24 Kasım 2021 Gelmiş Geçmiş En büyük Virüs Saldırısı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Teqiula
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

Teqiula

Member
Ağu
236
2
Pazar Saat 21:30 'dan Salı 21:30'a Kadar Gelmiş Geçmiş En Büyük Saldırı iLe Virüs Yayılacaktır..! Herkezin Bilgisine..!

Evet yanlış duymadınız , bugün ana haber bültenlerinde tüm kanallar bangır bangır bagırdı, internet kullanıcıları için önemli uyarılar yapıldı. Bu güne kadar gelmiş geçmiş en büyük virüs saldırısına maruz kalınacağı, özellikle internet bankacılığı ve internet üzerinden kredi kartı ile alış verin yapan kullanıcların dikkat etmesi gerek bir durum oldugu acıklandı. Bende buradan sizleri bilgilendirmek istedim. Zarar görmek istemiyorsak lütfen uyarıları dikkate alalım, gerekli önlemlerimizi bir an önce alalım .

Alabileceğimiz önlemler ; ( kendi önerilerim )

1- Virüs programımız yoksa hemen 1 tane temin edip bilgisayarımıza kuruyoruz ve güncellemeyi unutmuyoruz.
2- Eğer virüs programımız varsa mutlaka güncelliyoruz.
3- Kredi kartınıza ait şifreleri veya bilgileri, İnternet bankacılığında kullandığınız şifreleri veya bilgileri, mail şifrelerini ve bilgileri bilgisayarımızda kayıtlı ise, bilgileri kagıta aktarıp bilgisayarımızdan siliyoruz. Bunu mutalaka yapmanızı öneririm.
4-- Bilmediğiniz kimseler veya sitelerden veya herhangi biryerden kesinlikle dosya paylaşımı yapmayınız.
- Kaynağını bilmediğiniz yerlerden gelen maileri açmadan siliniz.
6- Her hangi bir tereddüt karsısında , bilgisayarınızda olan dışı birşey hisstiğinizde ve tereddüte düşserseniz bigilerinizi , şifreleriniz telefon aracılığı ile değiştiriniz.

Bilgisayar kullanıcılarına çok önemli uyarı! Pazartesi günü virüs saldırıları doruğa ulaşacak! Bu haberi es geçmeyin…
Güvenlik uzmanları, yediden yetmişe tüm bilgisayar kullanıcılarını gelecek Pazartesi için uyardı: Virüs salgını tarihinin doruk noktasına 24 Kasım günü ulaşacak!!
Dünya çapında 500.000 bilgisayardan alınan virüs ve trojan bilgilerinin sonuçlarını dikkate alan PC Tools’un güvenlik uzmanları, 24 Kasım tarihinde trojan ve virüs salgınının gelmiş geçmiş en büyük rakamlara ulaşacağını bildirdiler.

2021 yılında Amerika’da 3 gün bayram olarak ilan edilen Şükran gününde müthiş bir trojan salgını yaşanmış ve bir çok kullanıcının kredi kartından kişisel bilgilerine özel dosyalarına kadar bir çok belge hackerların eline geçmişti.
Uzmanlar yaklaşan Noel ve gelecek hafta yaşanacak olan şükran günü öncesi internetten alışveriş istatistiklerinin hızla arttığının görüldüğünü ve tahminlerin bunun üzerine yapıldığını belirttiler.
Hackerlar özellikle kredi kartı ve kişisel bilgilerin çalınması amacıyla siteyi ve site üzerinden bilgisayarı yoğun bir trojan saldırısına maruz tutuyorlar. Bu saldırı sonucunda meşgul olan sunuculardan faydalanarak istediklerini alıp gidebiliyorlar.
Uzmanlar bu yıl internet üzerinden Noel alışverişi yapacak olan kullanıcıları uyarırken bu rakamın geçtiğimiz yılın %15 üzerine çıkacağı düşüncesindeler.

BU SADECE SİZİ BİLGİLENDİRMEK AMAÇLI OLARAK TARAFIMDAN TOPLANMIŞTIR..!

Cevap: 24 Kasım 2021 Gelmiş Geçmiş En büyük Virüs Saldırısı

Yalan,, eskiden de hep böyle haberler çıkardı.Bana hiç bişey olmamıştı o.O

bunu bende duydum h2ö fakat yeri burası değil.

yalan,, eskiden de hep böyle haberler çıkardı.bana hiç bişey olmamıştı o.o

seninle az çok msnde konusuyoruz çarşamba günü saat 9:30 ' dan gece 01:00 ' e kadar msnde olup seninle konuşmayi beklicem..!

Sen bu zaman içerisinde pc açik tut sonra görüşürüz..! Extreme

NOT : BU PAYLAŞIMI SENİN YORUM YAPMAN İÇİN DEĞİL İNSANLARI BİLGİLENDİRMEK İÇİN YAZDIM..!

Son düzenleme:

ola bılırde olmıya bılırde bugun haberlerı ızlemedım :D

bende duymustum ne virüsler gördü bu ihtiyar ;)

saol bilgilendirme için

biz hatayi insanlara iylik yapmak ile yapiyoruz baksana konu buraya taşindi ama usko 1453 hakkinda yaptigim açiklama ile
usko oynamamak için tek neden paylaşimim genel bölümde duruyor
ben anlamadim...! Bu haber herkezi ilgilendiriyor ama çöplük e atiliyor gibi bir kenara birakiliyor insan sabite alir bir kaç saat sabit olarak yayinlar sonra isterse çöpe atsinlar isterse silsinler..! Yani biz hatayi iylik yapmak ile yapiyoruz..!
Kimse üzerine alinmasin lafim ortayadir..! Sözüm sözdür..!

Son düzenleme:

ya virüs girse ne olacakki :D, format atıyorsun yine aynı pc oluyor :D

böle birşey dogru degildir dogru olsada int kablosunu takmayız olur biter sorunmu var ?

Haber için Saolda Benim Pc me Virüs Girmesi İhtimali %10 hö hö hö hö hö hö

Bu nedir :) Sanki hastalık geliyormuş gibi virüs salgını var diyorsunuz resmen saçmalık.. Yok PC TOOLS güvenlik uzmanları bilmem kaç pc'den örnekler almış çok gülünç birşey :) Neyin örneğini alıyorsunuz görende gerçek bir hastalık yayılcak zanneder :S

Bu tür hurafeler 1998 'den beri (benim bildiğim) var :) Akşamları ise genelde haberleri izlerim ama hiç böyle bir habere rastlamadım.

Evet hatta virüsüde ben yazdım , bunu biliyormuydunuz ? :) Korkmayın virüs herkesin başlangıç sayfasını ko-cuce yapıor :p

Evet hatta virüsüde ben yazdım , bunu biliyormuydunuz ? :) Korkmayın virüs herkesin başlangıç sayfasını ko-cuce yapıor :p
Xd
Olabilride olmayabilirde sonuçta biz tedbirimizi alalım
not:inş olmaz int kafemde olmuştu 1 ay iş yapamadık :(

bana asparagas haber gibi geldi..
çok saçma bir şey.
Neden bu tarihler arası?
Bunun dışında tetikte olmasınlar mı millet?
Neden bu tarihlerden sonra saldırıyı kessinler?
Kim saldırıyor?

Çok eksik , gereksiz , ispatlanabilirliği olmayan bi haber...

böle birşey dogru degildir dogru olsada int kablosunu takmayız olur biter sorunmu var ?

Şöle Bi söz Vardır Bilirmisiniz Bilmem Bağlanmak İsteyen Hacker Elektirik Prizinden Bile Balanabilir

Bu Arada Konuyu Yazan Arkadaşıma Teşekkür Ederim Hatrılatma Yaptıgı İçin

24 kasımın çok büyük bi önemi var oda Öğretmenler günü :D

Şöle Bi söz Vardır Bilirmisiniz Bilmem Bağlanmak İsteyen Hacker Elektirik Prizinden Bile Balanabilir

Bu Arada Konuyu Yazan Arkadaşıma Teşekkür Ederim Hatrılatma Yaptıgı İçin

Saçmalama :icon_eek: utanmasan damarlarından vücuda girer dersin.

Geri
Üst Alt