2003 Server PcLerin Ebenezerin 4 Kadar Saymasina %100 Cözüm Anlatm Resimli içeri.0ops

Konu Yazar

Soydaskan

Security Guvenlik
Şub
304
5
Öncelikle 2003 SunucuLarda Ev Pclerinde Ebenezer 4 Kadar Sayip Monsterlerin Ve Npc Gelmemesinin Sebebini Aciklicam..
Odbc Uyumsuz oldugu için 4 kadar Sayar Bunu cözümü %100 VE Cok BAsittir..
Bunu Bilmeyen Arkdaşlarimiza Acıklamak İçin tekrar Resimli Anlatim yapıyorum..

1.Ci Kısım.İlk OLarak Server Filesimizin Ebenezer(GameServer) Bölümüne Giriyoruz.
Kullandıqımız Ebenezeri seçiyoruz
Ve Saq Tık Yapıyoruz ÖzellikLer Uyululuk Bölümüne Geliyoruz
Ve Bu Programı aşağıdaki için uyumluluk modunda çalıştır Butonunu işaretliyoz.
Ve Windows 95 Yazan Bölümü aşa indirip Windows 98/Windows Me Getirip
Uygula Diyoruz Uyguladiktan Sonra Tamam Diyip Cıkıyoruz.

RESİM:

Şimdi Gelelim 2.ci Kısma %100 olmasi için Bunuda Yapin.
2.Ci Kısımİlk Olarak Xp bir Pcden Windows System32 İçinden odbc32.dll buluyoruz.
Ve Arşiv Upluad Edip 2003 Pc Geçiriyoruz Ve Ebenezerin Olduqu Dosyayin İçine Atiyoz.

Bulamayan Arkdaşlar İçin Link:
Web Hosting - Dedicated Server

RESİM:

İyi Oyunlar Dilerim Şimdi Ebenezerini Normal Acabilirsiniz Sorunsuz Sayar Ve Npc Monsterler GeLir.

Cevap: 2003 Server PcLerin Ebenezerin 4 Kadar Saymasina %100 Cözüm Anlatm Resimli içe

saol dostum milletin işine yarar

Cevap: 2003 Server PcLerin Ebenezerin 4 Kadar Saymasina %100 Cözüm Anlatm Resimli içe

işe yarıyorsa güzel bir paylaşım :)

biliyordum ama genede sağol

Guzel paylasım olmus arkadaslar emege saygı

Teşekürler

saol dostum ... değişiki bir çok yoluda war ama :)

saol dostum ... değişiki bir çok yoluda war ama :)

Müdür Doqru Diyon Varda Kim Uraşcak AiServeri kenara AL Ebenzer Tıkla AiServer O 3 Tane Zımbırtıyı paso tıkla yha tutarsa diye denize maya caliyon nasrettin hoca gibi Bu en iyisi bunu yap %100 Sen onla açana kadar ben seri seri 5 kere acip kapatırım :)

teşekürler

link kırıkk acill yardımmmmmm

evt uzun yolu vardı ama bu cok iyi olmuş bilmeyen ARkadaşlar için.Teşekürler.

olmuyo sikicem ya off

Geri
Üst Alt