[ 4Lord FireDrake Skin v1 ] %100 FireDrake - Devrim, işte Budur !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 4Lord.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: [ 4Lord FireDrake Skin v1 ] %100 FireDrake - Devrim, işte Budur !

chat barla sikil bar ayrı olsa daha güzel hoş olur chat bar sol köşede küçük damage bar diim oda sağ köşede küçük olsa daha güzel durur eline sağlık yinede

Eğer, paylaşırsam onuda ilerdekiler yapar.. :D

mükemmel kardeşim.. + R€p...

Güzel Gidiyorsun SS'ler icin Tessekkurler..Yalniz Ekran Cozunurlugu 1024x768 Olmasin Sadece 1280x1024 ve 1027x768 Yani 2 Cesit Ekran Conuzurlugu Eklersen Dahada Güzel Olur.MKCellat - AKI Forgotten Frontiers Skin Gibi Mesela..

paylaşım ne zaman olacak ? kesin bir şey söylüyebirmsin ?

Teşekkürler yorumun için bluemansiiz.

Güzel Gidiyorsun SS'ler icin Tessekkurler..Yalniz Ekran Cozunurlugu 1024x768 Olmasin Sadece 1280x1024 ve 1027x768 Yani 2 Cesit Ekran Conuzurlugu Eklersen Dahada Güzel Olur.MKCellat - AKI Forgotten Frontiers Skin Gibi Mesela..

Şu anda sadece 1280 x 1024 var.. 1024 x 768 olunca premium yazısı felan kayıyor. Ama öyle yapabilirsem yapıcam..

Net birşey söyleyemem.. Valla iyi günüme vb. denk gelinirse paylaşacağım.. Ama olmazsa açtığım serverımla beraber oto patch ile vereceğim.. Ama zamanla.. Mesela ilk hafta premium yazısının altına scler gibi gibi..

Son düzenleme:

valla 4lord bundan daha iyisi nasıl olcak anlamadım :) bundan daha iyisi şamda kayısı :)

paylaşımı 400 gözle bekliyorum :)

Video olmadan buna inanmak imkansız. Sayı olayını fixleyemezsin alakası yok... Tamamen exe ile alakalı bir olay. Sclerin üstte olma olayı ise oda %99 exe ile alakalı..

Bir video rica etsem acaba ? Sadece emin olabilmek için ?

Skill bar daki 2 paint ile yapılmış çok belli :)Bende aynı şekilde video isteyeceğim.

Çok yakın zamanda video geliyor.. Estağfirullah gökhan.. (: Zaten exe ile okuyor bazı yerleri.. hö WorldKnigT oynarken yok whisper dır yok o maxın ss ini görev yerine koymadır, yok o mobların ve adamların hp barlarıdır vesaire hallettim. 2 gün önce buradan oto patchsiz server buldum exem zaten hazırdı denemek kalmıştı sadece denedim 2-3 denemeden sonra mutlu sona ulaştım. :) Ama video çekeceğim merak etmeyin.. :)

Not: Defender Anti-Cheat Sistem v1.1 i alana fire drake bedava.. Zaten anti-cheatin exesini de buna göre tekrar uyarladım bugün.. :)

Hile sistemi şurada, ilk pm atana ücretsiz vericem test serverı için.. Özellikleri görmek isteyenler, Www.AVA-Network.Net ..

Kendi pc mden server açamıyorum çünkü çok kasıyor. İşlemcim çok düşük hö 3 sene önce hamachili açtım 9 userda lag.. O zamandan bu zamana işlemcim aynı..

Olay gittikçe reklama dönüşür oldu ve gerçekçiliğide ne durum belli değil. Video koymanı tavsiye ederim yoksa konu kitlenebilir.

Reklam yapacak olsam ve yalan söyleyeceksem direk oto lv ve nick yazıyor derdim. :) Ve, o sitede sadece sistemi satıyorum yani forum vb. değil.. :)

galiba paylaşılması baya bi zaman alcak :(

Bakacağız hö..

Çok harika Bir Skin

Bencede Paylaş :)

kardeş bak milyonlar seni bekliyor paylaşmanı bekliyor :) :) :)

abıcm hadı yaa senı beklıyoruz super skın ellerıne saglk ama bekletme bızı yaw :D

Wurucu w4 ne zaman çıkaracak bilgisi olan ?

Yeter, Konunun silinmesini talep ediyorum. Ve ya kitleyin lütfen konuyu. Ne bu yahu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt