AıServer (Gameserver) Saymıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SyDeanT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

SyDeanT

New Member
Kalemi Kırıldı!
May
919
1
Selam Arkadaşlar.Günlük 30 Userlik bi server'ım var.Res için programları kapattım ve QA'Dan Resimi Attım.Daha Sonra Dosyaları Tekrar Açtım Fakat AIServer Saymıyor yani (gameserver) Bunun Sonucunda Ebenezerde saymıyor.Tıkır tıkır çalışan servera ne olmuş olabilir ?

707260adsizz.GIF

Cevap: AıServer (Gameserver) Saymıyor

aiserver ile gameserver log dosyaları yükselen bakardık ne var ne yok diye
burdan gözüken hiçbi sorun yok.
görev yönetisinden bu dosyaları kapatıp sw yi tekrar açmayı denersen açılabilir.

Dostum Eger Db de Kayıtı Olarak 100 User Yoksa Ki 30 User Diyorsun CAlıstırdıgın Simge Günvelleme Kodları Cakısma Yapar Çünkü , o Kodlar 100 User İçin Ayarlanmıs sende 30 user var geriye kalan 70 simge nereye gidecek??

Selamlar

AiServer Saydığına Göre Database İle Alakası Yok Demektir.Trgino'nunda Dediği Gibi Görev Yöneticisinde Açık Kalmıştır.Her Restart Attığında Sunucuyada Restart Atarsan Daha Sağlıklı Olur

Cevaplarınız için teşekkür ederim
Öncelikle şunu söyleyeyim Ben res atma zamanı pc'yi baştan başlatır ve Pc açıldığında Resimi atarım
Programların açık kalması gibi bi ihtimal kalacağını düşünmüyorum.Dediğinize ihtimal vererek server filesleri sıfırdan temiz bir şekilde yeniden çıkartıp sıfır bir database kurdum.Gene aynı sorun ile karşı karşıyayım.

Kimse çözüm bulamadı sanırım.

Geri
Üst Alt