Rar Pas : Hackermuho
Merhaba Arkadaşlar Bugün Sizlere Makro _ Knight Online _ Skill Asas Combo Yapımını Göstereceğim.
1-) Arkadaşlar Virüs Bulursanız. Bilgisayarımı çöpe Koyucağım.
2-) Arkadaşlar Keys/Tuşlarını kendiniz ayarlıyacağınız için çok uzun bişey olmuyacak.
3-) Öncelikle actool.net den Proğramı indiriyoruz. [C'ye Atıyor Arkadaşlar Aratırsanız Bulamaya Bilirsiniz O yüzden cıkarttığı yere İyi bakınız.]
4-) Arkadaşlar Commands Kısmına ;
Setactivewindow Knight Online Client
While 0 = 0
Keys 6 Keyleri Kafanıza Görede Değiştire bilirsiniz PROBLEM ÇIKMAZ.
Keys 7
Keys 8
End
5-) Yukarda Editor var Ordan Preferences [En alttaki] Tıklıyoruz. Yukarda GLOBAL HOTKEYS Use f2 nin Tikini kaldırıyoruz .
6-) Start Macro Yazan Yere .Başlama Tuşumuzu
7-) Stop Macro yazan yere bitiriş Tuşumuzu giriyoruz.
Makro Hazır __
9-) Yapamayan varsa __ [email protected] [Linkini paylaştım fakat sürekli KIRILIYOR BU YÜZDEN BU SEFER YAPMAYI PAYLAŞTIM]
10-) Maksimum 1 , 2 haftaya Videomuda Paylaşacağım. [PedaL Diyen Pm ' leride
]
HackerMuho.rar Link ' Kırık link düzeltildi..
Merhaba Arkadaşlar Bugün Sizlere Makro _ Knight Online _ Skill Asas Combo Yapımını Göstereceğim.
1-) Arkadaşlar Virüs Bulursanız. Bilgisayarımı çöpe Koyucağım.
2-) Arkadaşlar Keys/Tuşlarını kendiniz ayarlıyacağınız için çok uzun bişey olmuyacak.
3-) Öncelikle actool.net den Proğramı indiriyoruz. [C'ye Atıyor Arkadaşlar Aratırsanız Bulamaya Bilirsiniz O yüzden cıkarttığı yere İyi bakınız.]
4-) Arkadaşlar Commands Kısmına ;
Setactivewindow Knight Online Client
While 0 = 0
Keys 6 Keyleri Kafanıza Görede Değiştire bilirsiniz PROBLEM ÇIKMAZ.
Keys 7
Keys 8
End
5-) Yukarda Editor var Ordan Preferences [En alttaki] Tıklıyoruz. Yukarda GLOBAL HOTKEYS Use f2 nin Tikini kaldırıyoruz .
6-) Start Macro Yazan Yere .Başlama Tuşumuzu
7-) Stop Macro yazan yere bitiriş Tuşumuzu giriyoruz.
9-) Yapamayan varsa __ [email protected] [Linkini paylaştım fakat sürekli KIRILIYOR BU YÜZDEN BU SEFER YAPMAYI PAYLAŞTIM]
10-) Maksimum 1 , 2 haftaya Videomuda Paylaşacağım. [PedaL Diyen Pm ' leride
HackerMuho.rar Link ' Kırık link düzeltildi..