Konu Yazar bdr123321 Member Nis 283 7 12 Eyl 2009 #1 Arkadaslar vps aldık 15 günü gecti lütfen bilen birisi varsa paylaşsın monsterlar ve npc ler görünmüyor help ..! :v:
Arkadaslar vps aldık 15 günü gecti lütfen bilen birisi varsa paylaşsın monsterlar ve npc ler görünmüyor help ..! :v:
dewilface Member Şub 155 0 13 Eyl 2009 #2 Cevap: [ acİl yardim ] server kurduk ancak monsterlar ve npcler yok..! pc ni resetle sonra sakin bi şekilde serveri aç ai serveri 30 kere açarsan ebenezeri 5 kere açarsan npc olmaz
Cevap: [ acİl yardim ] server kurduk ancak monsterlar ve npcler yok..! pc ni resetle sonra sakin bi şekilde serveri aç ai serveri 30 kere açarsan ebenezeri 5 kere açarsan npc olmaz
H hakan3457 Member Eki 54 0 15 Kas 2009 #3 Cevap: [ acİl yardim ] server kurduk ancak monsterlar ve npcler yok..! +++++++++++++
O OSKOPvP Member Ara 447 0 17 Ara 2009 #4 Cevap: [ acİl yardim ] server kurduk ancak monsterlar ve npcler yok..! Pm at bi bakaym teamdan ..
data5 New Member Ara 16 2 27 Ara 2009 #5 Cevap: [ acİl yardim ] server kurduk ancak monsterlar ve npcler yok..! bende de aynı hatayı veriyor yardım edin lütfen
Cevap: [ acİl yardim ] server kurduk ancak monsterlar ve npcler yok..! bende de aynı hatayı veriyor yardım edin lütfen