Adama gibi Server Yönetiminde Görev Almak İsteyen GM aranıyor sadece 1 Tane

Konu Yazar

Batuhann41

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Tem
746
0
Arkadaşlar dediğim gibi sadece 1tane gm alınacaktır.
Adam gibi yönetimde görev alıcak ve uzun süreli bir server kurulucaktır devamlı yanımızda sanki ortağımız gibi olmasını
istediğimiz bi arkadaş istiyoruz server için emek vericek yani insanlar gmliği severek yaparsa zaten gerisi gelir.
Serveri bugün açmayı planlıyoruz
Lütfen msnlerinizi bırakın ekleyeceğim.Bi kaç satır da ilave ederseniz sevinirim.

Cevap: Adama gibi Server Yönetiminde Görev Almak İsteyen GM aranıyor sadece 1 Tane

Yardimci Olurum. Her Konuda Bildiğim Birşeyse GM Lik felanda Vermene Gerek yok. :)
cLuP98(at)hotmail.c0m

Cevap: Adama gibi Server Yönetiminde Görev Almak İsteyen GM aranıyor sadece 1 Tane

+++++++++++++

Yardımcı olabilirim forumda zaten GM'lik adına bir başlığım var. 23 yaşındayım tecrübem var.

iletişim için : [email protected]

Kardesm Benm Gm yapmıslım 7/24 online eyer kabul edersen beko5252@windowslive eklersn :)

öncelikle merhaba. yaşım 21 bende bu arada izmitliyim :) gm tecrübeliğim var. seve seve yardımcı olmak isterim. 7 / 24 onlineyim.

[email protected]

faceden veya msnden irtibata geçebilirsin kardeşim.

kolay gelsin

Sabah 8:00 Gece 2:00 a kadar 2 Bilgisayarımda Açık .
Gm Likte Tecrübem vardır . Kendi Sw lerimide kurdum !
Saygılı birisiyim reklam ws... herşeyde yardım edebilirim .

Msn: [email protected]

Selamın Aleyküm , 2 defa kendi pcme , 1 defa vps satın aldım az çok bilgim var.Para konusunda da sıkıntı olmaz gereken yardımı yaparım.7 - 8 Defada GameMaster lik yaptım.Msn yi ekler konuşur tanışırız hiç bir yamuğumu görmezsin.

Msn : [email protected]

Geri
Üst Alt