v2xxx ★21XX ★[Time Of Knight]★[BETA AÇILIŞ 26.08.2021 19:00]★[AÇILIŞ 09.09.2021 18:00]★★[21xx FARM SERVER]

Clientinizde hayır yok kardeşim neyin paylaşımı neyin reklamıdır bu daha facebooktan yardımcı olamıyosunuz bide kalkmış ESN kodları satıl alabilirsiniz diyosunuz ilk önce clientnizi düzeltin sadece ben olsam tamam diycem 7 kişide aynı hata PBA.1 hatası çözüme gelince kısa cevaplar ama ESN kodu alıcaz dedikmi buyrun efendim oluyor

Clientinizde hayır yok kardeşim neyin paylaşımı neyin reklamıdır bu daha facebooktan yardımcı olamıyosunuz bide kalkmış ESN kodları satıl alabilirsiniz diyosunuz ilk önce clientnizi düzeltin sadece ben olsam tamam diycem 7 kişide aynı hata PBA.1 hatası çözüme gelince kısa cevaplar ama ESN kodu alıcaz dedikmi buyrun efendim oluyor
Beta donemınde kullanılan clientı kullanmıyoruz suan Ayrıca antıyı devamlı fıxler oldukca guncelledıgımız ıcın bu tarz hatalar almanız normaldır. Facebook grubu ıle ılgılı bılgım yok . Ben burayla ılgılenen kısıyım.
Yeni Clienti indirip deneyın. Saat 18:00da

http://213.238.172.29/downloads burdan yenı clientımızı ındırınız herhangı bır sorunda ozel mesaj ıle yazarsanız sıze yardımcı olamaya çalışacagım iyi oyunlar. iyi eglenceler

Kaç gündür beklediğim bir serverdı kendi clientini indirmiş olmama rağmen oyuna girişte hata verdi çok ilginç şeyler yapıyorlar ya da yapamıyorlar :D

Kaç gündür beklediğim bir serverdı kendi clientini indirmiş olmama rağmen oyuna girişte hata verdi çok ilginç şeyler yapıyorlar ya da yapamıyorlar :D
Yeni clientımızı indirin eger hata alıyorsanız pc nızı kapatıp acıp hıc bırseyı acmadan dırek oyuna gırın ıyı oyunlar

Geri
Üst Alt