Acillll ama Çooookkk Acillllll yardım +open2 yazınca ebenezer hata veriyor .

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan egerkagan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

egerkagan

Member
Nis
142
1
Arkadaşlar vps aldım . +open2 yazınca ebenezer hata veriyo . Ne yapmam lazım lütfen yardım Edin . host şirketi dbyi değiştiricez diyor . Dbden midir yoksa ebenezerden mi :S:S Acele ama çok acele yardım lütfen

Bide açılırken quest ınfo read fail diyor 3 kere ama oklayınca açılıyodu ebenezer onla da alakalı olabilir mi ?

Cevap: Acillll ama Çooookkk Acillllll yardım +open2 yazınca ebenezer hata veriyor .

Soyledıqım Seylerı Yaparsan Duzeleceqını Bılıyorum Sımdı Ebenezerın Icınde Map Klasoru War Onu Ac Orada 101.evt 102.evt 103.evt olması lazım Yok Sa Googleden Bulup Oraya Ekle Eqer Warsada Buyuk Ihtımalle Ebenezer acIlırken quest read Hatası werecektır Bunuda enqllemek Icın Yapman qereken 101.evt 102.evt 103.evt lerı sılıp yerıne saglam olanları eklemendır buyuk ıhtımalle sorunun cozulecektır yardımcı olduysam ne mutLu :D

Cevap: Acillll ama Çooookkk Acillllll yardım +open2 yazınca ebenezer hata veriyor .

bu arkadas sanırım notice de sonuna isim ekletme prosedürünü uygulamıs ve open2 ya da baska noticelerde forgetten falan ebenezer kapat veriyor çünkü her noticenin sonuna isim eklemek istiyo ama o noticeler oto geçiyo atan yok ebenezer manyaklasıp kapatıyor haliyle o komutu kaldır ya da db değiş.

Selamlar,

• KnightOnline Private Server Kurulumu
  • Database Düzenleme
  • Panel,Forum,Wep Site Kurulumu
  • Hile Engelleyici Programlar (GameServer Frewall,SQL Frewall)
  • Wep Programlama , Grafik/Animasyon , Wep Tasarım , Veri Tabanları Hizmetleri

Bize Ulaşmak İçin;[email protected]
Bize Ulaşmak İçin;Otomatik Eklemek İçin Tıklayınız

Verdiği Hatayıda söleseydiniz yardımcı olurduk.. // Quest İnfo Hatası içinde ebenzerde bulunan Map Klasöründeki 101 102 103 EVT Leri silerseniz Quest İnfo Read Failed hatası almassınız

Db Değişmene Gerek Yok Db Ne Onem Veriyorsan Birazcık Uğraş .. ve Ebenezer Editörden Kodları Resetle ..

Geri
Üst Alt