17xx BDW NPCleri / Zonesi Başlangıç Pozisyonu vs..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: 17xx BDW NPCleri / Zonesi Başlangıç Pozisyonu vs..

Bence aynı maptan bir sürü eklemişler 16 kişi bi zoneye diğer 16 kişi diğer zoneye ışınlanıyor bunuda ebenezer konrtol ediyor tahminimce..

teşekkürler ama daha cok yapılıcak var:D

Adam sadece mape npcleri ekliyor.Mapleri kimlerin yaptığından haberiniz yok galiba.

evt bende yokta onla msnden konusuyoz biz cleaver görevini yapcam bide :D titlesini değiştirip en aşağıdan bi satır silip bende koyarım :o: yanlış anlama. hö

evt bende yokta onla msnden konusuyoz biz cleaver görevini yapcam bide :D titlesini değiştirip en aşağıdan bi satır silip bende koyarım :o: yanlış anlama. hö
Şu maplerin hepsini bahsettiğin şahıs mı yaptı dikkatini çekerim.Ayrıca dediğin gibi kolay olsaydı herkes yapardı merak etme.

Şu maplerin hepsini bahsettiğin şahıs mı yaptı dikkatini çekerim.Ayrıca dediğin gibi kolay olsaydı herkes yapardı merak etme.

bdw juraid ve ronarkı sen yaptın ona bişey demiyorum. hö

ayrıca evt o kadar kolay yapmasını bilene. hö

bdw juraid ve ronarkı sen yaptın ona bişey demiyorum. hö

ayrıca evt o kadar kolay yapmasını bilene. hö
Yapmasını bilene herşey kolay tıpkı pathosların yapılışını gördüğünde bana söylediğin gibi.

Güzel Paylaşım Eline Koluna Bileğine Salık :D

Da Bdw yi nasıl başlatcaz oto mu

paylaşım için sagol ama linkler kırık Yenilersen Yada rapid' e de uplarsan sevınırım

Ustam Güzel Paylaşmışsında Nasıl Girilecek Bu BDW ye Onuda Yazsaydın AYDINLAT BİZİ

iyi herşey güzelde buna nerden gircez usko gibi notice falan mı geçiyor biraz daha bilgi versen her paylaşımın böle sadce maplar falan koyuyosun mesela lufere bi npcsi koyamıyo musun :s

Geri
Üst Alt