Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
+18 3 Tane Fıkra Girin İceri Gülmekten Yarılcaksınız:)
Temel bir gün karısı fadimeye karıcığum gel seninle bir fantezi yapıp camda si*iş*lim.karısıda tamamder.fadime cama geçer temelde arkasına geçip ileri geri gitmeye başlar.temel hızını alamayıp karısına bir koyar ve fadime camdan aşağıya çöp tenekesinin içine başaşağı düşer.fadimenin götü kabak gibi meydandadır.o sırada dışarıdan geçmekte olan dursun fadimenin kabak gibi götünü görür ve temele sorar.ula temel bu karı kimindir.temel ise bu soru üzerine benimdur der.dursun ise ula salak niye attınkı bu daha sikil*der
Küçük afacan, mutfakta yemek pisiren annesinin yanina kostu:
- "Anne, anne bakicim yataginda yabanci bir adamla yatiyor. Hem de çirilçiplak."
Deme oglum, feci bir sey bu!
Çocuk kahkahayi basti:
- "Kandirdim seni anne. O adam yabaci degil, babam!"
Fıkra Başlığı : iyisi Komiklik Puanı [5 üzerinden ]
Adamin biri cok genc ve güzel ama ayni zamanda dünyadan bihaber olan bir kizla evlenir.İlk gece kizin cok hosuna gitmistir ve tekrar tekrar istemektedir.Adam ulan bu kiz baska yerlere gitmesin diye iskillenir ve bak sana ne diyecem der. Kendi seyini gösterip
-"Bak bundan sadece bende var" der.Kiz cahil ya!
Gel zaman git zaman bakkal mehmet efendi bu kizi kandirir ve birlikte olur.Aksam eve gelen kocasina sinirlenen kadin
-"Hani bundan sadece sende vardi?" Adam kuskulanir
-"Niye ne oldu diye sorar?" Kadin hemen söyler
-"Bakkal mehmet efendide de var" diye hemen cevap verir. Adam bozuntuya vermez ve bende
-"2 tane vardi birini ona ben verdim" der. Kadin hemen atlar;
-"Be allahin cezasi niye büyügünü güzelini iyisini ona vermissin."
Temel bir gün karısı fadimeye karıcığum gel seninle bir fantezi yapıp camda si*iş*lim.karısıda tamamder.fadime cama geçer temelde arkasına geçip ileri geri gitmeye başlar.temel hızını alamayıp karısına bir koyar ve fadime camdan aşağıya çöp tenekesinin içine başaşağı düşer.fadimenin götü kabak gibi meydandadır.o sırada dışarıdan geçmekte olan dursun fadimenin kabak gibi götünü görür ve temele sorar.ula temel bu karı kimindir.temel ise bu soru üzerine benimdur der.dursun ise ula salak niye attınkı bu daha sikil*der
Küçük afacan, mutfakta yemek pisiren annesinin yanina kostu:
- "Anne, anne bakicim yataginda yabanci bir adamla yatiyor. Hem de çirilçiplak."
Deme oglum, feci bir sey bu!
Çocuk kahkahayi basti:
- "Kandirdim seni anne. O adam yabaci degil, babam!"
Fıkra Başlığı : iyisi Komiklik Puanı [5 üzerinden ]
Adamin biri cok genc ve güzel ama ayni zamanda dünyadan bihaber olan bir kizla evlenir.İlk gece kizin cok hosuna gitmistir ve tekrar tekrar istemektedir.Adam ulan bu kiz baska yerlere gitmesin diye iskillenir ve bak sana ne diyecem der. Kendi seyini gösterip
-"Bak bundan sadece bende var" der.Kiz cahil ya!
Gel zaman git zaman bakkal mehmet efendi bu kizi kandirir ve birlikte olur.Aksam eve gelen kocasina sinirlenen kadin
-"Hani bundan sadece sende vardi?" Adam kuskulanir
-"Niye ne oldu diye sorar?" Kadin hemen söyler
-"Bakkal mehmet efendide de var" diye hemen cevap verir. Adam bozuntuya vermez ve bende
-"2 tane vardi birini ona ben verdim" der. Kadin hemen atlar;
-"Be allahin cezasi niye büyügünü güzelini iyisini ona vermissin."
Cevap: +18 3 Tane Fıkra Girin İceri Gülmekten Yarılcaksınız
Valla fıkralar felan artık pek güldürmüyo açıkcası hele internet üzerinden okuyunca :haha: Anca bi ortam olcak ki anlatcaz o zaman belki ortamına bağlı