Acil , Bakın

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kingst0n
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

Kingst0n

Ko-Cüce - Kingst0n
Haz
303
5
Arkadaşlar Herkese Merhabalar Rica ediyorum Lütfen Bakın
Anlatıcagım Şeyi Dikkatli Dinlerseniz Cok Sevinicem ..
Arkadaşlar Benim Sorunum Şu Ve Bilenlere göre Cok Kolaydır Eminim
Arkadaşlar Sql Db Filesler Mapler Ve fileslerin Version Server Game server Dosyası Felan Hic Bi Hata Yok Acılıslar super Acılıyor . no ıp Uyelıgımde Var Ve Gayetde Iyı Calısıyor gosterıyor PORtLARIMDA ACIK GAYET GUZEL CaLIsMAKDA GOSTErIYOR !
Kendım Oyuna Gırıyorum Admin Girişden Local Olarak Oyunda hic bi sorun yok
Zaten Pc süper dedicated Diye bilirim Hatta Fazlasınıda Diye bilirim.
Baglantı Desen 4096 ADSL TEK PC
Ama Rica Ediyorum bu Hatayi Cozun.. Millete Login Gitmiyor 10060 Veriyor Launcer Start vermiyor Ama Hic Bi SORUN HATA FELANDA VerMIYORKİ :S Karsıma hic Hata almadım Gayet guzel Kurdum Ama Neden Millete Start gitmiyor 10060 Felan Atıyor Lütfen YARDIM
Şimdiden Teşekkürler !

bu Konuyu Aslında Server Kurulumlarına Yazıcaktım Ama Oraya Bakanda YOK Rica ediyorum Lütfen Yardım Arkadaşlar

Cevap: Acil , Bakın

Hımm.. Dayı valla Sen User Girişlerini 127.0.0.1 Yapmışta olabiLirsin .ini lerini Yazarsan Herkez Kolayca Nedenini ÇözebiLir OK ;)

galıba ebenezerın yada ajuardında hata var bence stng3r arkadasımızın dosyalarını vede onun account_logın kullanırsan sorun cekmezsın buyuk bır ıhtımal olarak 127.0.0.1 yazmıssındır o yuzden

Arkadaşlar Herkese Merhabalar Rica ediyorum Lütfen Bakın
Anlatıcagım Şeyi Dikkatli Dinlerseniz Cok Sevinicem ..
Arkadaşlar Benim Sorunum Şu Ve Bilenlere göre Cok Kolaydır Eminim
Arkadaşlar Sql Db Filesler Mapler Ve fileslerin Version Server Game server Dosyası Felan Hic Bi Hata Yok Acılıslar super Acılıyor . no ıp Uyelıgımde Var Ve Gayetde Iyı Calısıyor gosterıyor PORtLARIMDA ACIK GAYET GUZEL CaLIsMAKDA GOSTErIYOR !
Kendım Oyuna Gırıyorum Admin Girişden Local Olarak Oyunda hic bi sorun yok
Zaten Pc süper dedicated Diye bilirim Hatta Fazlasınıda Diye bilirim.
Baglantı Desen 4096 ADSL TEK PC
Ama Rica Ediyorum bu Hatayi Cozun.. Millete Login Gitmiyor 10060 Veriyor Launcer Start vermiyor Ama Hic Bi SORUN HATA FELANDA VerMIYORKİ :S Karsıma hic Hata almadım Gayet guzel Kurdum Ama Neden Millete Start gitmiyor 10060 Felan Atıyor Lütfen YARDIM
Şimdiden Teşekkürler !

bu Konuyu Aslında Server Kurulumlarına Yazıcaktım Ama Oraya Bakanda YOK Rica ediyorum Lütfen Yardım Arkadaşlar

vay be mesajın yarısı pc özellikleriyle geçiyor :)

INI Dosyalarında ip bölümlerini kontrol et ve no - ip deki adresini yazdığında modemin anasayfası gelmemesi lazım :) geliyorsa hatalı bir no ip kurulumu yapmışsındır .. tekrar dene :)

Geri
Üst Alt