- Tem
- 267
- 1
Cevap: Usko Moradon NPC'leri / Town Pozisyonu vs vs..
anvil ve gate bugları ne durumda ?
anvil ve gate bugları ne durumda ?
✪ DeathKO ✪ | v.1098 MYKO | ASCEND | Rekor Ödül Havuzu | Büyük Academy : 06 Mart 2026 - HAZIR OL!
Gate için smd editlenmesi lazım. Onunda nasıl olacağını bilmiyorum, normal warp gate editödr ile editlenmiyor, onda sadece olan gateleri editleyebiliyorsunuz. + olarakta bu map neronun dediği gibi emc mapı vs. ile düzgün çalışır ve o smd yi editlemek lazım. Oda baya süreceğe benziyor. Hex ile smd nasıl editlendiği bilsem oturup yapacağım ama o konuda bir fikrim yok. Twostars ın paylaştığı smd analyzer programı var onunla smd açabiliyorsunuz ama içi editlenmiyor, sadece kodları veriyor size. Artık onun editörünü bekleyeceğiz veya editlemenin bir yolunu bulacağız...
Uğraşanlara şimdiden kolay gelsin, nero eline sağlık, sanırım eklediğin npc ler yeni. Güzel bir görüntü oluşmuş. NPC'ler sorunsuz çalışıyor değilmi ? Skill açma Vs...
imzandaki kız süper hemde gece gece![]()
bide monsterlerde sorun çıktı diyor yalancıya bak konuyu çalmış alıntı bile yazmıyor
konunun orjinal yeri
serverloft – Willkommen bei serverloft – Dedizierte Server - first.com/paylasim-17xx-maradon-npc-duzeni-t732.html
Tamer' Alıntı:alıntı yazsaydın diyorum Nero dan ?? adama bak olayı kendisi yapmıs gibi paylasıor. bide canavarlar yakında eklencektir dio ben paylasıyım sen ekle buraya ben yaptım die oh xD anvil ve gate icin smd paylassam onuda ben yaptım die paylasırsınz helal valla
CTRL+A Yaparsan Görürsün Alıntıyı.
Hadi Çözelim şu işipvp devrim atlasın
LoL Aşkın burdan aldı zaten oraya koydu(kroniqwaqa) en üstte tamerden alıntıdır yazıyo sarı renkte CTRL+A Yap görürsün. ilk burda paylaşıldı orlara taşıyanlar başkası![]()
tamer ai açılmıor smdleri uplodun et
Tamer Şu Smlerii upldoun etkimse uğraşmasın pls edeirsmin ai açılmıor:S
Not : Moradonun mapını emc cz vs. yapın orjinal mapta NPC görünmez, town cekmez.