Cevap: 80%25 100k np Itemli Warior Satılır Bursa/İstanbul/Kospsuz kasılmış eski char/
Arkadaşlar Nick:CautioN SW'de krallık seçimlerine flnda girmiştim tanınmış koxpsuz kasılmış eski char
yaklaşık 100knp si var 1-2 yıldır char boşta yatıyo unuttum tam net npyi
%side tam 25 olmayabilir fasla yada az olabilir np gibi
İtem List. :
Dual Platinum Earing
Dual ROC( Ring Of Courge )
SOS ( String Of Skull Belt )
WP ( Warior Pendant)
H.B. +6 ( Hell Breker )
SS+7 ( Scorpion Schyte ) ( HP RECOVER )
+8 HP SET
+5 DD
arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır oyunla ilgilenmediğim için fiyatlar hakkında çok net bilgim yok ama msn eklerseniz konuşurus
Msn: s a m o m e n @ h o t m a i l . c o m
Ekleyin konuşalım orta yolda buluşuruz güzellik sağlarız her türlü kolaylığı yaparız..
Bursa yada İstanbul olması tercih sebebidir diğer şehirlerdede bi şekilde anlaşırız
alcak arklar Samomen @ hotmail .com eklesinler görüşelim
Konu güncel...!! ekleyin görüşelim.. !! bakan arklarda konuuyu güncel tutup düzgün yorum yaparlarsa sevinirim
Arkadaşlar Nick:CautioN SW'de krallık seçimlerine flnda girmiştim tanınmış koxpsuz kasılmış eski char
yaklaşık 100knp si var 1-2 yıldır char boşta yatıyo unuttum tam net npyi
%side tam 25 olmayabilir fasla yada az olabilir np gibi
İtem List. :
Dual Platinum Earing
Dual ROC( Ring Of Courge )
SOS ( String Of Skull Belt )
WP ( Warior Pendant)
H.B. +6 ( Hell Breker )
SS+7 ( Scorpion Schyte ) ( HP RECOVER )
+8 HP SET
+5 DD
arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır oyunla ilgilenmediğim için fiyatlar hakkında çok net bilgim yok ama msn eklerseniz konuşurus
Msn: s a m o m e n @ h o t m a i l . c o m
Ekleyin konuşalım orta yolda buluşuruz güzellik sağlarız her türlü kolaylığı yaparız..
Bursa yada İstanbul olması tercih sebebidir diğer şehirlerdede bi şekilde anlaşırız
alcak arklar Samomen @ hotmail .com eklesinler görüşelim
Konu güncel...!! ekleyin görüşelim.. !! bakan arklarda konuuyu güncel tutup düzgün yorum yaparlarsa sevinirim