D Konu Yazar Denny Member Ocak 131 0 12 Şub 2009 #1 Ai Serveri Actigimde Böle bir hata ile karsilasiyorum yardimci olursaniz cok sevinirm
R RoTrKO New Member Kalemi Kırıldı! Haz 1,565 58 13 Şub 2009 #2 Cevap: Ai Server Hatası NPC Adinda Sorun var. [2.]PvP_GeN_TR NPc`nin adini degistir.
O orhannacar New Member Eki 19 0 18 Şub 2009 #3 Cevap: Ai Server Hatası hyr sorun en son yaptıgın ayarlarda onu düzelt tekrar ypamassan benmle baglantıya geç serio@win....
Cevap: Ai Server Hatası hyr sorun en son yaptıgın ayarlarda onu düzelt tekrar ypamassan benmle baglantıya geç serio@win....
N neocem033 Banlanmış Kalemi Kırıldı! Kas 127 0 16 Haz 2009 #4 Cevap: Ai Server Hatası DELETE FROM K_NPC WHERE (sSid = 2543) OR (sSid = 2543) yaz 3 kere hata alıcen DELETE FROM K_NPC WHERE (sSid = hata rakamını yaz) OR (sSid = hata rakamını yaz)
Cevap: Ai Server Hatası DELETE FROM K_NPC WHERE (sSid = 2543) OR (sSid = 2543) yaz 3 kere hata alıcen DELETE FROM K_NPC WHERE (sSid = hata rakamını yaz) OR (sSid = hata rakamını yaz)
knightmy0125 New Member Kalemi Kırıldı! Haz 373 6 16 Haz 2009 #5 Cevap: Ai Server Hatası Alt Tire ( _ ) Sil Bence
N neocem033 Banlanmış Kalemi Kırıldı! Kas 127 0 17 Haz 2009 #6 Cevap: Ai Server Hatası sıldıgımdede aı server acılmıoo :S:S:S:S ısım npc sı ekledım bısey war gıbı galı,ba bu arkadasda aynısını yaptıı sonra bu hata eklerken orda prosudur wardıı ama sımdı o kodu bulamadım bulursam bıraya koyacam arkadasımm Son düzenleme: 17 Haz 2009
Cevap: Ai Server Hatası sıldıgımdede aı server acılmıoo :S:S:S:S ısım npc sı ekledım bısey war gıbı galı,ba bu arkadasda aynısını yaptıı sonra bu hata eklerken orda prosudur wardıı ama sımdı o kodu bulamadım bulursam bıraya koyacam arkadasımm