25 Temmuz Aqon Son rütuşlar SS içerde!Hiç Paylaşılmadı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan byblanca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: 25 Temmuz Aqon Son rütuşlar SS içerde!Hiç Paylaşılmadı

dalgalanma var süper olmuş usko carımı sattım:D

aynen super olmus ama en kısa surede bızımle bırlıkte olrsa aqon sevınırız..

ya paylaşılsın artık yeter beklemekten felanlık geldi

Çok tatLı qorunuor qercekten :) inş en kısa sürede payLaşm boLumnde qorebiLirz ..

ilk defa bişeyi başardı cocuk :haha: usko maradon yaptım demisti görmemistik ama silindi demisti, pathos glovesi vardı silinmisti, bide bunuda kaybederse komaya girer galiba xD xD

Çok tatLı qorunuor qercekten :) inş en kısa sürede payLaşm boLumnde qorebiLirz ..

sen daa tatlısım bebişim zaaa :haha:

Son düzenleme:

ilk defa bişeyi başardı cocuk :haha: usko maradon yaptım demisti görmemistik ama silindi demisti, pathos glovesi vardı silinmisti, bide bunuda kaybederse komaya girer galiba xD xD

sen daa tatlısım bebişim zaaa :haha:

Nero Sen Çok Boş ve aptalca Konusuorsun ..
Senin Bişeyini Göremedik henüz ?
Rebirth'i kendin yapmıs gibi konusuosunda :D
Hee Hatırladım Nero Launcher vardı :D:D

Nero Sen Çok Boş ve aptalca Konusuorsun ..
Senin Bişeyini Göremedik henüz ?
Rebirth'i kendin yapmıs gibi konusuosunda :D
Hee Hatırladım Nero Launcher vardı :D:D

Harika koydun ya Nero Launcher ahaha

Nero azıcık delikanlıysan paylaşınca indirmessin (:

seLim abi Lafı süfe koydn..^^,Bidaa azını biLe acamaz..

taa bi aralar yapmıstım ne var :D batıormu aqon sana noldu olm aptalca fln noluo ? iiki bi pelerini yaptın ha arkan havalarda dolasıyon seninde gercek yzün belli oldu

Son düzenleme:

taa bi aralar yapmıstım ne var :D batıormu aqon sana noldu olm aptalca fln noluo ? iiki bi pelerini yaptın ha arkan arkalarda dolasıyon seninde gercek yzün belli oldu

Sana batıyorki öyle yorumlar yapıyosun yapabiliyorsan yapsaydında millet seni övseydi yaptığın kıskançlıktan öte birşey değil yaşının olgunluğunuda henüz kazanmamışsın belli (:

pff kıskanclık dior ya arkadasım bak.

onla konusuodm ben sormustum pathos gloveyi pc formatta gitti demisti usko maradon varmıs onuda göremeden gtti rapidshare premium mu neymis o lazmmıs oda gitti

uzun pelerini yaptı buda giderse komaya giriom ne var bunda mal gibi arkasından anlıyonuz lafı

Not : sana simdi bişe derdimde banlarlar gene hö

ulen az ugrassam 17xx filesimdeki bugları düzeltir koyarım adama bak ya kıskanıon dior.

Herkes Birbirine Yaranabilmek İçin Bİrşeyler Yazıyor Acaba bu uzun pelerin olmasa selimi bu kadar savunacaklarmıydı bunlar baska konuda Oh ne güzel istanbul be...

selimde suc yok adamlar selime yalakalık yapıor paylassın diye:D ondan böyle durumlara geldi

Selim'de suc yokki zaten onları kastettim bende :G

pff kıskanclık dior ya arkadasım bak.

onla konusuodm ben sormustum pathos gloveyi pc formatta gitti demisti usko maradon varmıs onuda göremeden gtti rapidshare premium mu neymis o lazmmıs oda gitti

uzun pelerini yaptı buda giderse komaya giriom ne var bunda mal gibi arkasından anlıyonuz lafı

Not : sana simdi bişe derdimde banlarlar gene hö

ulen az ugrassam 17xx filesimdeki bugları düzeltir koyarım adama bak ya kıskanıon dior.

Çirkeflik yapma eğer yapabiliyorsan yapar koyarsın adama laf etmezsin çekemiyorsun işte bundan ötesi varmı söyleyeceğin sözlerde zaten senin yaşını belli ediyor her konuda rahat olabilirsin (:

seLimin yaLakasıymıs bu peLerinin oLmasnı herkes istior tmm mı snn bna yaLaka dicek kadar yasn büyük diiL kocum tmm mı??;)

seLimin yaLakasıymıs bu peLerinin oLmasnı herkes istior tmm mı snn bna yaLaka dicek kadar yasn büyük diiL kocum tmm mı??;)

Knight - Pvp - Silkroad - :Karahan - Cabal Gibi Online Oyunlar Yaş Konşmaz Bence.. Konuşan Tek Şey Playerlik Ve Ustalık !.

Burda Aqondan Büyük Binlerce İnsan var fakat Aqon Dahada Üstünlük Gösteriyor.

Normalde Playerlik Acısından :) Derim ben

Geri
Üst Alt