AiServer Açılmıyor :S:S

Konu Yazar

DarkRituaL

Member
Haz
43
1
Aiserver açılmıor usko npcleri yapana kadar sorn yoktu açılıordu şimdi tıklıorm açılmıor hiç bi yardm edin lütfen

Cevap: AiServer Açılmıyor :S:S

K_NPC , K_MONSTER veya K_NPCPOS tablolarında Sorun var !
DB Değiştir yada Bu yazdıgım tabloları değişTir...

ona gerek yok sadece k_monster ve k_npc yada hangi Tablesde deişiklik yaptıysan o tablesi baska bi db den import edebilirsin.

Database'de Oynadıgın Bir yerde (bu Sadece Monster ve Npclerle İlgilidir)hata yaptıysan Ai Server Açılmaz

matrix ' in verdiği tablo kopyalama olayı v.s ile ilgili bir program koymuştu o programı kullanarak başka db den k_npc tablelerini kopyala sonraonları import et sorun kalmıyacaktır

Aynı sorun bendede var yeni db oluşturup şuan ki dbmi o dbye import ettim kn_online diye bir db açacam silip. DB yi yeniden yükleyeceğim ve export ettiğim table ları tekrar import edeceğim yani servera birşey olmadan değiştireceğim. Sanada tavsiye ederim. Sorun k_npcpos k_npc uyuşmazlığından da olabilir. Sadece k_npcpos değiştirdim. Ancak query kodunun içinde delete from K_NPC ile başlayan bir kod vardı. Yani k_npc ve k_npcpos sorunlu arkadaşlarında söylediği gibi sorun k_npc den kaynaklı aynı sorun bende de var şimdi oldu.

arkadaşlar bendede aynı sorun vardı tabloları değiştirdim sorun çözülmedi.

Herkesın bıldigı gıbı eger npcyi dırekt k_npcden silersen ve k_npcpos dan silmezsen bu hatayı alırsın .. Aynı durum canavar ıcınde gecerli k_monsterdan sıldıysen dırekt acılmaz.. son yaptıgını hatırlamıosan db değştir.

Geri
Üst Alt