AGA Panel v2.1 [Admin Paneli, Ajax v.s.] En Gelişmiş Panel

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ganks
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

Ganks

Well-Known Member
May
1,542
63
Selamlar,

Başka forumlarda Paylaşıldı, O Yüzden Paylaşıyorum...
Satın Alan arkadaşlara v3'ü ücretsiz vericem, tasalanmasınlar. v3 1-2 Hafta içinde çıkacak...

Download
Rar Şifresi :
Kod:
www.kopanel.org

1-2 Eklenti yapılıp, arşiv yenilenmiştir.

Kurulum:
http://localhost/kurulum.php 'e girerek kurulumu gerçekleştirebilirsiniz.
Kurulum yaptıktan sonra kurulum.php, configyarat.php ve kurulumproc.php silmeyi unutmayın!!

Özellikleri bilmeyenler; Tıklasınlar.

Son düzenleme:
Cevap: AGA Panel v2.1 [Admin Paneli, Ajax v.s.] En Gelişmiş Panel

Saolasın paylasım için ilk yorum bendeN

Teşekkürler....

Öncelikle Geçmiş Olsun..
Sagol Paylastıgın icin.

S.a Öncelikle Çok Güzel Bir Pnaelin Var Teşekkürler Paylaştığın İçin

Konuya Gelicek Olursam 1 Defa Panelini Kurdum Daha Sonra Dosyaları Yedeklemek İçin Silip Tekrar Attığımda Şu Hataları Aldım Ve Bi Türlü Yapamadım Yardımcı Olursan Çok Mutlu Olurum

Kod:
Warning: include(C:\AppServ\www\languages\.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in C:\AppServ\www\config.php on line 35

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'languages/.php' for inclusion (include_path='.;C:\php6\pear') in C:\AppServ\www\config.php on line 35

Warning: include(C:\AppServ\www\skins\index.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in C:\AppServ\www\ganks.php on line 38

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'skins//index.php' for inclusion (include_path='.;C:\php6\pear') in C:\AppServ\www\ganks.php on line 38

S.a Öncelikle Çok Güzel Bir Pnaelin Var Teşekkürler Paylaştığın İçin

Konuya Gelicek Olursam 1 Defa Panelini Kurdum Daha Sonra Dosyaları Yedeklemek İçin Silip Tekrar Attığımda Şu Hataları Aldım Ve Bi Türlü Yapamadım Yardımcı Olursan Çok Mutlu Olurum

Kod:
Warning: include(C:\AppServ\www\languages\.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in C:\AppServ\www\config.php on line 35

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'languages/.php' for inclusion (include_path='.;C:\php6\pear') in C:\AppServ\www\config.php on line 35

Warning: include(C:\AppServ\www\skins\index.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in C:\AppServ\www\ganks.php on line 38

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'skins//index.php' for inclusion (include_path='.;C:\php6\pear') in C:\AppServ\www\ganks.php on line 38

2. defa kurulum yapmana gerek yoktu,
TB_USER'e design table yapıp Answer ve question sutunlarını sil, sonra tekrar kurulum yapmayı dene...

teşekkürler güzel bir panel.sizi sürekli bu duruma düşürenler utansın :(

2. defa kurulum yapmana gerek yoktu,
TB_USER'e design table yapıp Answer ve question sutunlarını sil, sonra tekrar kurulum yapmayı dene...

Çok Teşekkür Ederim Dediğin Oldu Bu Panelini Satın Almadım Ama Belki V3'ü Alabilirim Çünki Çok Şahane Bir Tasarım Yapmışsın Eline Koluna Yüreğine Sağlık

Birde Bu gunluk Neden Bozuk Ondada Şöyle Bir Hata Veriyor

Kod:
Warning: odbc_exec() [function.odbc-exec]: SQL error: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Invalid column name 'GunlukLoyalty'., SQL state S0022 in SQLExecDirect in C:\AppServ\www\includes\gunluk.php on line 208

Warning: odbc_fetch_row(): supplied argument is not a valid ODBC result resource in C:\AppServ\www\includes\gunluk.php on line 224

Son düzenleme:

kuruyorum ama beyaz bi sayfanın en solunda bi nokta çıkıyo başka hiçbirşey yok :S

Paylaşım için teşekkurler

konuyla alakası yok ama birşey dicem.agapanel v2.1 in acığı yokmu ?

Paylaşım için teşekkürler.

Gerçekten geçmiş olsun.

ganks hangi sayfalar sana ait ya da hangi özellikler merak ettim nerdeyse yarı özelli kcalısmıyor siteyi kurunca cok aşırı eksiği var tamamlar verirsen şimdiden teşekkür ederiz.

Geri
Üst Alt