Farm Server 19xx HERO300 - JAPKO VERSİYON USKO SERVER - 20.02.2021 *BETA

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 0sk1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu güncel... Beta süresinde server'de bulunarak sorunları vs hataları bildirerek offical de daha iyi bir oyun ile sorunsuz olarak zevk alırız offical'e geçmeden herkesin beta'da bulunması gerektiğini düşünüyorum.

Konu günceldir yorumlarınız için teşekkürler

Hacı bu resimdeki japko itemler flean bi yerden cıkmıyor mu ? Ya da fosil tarzı sistemle mi yapılıyor? Bi anlatsan onu merak ettım ıtemleri..

DB bes para etmez her yeri buglu , görevleri alinca oyun kitlenio ( kendi clientinizi indirdim ) cliente suc bulmayin bosuna , skiller sekiyor 5 skill vuruyorsun biri isliyor, görev npclerinden görevi alinca oyun kitlenio ekran öyle kalio , her adimi problemli yani , 1 haftadir betaniz acik ne yaptiniz simdiye kadar gercekten merak ettim ??

Bu gidişle offical seneye olur..Direk 19xx 20xx açsaydın ona japko item ekleseydin daha kolay olurdu..Maden balık dropları ne bilemiyoruz deneyemeyoruz..Pus yok beleş gold olta mattock koyacaksın kı dropları kontrol edelim..Japko itemlerini nasıl elde edeceğimizi yazmamışsın ya da npc eklememişin..Sırf onlar için bekliyordum sw yi ondan da soğudum artık..Tanıtım resminde pet var ama o da npc de görewi alınmıyor..Hiç yoktan sundresse yumurta koy onu kıralım çalışıyor madem..

BUGÜN BÜYÜK AÇILIŞ VAR ARKADAŞLAR 28.02.2021 C.TESİ SAAT 19:00 HERKES DAVETLİDİR YEPYENİ DB VE YEPYENİ SERVER BÜTÜN TEAMLAR BURDA SİZLERİDE BEKLERİZ AÇILIŞTA
İP:95.173.166.183
İP2:YAGMUR.NET

Hayirli olsun
****************** ' ada Bekleriz.. Ücretsiz Sabit Hediye NOT : Moderators Alımı Vardır

@0sk1 Kardeş server'ı açmaktan vazgeçtiysen Database paylaşman mümkün mü=? Pc ye local olarak kurup denemek/takılmak v.s istiyorum?

Geri
Üst Alt