- Eyl
- 417
- 4
Memur
Memur işe girmiş.Ay başında maaşını alınca bir de ne görsün zarfta 100 lira fazla var. Sesini çıkarmamış, parayı bir güzel harcamış.Bir sonraki ay gelince bu sefer zarfta 50 lira eksik çıkmış.Memur köpürmüş:
-Maaşım 50 Lira eksik böyle hatayı kabul etmem, diye bağırınca
-Peki 100 Lira fazla aldığında niye sesini çıkarmadın, diye sormuşlar.
-Prensibimdir ilk hatayı affederim.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Araştırmacı
Enayi bir araştırmacı sabır ve dikkatle çalışarak iki fareye acıktıkları zaman burunları ile bir zile basmayı öğretti. Üç gün sonra bu farelerden biri diğerine şöyle diyordu: "Enayiyi amma alıştırdık yahu ... Her zile bastığımızda peynir veriyor"
---------------------------------------------------------------------------------------------
Küçük Çocuk
Küçük çocuk bakkala öfkeyle sordu:
-Neden hep küçük yumurta veriyorsun ?
-Taşıması kolay olur da ondan.
Çocuk eksik para verip yumurtaları alıp giderken bakkal seslendi:
-Ama sen eksik para verdin.
Çocuk gülerek:
-Sayması kolay olurda ondan.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Sadık Köpek
Bir adam diğerine sorar:
-Köpeğinizi satın almak istiyorum ama sadık mıdır?
-Hemde fazlasıyla sadık.Size bu konuda %100 garanti verebilirim.
-Nasıl bu kadar emin olabilirsiniz?
-Şimdiye kadar 5 kere sattım. Her seferinde de geri geldi.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Berabere
Futbol maçı başlamadan önce iki takımdan birinin kaptanı, hakemi bir köşeye çekip;
-Hocam, der sen bizim takımın durumunu bilmezsin. Bu maçı kaybettirecek olursan, bizimkiler seni ne yapar bilir misin ?
-Ne yaparlar ?
-Seni parça parça ederler...
-Anlaşıldı, siz bu onda berabere kalacaksınız...
-Neden ?
-Öteki takımın kaptanı da bana aynı sözleri söyledide ondan ! ..
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Evlilik
Cemal Temel'e evlenmesi için kız öneriyormuş.
-Senun yerunde olsam o kızla gözü kapalı evlenurdum.
-Neden, o kadar çirkin midur, diye sormuş Temel.
Şampuan
Temel duş almaya girer.Şampuanı saçlarına boşaltıp ovalamaya başlar. Sırtını keselemeye gelen annesi sorar:
-Oğlum kafanı ıslatmıyacak mısın ?..
Temel cevap verir :
-Yok anne bu şampuan kuru saçlar içinmiş !
Yazmak İçin 2 Saat Uğraştım Bir Teşekkür Edin Bari