[Acil][Yardım][Lutfen]Ai Server Connect Fail!! Lutfen birisi Yardım Etsin.!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan NeptyhS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

NeptyhS

[EfesPilsen]
Kas
66
0
Serverimin Herşeyi tam hiç bir şey eksk değil ne portu ne paneli ne map dosyası ne patchı...
ama Ai serveri açtıkdan sonra Gameserver açıorm bu hatayı alıyor lutfen yardım edn 2 gündür uğraşıyorum...

14l7qkm.jpg

http://i29.tinypic.com/14l7qkm.jpg

Ekli dosyalar

• adsız..jpg
    adsız..jpg
    94.5 KB · Görüntüleme: 0
Cevap: [Acil][Yardım][Lutfen]Ai Server Connect Fail!! Lutfen birisi Yardım Etsin.!

arkadaşım bence ini lerini kontrol et bende de oldu bi harf fazla olunca hata veriyor db adını kullanıcı adını şifresini kontrol et yoksa odbc de bi hata yapmışsındır...
bende şuan ebenezerle uğraşıyorum sen bu sorunu aştıktan sonra da sorun çıkabilir...

Cevap: [Acil][Yardım][Lutfen]Ai Server Connect Fail!! Lutfen birisi Yardım Etsin.!

hepsi tam hiç eksik yap ben mapden şüpheleniyorum ßildiğin sağlam bi map linki varmı?

bu forumdan aldıklarımı kullanıyorum şuan ama hala ebenezerim saymıyor bunun çözümünü arıyorum haa maplerin içinde bazı evt. dosyaları varmış ben ebenezerdekini sildim aıserverin mapine dokunmadım bide bunu araştır istersen bende test amaçlı kuruyordum beceremedim ebenezerde tıkandım :S

kardeşim benmki oldu. Dedğin gibi Bi inde iki kere k ye basmışım :) :)

yardımcı olabildiysem ne mutlu

Geri
Üst Alt