17xx Moradonla İlgili Herşey Süper Paylaşım!

Cevap: 17xx Maradonla İlgili Herşey Süper Paylaşım!

cok qzL bir payLAsım basaRıLArnzn devAMını diLErım . . .
eMeqé sayqI , ßirazCıkta iLqi LtfeN. . .

Konuyu kilitleyin bence daha fixlenmeden koymuşsunuz tamamen fixlemedende açtırma konuyu.

şuan konu tamamen fixli!

neroyla sendne başka olumsuz yorum yapan yok ayrıca nero sanada dedimki birdaha benim konuma girme madem beyenmiyorsun! kaybol

şuan konu tamamen fixli!

neroyla sendne başka olumsuz yorum yapan yok ayrıca nero sanada dedimki birdaha benim konuma girme madem beyenmiyorsun! kaybol

velete bak yaşı 15 bana kafa tutuyo hö senin düşüncenin böyle olması gayet normal düzgün olan birşeyi çekemeyip 2. bir konu acman, ve bozuk yapman gayet normal tabi.. :D

k_npcpos delete ssid ? İlginç bir yaklaşım olmuş :)
Nero'yla aşık atma derim .

şuan konu tamamen fixli!

Bende Neden hayla 2 npc dolasıyor ? ... Bide moradonda Kesecek Hayvan yok :D

Haa bide gateler yq :S

ah sizi gidi paylasımcılar her konuda tartısmaktan ve ban yemekten hiç bıkmayacaksınız derste almayacaksınız ?

ty paylasım ıcın hmn denıyorum bende duvarların gorunmemesını hallettım paylasıcam yakında :D choq teskurler denıyorum hmn ;)

velete bak yaşı 15 bana kafa tutuyo hö senin düşüncenin böyle olması gayet normal düzgün olan birşeyi çekemeyip 2. bir konu acman, ve bozuk yapman gayet normal tabi.. :D

güzel yaklaşım nero :D sana hak veriyorum.önce büyüğe saygı sonra emeğe saygı =)

Cevap: 17xx Moradonla İlgili Herşey Süper Paylaşım!

delete from k_npcpos where ssid = '16011'
delete from k_npcpos where ssid = '14301'
delete from k_npcpos where ssid = '16083'
delete from k_npcpos where ssid = '16082'
delete from k_npcpos where ssid = '16081'

değil

delete from k_npc where ssid = '16011'
delete from k_npc where ssid = '14301'
delete from k_npc where ssid = '16083'
delete from k_npc where ssid = '16082'
delete from k_npc where ssid = '16081'

olacak!!!!!

npc ler babayı aldı..:D

Neronun Paylaştığı gayet güzeldi sadece başka bölgelerden moradona ışınlanınca dağın üstünde doğuyorduk onuda town çektiğinde sorun kalmıyordu onun dışında her şey sorunsuzdu bende hatta en düzgünüde buydu.

Neronun Paylaştığı gayet güzeldi sadece başka bölgelerden moradona ışınlanınca dağın üstünde doğuyorduk onuda town çektiğinde sorun kalmıyordu onun dışında her şey sorunsuzdu bende hatta en düzgünüde buydu.

sana soranmı oldu beyenmediysen neronunkileri kullanırsın be adam kaybol şurdan sizlere hem iyilik hem bolluk batıyor tek 1 kişi paylaşcak oda buglu bozuk bozuk olucak size öle yaranılır işte böle senin gibiler yüzünden adamda paylaşım hevesi bırakmıyorsunuz size zırnık verende kabahat eskiden tegmen2828 die üyeligim vardı millet geçenlerde diyorki neden hiç paylaşım yapmamıştın alın size cevap iyikide yapmamışım sizin gibi adi insanlara

Eline Sağlık Gayet Güzel Bir Paylaşım

sana soranmı oldu beyenmediysen neronunkileri kullanırsın be adam kaybol şurdan sizlere hem iyilik hem bolluk batıyor tek 1 kişi paylaşcak oda buglu bozuk bozuk olucak size öle yaranılır işte böle senin gibiler yüzünden adamda paylaşım hevesi bırakmıyorsunuz size zırnık verende kabahat eskiden tegmen2828 die üyeligim vardı millet geçenlerde diyorki neden hiç paylaşım yapmamıştın alın size cevap iyikide yapmamışım sizin gibi adi insanlara

buglu ? bozuk ? seninkiler bozuktu benimkilere laf atma ordan oraya dolanıorlardı actypesini ayarlamasını bilmiorsun bana bide diyosun daha iyisini yazarım diye içine ettin kodların iyice.

Güzel paylaşım teşekkürler.
Eski npc leride silmeyi verirsen tam olucak kardeşim. :)

Geri
Üst Alt