4 Yıllık Tecrübenin Ardından ILLeGaLPROFamiLy™ Yeniden Mage Teamiyle Sizlerle...

Konu Yazar

ILoveThisGamE

New Member
Eyl
26
0
Cümleten Selamün Aleyküm Arkadaşlar ... :^^:

Arkadaşlar konu başlığında da bahsettiğim gibi mage team kuruyorum.

Evet arkadaşlar,daha önceden mage team yönetmişliğim var,en uzun süre 1.5 yıl kadar bir teamle iş yaptık.Fakat teamdeki 5 abimin de askere gitmesi üzerine teami dağıtmak zorunda kaldım.

Yaşım 18,bu işten anlamasam zaten niye burda konu açayım? :^^:

Fazla lafı uzatmıycam arkadaşlar.

Öncelikle team için de manevi değerlere,anaya,babaya,bacıya,vs. değerlere sövmek kesinlikle yasaktır.

Tabii ki sinirlendiğiniz zaman ağzınızdan küfür,kötü söz vs.kaçabilir fakat bu ana,bacı meselesi kesinlikle olmuycak.

Fazla lafı uzatmadan şartlara geçelim:
1-)Teame toplam 7 kişi alınacaktır.Bunların 5'i mage 2'si priest olucaktır.Eğer talep artarsa,pkya 2 pt çıkabiliriz.Tabii bu size bağlı.(Ama temennim talebin fazla olmamasından,çünkü fazla kişi olunca işin cıvkı çıkıyor açıkçası.)
2-)Her arkadaşda vent olması şart,zaten bu aralar online oyunların hemen hemen hepsinde bu ventrilo programı kullanılıyor.
3-)Yaş sınırı +17.Benim de yaşım 18 zaten,önemli olan yaş değil arada saygı sevgi olursa zaten herşey güzel olur.Fakat +17 yapmamın sebebi,biraz olsun bu oyundan anlayan kişileri teame dahil etmek.

Şartlar bunlar arkadaşlar,bu şartlar çerçevesinde sizleri bekliyorum.
Msn adresim:[email protected]
Oynuycağımız server:Turkko.net Adam akıllı server,kapanmayan en mantıklı server bu.Desteği biraZ fazla ama güzel oynarsak o sorunun ortadan kalkıcağını düşünüyorum .:sakalli:

Evet arkadaşlar hepsi bu,Allah'a emanet olun,kendinize iyi bakın...

Son düzenleme:
Cevap: 4 Yıllık Tecrübenin Ardından ILLeGaLPROFamiLy™ Yeniden Mage Teamiyle Sizlerle.

Konu güncel arkadaşlar....

34 minutes dakika sonra eklenen:

Konu Güncel....

1 20 minutes dakika sonra eklenen:

konu güncellll

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt