AaA Ko-Cuce.Net :)

Konu Yazar

JosonAnanas.

New Member
Kalemi Kırıldı!
Mar
335
1
meRhaba ;

Adım:Ensar
Yaşım:17
İkamet:İstanbul/Bagcılar

Ko-cuce.Net Bir Tutkum Oldu Artık :) 3Senedir Aynı Forumda Güzel İnsanlar İle Vakit Geçiriyorum ..
Knight Online'yi Pvp'de Öğrendim Usko'da Bir Geçmiş Yaşamadım . 10 Yaşından Beni Knight'a Tutkuluğum Var :)

Hayatta 3 Kişiyi Sevdim :) Ailemi,Sevgilimi,Ko-cuce'mi :)
AiLem'Le Aram Kötü :( SevgilimLe Ayrıldım :[ CücemLe YanLz Başıma KaLdım Ondanda Ayrılmak Çok Koyar Bu Saatten Sonra Bana :)

Okul Hayatım Bitti Zehir Gibi Aklım Var HerŞeye Basar Ama Derse Gelince Durur :) Lise2'den Terkettim Zaten Çift Dikiştim Son Senemdi KaLacağımı bLdigim İçin masrafa Sokmak Istemedım Ailemi.

Çalış Diye Çok Baskı Yaptılar BEnde Kolay Yoldan Para Kazanmak Ve Geleceğimi Kurtarmak Icın Film Ajansına Başvuruda Bulundum Ve Başvurum Kabuledildi .
- Kendimi Övmek Gibi Olmıyım ama Allah Var Yakışıklıyım :P Hemen Gidip Ajansa Fotoğraf Çekimlerine Girdim 5-6Tane DoğaL Poz Vede Klasik Bir ÜstLe Fotoğraf Çektiler.
- 2Gün Sonra Evin teLefonu ÇaLdı :) Bir Sinema Yönetmeni Tarafından Arandım Tabiki HeycanLandım Biraz :) 2Hafta Sonra Bir Sinema Çekimi İçin Oyuncu Aradıklarını Söyledi Tabi Bende Hemen Kabulettim . Bu HeycanLa Hayattan Koparken Tekrar BağLandım Anlıyacağınız 2Hafta Sonra Ensar Kardeşniz ÜnLü Oluyor :)

Sosyal Hayatla Pek Bağlantım Var Sayılmaz Hafta Sonları Arkadaşlarla TurLamaya Cıkarız. Sinemaya Gideriz,Adlara Gideriz Yani Aklınıza Gelecek Herşeyi Yapıyoruz :)

Ve CücedeKi Geniş aiLeme GeLince Tanıdığım Veya Tanıdımağım Sonucta Bu Forumda Vakit Geçiren Arkadaslar Hepsi Kardeşimdir . Büyüklerimi Abim Küçüklerimi Kardeşim Olarak Görüyorum . Ayrım Yapmak Veya Küçüğüme,Büyüğüme Saygısızlıkta Bulunmadım Şu Vakite Kadar. Eğer HerHangi Birinize Bilmeden Bir Kusurda Bulunduysam Özürdilerim :)

Evet Buda Benim HiKayem Arkadaşlar , Şu zamanlarda En Zoruma Giden aŞk Acısıdır :) Allah Kimsenin Başına Vermesin.

Son düzenleme:
Cevap: AaA Ko-Cuce.Net :)

Menmun Oldum Ensar (abi). Osman ben.

Memnun oldum , Ensar kardeşim.

Aynen, Aşk acısı Allah kimseye vermesin ; çekenler iyi bilirhö

Aah ah insanların hayatında olmazsa olmaz denilen birşey varsa oda aşktır bence. Memnun oldum bende Can. Yeni görevinde başarılar dilerim. :)

nerden tanıdım seni :sakalli:

Geri
Üst Alt