JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2 Gundur 10061 hatasıyla uğraşıyorum bi bakın lütfen.
Cevap: 2 Gundur 10061 hatasıyla uğraşıyorum bi bakın lütfen.
Bun Bu htayada Razıyım :S Bende Sifreyi Yazıyorum Direk Loqin the Server Server 10061 Hatası Veriyo Dellendim iyice ya
Denemedim Server Files kalmadı
New Member
Kalemi Kırıldı!
Cevap: 2 Gundur 10061 hatasıyla uğraşıyorum bi bakın lütfen.
[TIMER]
YEAR=2021
MONTH=3
DATE=12
HOUR=3
WEATHER=1
[LOGIN SERVER]
IP=127.0.0.1 bura boyle kalsın---
[CASTLE]
NATION=1
[ZONE_INFO]
MY_INFO=1
SERVER_COUNT=4
SERVER_00=1
SERVER_IP_00=no -ıp adresını yazma logınede aynısı yap buraya ıp adresı yaz mesela gır ıp adresımı ogrenmeye ordan yaz ama gunluk bunları degıstır
SERVER_01=2
SERVER_IP_01=ıp adresını yazma logınede aynısı yap buraya ıp adresı yaz mesela gır ıp adresımı ogrenmeye ordan yaz ama gunluk bunları degıstır
SERVER_02=3
SERVER_IP_02=ıp adresını yazma logınede aynısı yap buraya ıp adresı yaz mesela gır ıp adresımı ogrenmeye ordan yaz ama gunluk bunları degıstır
SERVER_03=4
SERVER_IP_03=ıp adresını yazma logınede aynısı yap buraya ıp adresı yaz mesela gır ıp adresımı ogrenmeye ordan yaz ama gunluk bunları degıstır
SERVER_NUM=1
MAX_USER=2000
[BATTLE]
WEEK=6
START_TIME=20
END_TIME=0
AUTO=0
WEEK2=6
MWEEK=5
LIMITBATTLE=200
[AI_SERVER]
IP=127.0.0.1
[DB_SERVER]
IP=127.0.0.1
[ODBC]
GAME_DSN=kn_online
GAME_UID=myko
GAME_PWD=myko
GAME_DSN3=kn_online
GAME_UID3=myko
GAME_PWD3=myko
Account_DSN=kn_online
Account_UID=myko
Account_PWD=myko
[VERSION]
VER=1299
[SG_INFO]
GMY_INFO=1
GSERVER_COUNT=1
GSERVER_00=1
GSERVER_IP_00=ıp adresını yazma logınede aynısı yap buraya ıp adresı yaz mesela gır ıp adresımı ogrenmeye ordan yaz ama gunluk bunları degıstır
SERVER_INDEX=1
[NATION]
NATION_ID=1
[FREE_ZONE]
MAX_USER=1000
[EVENT]
EVENT_NUMBER=0
[MATURE_SETTING]
PK_PERMIT=0
[MONSTER_CHALLENGE]
ACTIVATE=1
LEVEL=1
[BONUS_EVENT]
MONEY=0
EXP=0
sanırım bunları yaparsan sorunun cozlecektır bıde portlarını su sıteden tekrar kontrol ederek ac
Port Açma