Açılcak Knight serverina ortak aranıyor detaylar içeride

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Berdo22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Berdo22

New Member
Reaction score
0
Merhabalar biz 2 ortak knight serveri açıcağız sunucu reklam için bütçe bol sunucu kiralanmıştır kapanma riski olmadan reklamları ile sağlam bir başlanğıç yapıcağız hedefi yüksek tutuyoruz başvuran ve aklımıza yatan arkadaşlara geri dönüş skype aracılığı ile yapılacaktır
Not: Ortaklık için herhangi bir bir ücret talep edilmeyecektir .
Ortak olunan kişi ücret vermemesine rağmen %25 kar ve sunucu da yetki hakkı olucak
Ortak olucak kişide istenilen koşullar
1. iş paylaşımı yapıcak sunucu ya diğer 2 ortak gibi yardım edicektir
2.Knight online database,hatalar,buglar,açıklar dan anlıcak
Kısacası Knight online yi yazılımsal olarak iyi bilicektir
4.Server açıldıktan sonra belli bi süre online kalma süresi olucak diğer yönetim kurumu ile iletişimde olucaktır (Cuzi miktar da online kalması önemli)
Herhangibi bir ortaklık ücreti talep etmeden amatörce olmadan reklamlı iyi vds serverlara kurulup açılcaktır
ortalama 5 gün için de kurulum aşamasına başlıcağız herkeze iyi çalışmalar ve başarılar

hafta içi 5 gün 7/24 onlineyim fazla anlamıyorum ama öğretirseniz hem işi öğrenmek için hemde ücretsiz yardım ederim

Anlatılan ve açıklamasında bulunan bütün koşullar , şartlar yapmış oldugum talebe uygundur. İyi bir arkadaş , Güzel bir SERVER ve Amacına ulaşmış bir yönetim ekibi içerisinde bulunmak şahsım adına gurur verir bu herşeyden önemlidir. Aranızda bulunmayı çok isterim.
0530 118 5347

Geri
Üst Alt