Konuyu kilitleyin bence daha fixlenmeden koymuşsunuz tamamen fixlemedende açtırma konuyu.
Konuyu kilitleyin bence daha fixlenmeden koymuşsunuz tamamen fixlemedende açtırma konuyu.
şuan konu tamamen fixli!
neroyla sendne başka olumsuz yorum yapan yok ayrıca nero sanada dedimki birdaha benim konuma girme madem beyenmiyorsun! kaybol
şuan konu tamamen fixli!
neroyla sendne başka olumsuz yorum yapan yok ayrıca nero sanada dedimki birdaha benim konuma girme madem beyenmiyorsun! kaybol
velete bak yaşı 15 bana kafa tutuyo hö senin düşüncenin böyle olması gayet normal düzgün olan birşeyi çekemeyip 2. bir konu acman, ve bozuk yapman gayet normal tabi..![]()
usko moradonda civcivci yok, o scroll fln dediin adam senin evt in yüzünden öyle worm görevi bilmemnesi acılıordurda 2-3 npc için 2. bir konuya gerek yok
Neronun Paylaştığı gayet güzeldi sadece başka bölgelerden moradona ışınlanınca dağın üstünde doğuyorduk onuda town çektiğinde sorun kalmıyordu onun dışında her şey sorunsuzdu bende hatta en düzgünüde buydu.
Eline Sağlık Gayet Güzel Bir Paylaşım
sana soranmı oldu beyenmediysen neronunkileri kullanırsın be adam kaybol şurdan sizlere hem iyilik hem bolluk batıyor tek 1 kişi paylaşcak oda buglu bozuk bozuk olucak size öle yaranılır işte böle senin gibiler yüzünden adamda paylaşım hevesi bırakmıyorsunuz size zırnık verende kabahat eskiden tegmen2828 die üyeligim vardı millet geçenlerde diyorki neden hiç paylaşım yapmamıştın alın size cevap iyikide yapmamışım sizin gibi adi insanlara