordu. Ayrıca bi arkadaş aujard vermiş ondada sorun yaşamıştım girişte connecting te kalıyordu

şimdi
açıklamalı anlatım yapayım hepiniz procedure de arıyosunuz sorunu ancak sorununuz zone_info tablosundan kaynaklanıyor ayrıca procedure den bile düzelse yanlış procedure ile uğraşıyorsunuz :)

load_user_data yerine create new char a bakmanız gerek

PHP:
--SET @Zone = @Nation
	SET @Zone=21
	SELECT @PosX = InitX, @PosZ = InitZ FROM ZONE_INFO WHERE ZoneNo = @Zone

ordaki bu kısım olayı değiştiriyor.
ancak buna gerek yok zone info tablosundaki moradona ait InitX ve InitZ kısmını 81700, 44200 olarak değiştirirseniz sorununuz düzelicektir.

buyrun size gerekli kodlar

PHP:
update zone_info set InitX='81700',InitZ='44200' where zoneno='21'

ve buyrun sorunsuz aujard (asm kodunu kendim patch ledim denedim sorunsuzdur.)
PHP:
rapidshare.com/files/280004736/Fix_Auj1.rar

alternatif.

PHP:
hotfile.com/dl/12445710/9399ac1/Fix_Auj1.exe.html

Bu arada eğer verildiyse konuyu silersiniz umarım işinize yarar.

Son düzenleme:
Cevap: 170x moradon dağda doğma fix(karakteri ilk açtığınızdada doğmaz)

Konunun bir kardeşi:DTeşekkürler;)
ko-cuce.net/genel/270732-17xx-moradon-dagda-dogma-sorunu-fix.html

alakası yok bu konuyla başlığa bakıp değerlendirme biraz okuda yorum yap verdiğin aujard dada sorun var procedure e de gerek yok.

Kod:
update zone_info set InitX='81700',InitZ='44200' where zoneno='21'

bunla alakalı olduğu ve CREATE_NEW_CHAR prosedüründe bunla ilgili birşey geçtiği hiç aklıma gelmemişti sağol hö

evet bu sıkıntıyı gidermekte güzel

alakası yok bu konuyla başlığa bakıp değerlendirme biraz okuda yorum yap verdiğin aujard dada sorun var procedure e de gerek yok.

Bir çok kişi denedi ve olumlu sonuç aldı bozuk dediğin aujarddan ;)Neyse tartışmaya gerek yok

Teşekkürler. Ancak Mansur'un Konusundaki Aujard'da Sorunsuzdu Herhangibir Sorun Yoktu.

tesekkürler paylasım icin

evet çoğu kişi sorunsuzca kullandı prosüdüre gerek var ama sen burda sadece aynı prosüdürü manuel vermişsin benimki otomatik gibi bişey anlamayanlar için daha rahat aujardda sorunsuz ayrıca benim konumun linkiSon Noktayı Koyuyorum %100 Denenmişdir Usko Moradon Dağda Doğma Fixed[/URL]

dostum ben senin konunu görmedim ancak geneli yakınıyordu ayrıca inanın doğrusu bu ben senin yaptığın paylaşıma bişey demiyorum. Dhamonun konusunu incelemiştim sonuç olumsuzdu bende kendm yapıp paylaştım ayrıca inanın doğrusu bu. proclara eklediğiniz her fazla kod sql serveri yoracaktır bunu unutmayınız

saol babam eyw.

Geri
Üst Alt