28 Adet Yeni İtem [GDT Farkıyla]

Cevap: 28 Adet Yeni İtem [GDT Farkıyla]

Pek hoşuma gitmedi aslında. Yinede eline sağlık :)

Hayirli olsun da isimleri düzenleme amaciyla aradaki of u silersen ingilizce olur of u eklersen yanlis olur örn Dragon of Mace Mace in ejderhasi anlamina gelir oda mantiken uyumsuz

Emek Verilmiş Teşekkürler Yinede Birkacı Sanki Gereksiz :)

japko itemss ZzzZZz ben yaptım diye paylasıyosun bidee

Çok güzel uğraşmışşında biraz abartmamışmısın ?

Sen paylasım yapmıssın bız yorum yapıyoruz kendın beğenmiş olabilirsin kılçık şeklindeki daggerı falan.. ama oyunu iice b.k ettiniz bunu artık anla
shardlarla oynamak varken sherionlarla oynamak varken gidip aptal aptal şeyler cıkardınız usko dışı ..

tm afferin emek vermissin cok güzel olmus artık acacagın servera herkes bu komik itemlerle pk yapmaya gelir :D

En komik buldugum şey minnoş staff ( kedi olan )
Güldürdün kaan sevdim seni bak şimdi :D
Kardesim Anlamadım Hala ! Sizin Amacınız Nedir ? Ben Sizin Yaptıqınız Emek'e Saygısızlık Yaptımmı ? Veya Dışladımmı ? ? Hem Bu Sizide İlgilendirmez Canım İstedi Yaptım Diorm Anlamıormusnuz ? Siz Nie Kendinizi Büyük Görüorsunuz Ha Pardon Unuttum Ko'u Yapan DB'i İlk Yapan Hatta Profesör'sünüz Demi ?
Eveeet ilk biz yaptık Ko'u 1453 . Evet aynen böyle . Kardeşim resim paylaşıyorsun madem iyi ve kötü yoruma tahammül etmeyi öğren . Oyunun içine etmişsin diyorum ne bu böyle kedi staff köpek spear ayı kalkan dana gözü öküz bacağı süs köpeğide ekle pet yerine gezdirelim öyle çobanla koyun gibi . Allah aşkına yapmayın etmeyin , bu kadarda saptırılmaz bir oyun ya . İyice içine ettiniz .

Bunlarla pk yapıLırmı ? walla iyice oyunun içine ettiler... uskoda bunu yaptı.. firedrakeye geçti içine etti oyunun... yinede teşekkürler..

bu itemleri sen yapmadın hepsi Japko da var bu itemlerin bi kısmını userlar bi kısmını Gm ler bi kısmınıda eventlerde veriyorlar JAPKO da
sen sadece bi item yapıp japko clientten o iteme bu bulduğun itemlerin görünümünü vermişsin açıkcası ben yaptım demeyip te bilinmeyen KO itemleri demiş olsan daha güzel olurdu

ayrıca tartışmak için yazmadım umarım yanlış anlamazsınız emeğiniz var her türlü
kötü yorum yapan yok luna park bilmem ne diyenlere kulak asmayın onlar anca bi db alıp iki npc ismi değişip db yaptık diyenler oluyor genelde :)

elinize sağlık

bu itemleri sen yapmadın hepsi Japko da var bu itemlerin bi kısmını userlar bi kısmını Gm ler bi kısmınıda eventlerde veriyorlar JAPKO da
sen sadece bi item yapıp japko clientten o iteme bu bulduğun itemlerin görünümünü vermişsin açıkcası ben yaptım demeyip te bilinmeyen KO itemleri demiş olsan daha güzel olurdu

ayrıca tartışmak için yazmadım umarım yanlış anlamazsınız emeğiniz var her türlü
kötü yorum yapan yok luna park bilmem ne diyenlere kulak asmayın onlar anca bi db alıp iki npc ismi değişip db yaptık diyenler oluyor genelde :)

elinize sağlık

Yoq Abi Zaten Tamamen Ben Yaptım Demedim Sanırsam 2.Sayfadaydı n3'leri aLdım Tek Dedim :) Nese Yorumun İçin Teşekkürler ;) ama Kimse TBL aLdın Felan Demesin Ext'leri Kadar Kendim 0'dan Yazıorum İyi Günler!

K[o]X;995838' Alıntı:
Eh Nede olsa bizim Team :D Yaparız xP

ağzımı açtırma şimdi sen mı yaptın yoksa tbl dosyalarından Aldın mı ?

bunun arasında çok iyi bir şekilde fark war farkettın mı canımın içi

İtemlerinizin Bazıları 1098 Versiyonda Sundriesten Çektiğimiz İtemler :)

JapKO da içine etmiş o zaman oyunun? :)
Şahsen beğendim valla :D

Her önüne gelen akıllı team kurarsa böyle sonuçlar doğabiliyor sanki itemi kendisi yapmış gibi itemler.
Sen 0 dan bir item yap herşeyiyle bn birdaha ko-cuce girmicem :)

Tamam yeni bir şeyler yapmak güzel ama sence hoş duruyormu ya orijinalliği bozmamaktan tarafım...........

Beyler Benmi Anlatamadım Yoqsa Sizmi Anlamak İstemediniz ? :)
Ben 0'dan Yaptım Dedimmi ? Bir Daha Yorumları Lütfen Doru Düzgün Okuyun Bu Arada ByBrux Hiç 1 İtem'in TBL aLmadım Hepsini 0'dan Yazıor Tek Aldıqım n3'ler.. Bunları Önceki Yorumlardada Acıkladım ;)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Tşkrler. Japkodaki itemlerin aktarılması güzel olmuş .

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt