Akheron Empire Datebase By Roshan Datebase

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan psycho
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Akheron Empire Datebase By Roshan Datebase

1.odb ayarla derken ben tam anlıyamadım biraz daha açıklayıcı konuşa bilirmisin sana zamet(cs ss skil tab problemi oyuna çıkıp girince kayboluyo)
2.human çar emc geçince dağda doğuyo cz de başka bi yerde doğuyo

bu problemi bilen varsa bana yardımcı olsun artık bütün herseyi yaptım hersey tamam
bi bu 2 problemi çözemedim kafayı yemek üzereyim artık bilen lütfen söylesini rica ederim pls pls pls pls pls pls pls pls pls pls :(

odbc ayarlarını yaparken orada karakter eşleştirme mi öle birşey war şuanda hatırlamıyorum ne yazıkki o tiki kaldırmanız gerekiyor..

2. sorunda server_position mu öle bir table wardı oradan koordinatları alıp düzeltebilirsin tableleri ne yazkki tam olarak haıtrlamyıroum şuan pc'mde pvp ile ilgili hiç bir şey yok..

Arkadaşım Ben Bu Şeyi İndirdim Yanlız NOD 32 Lisanslı Program Jeefo.A virüsü Buldu Nasıl yapıcaz .. ????

o zaman başka bir virus porgramı kulanın veya jeefo virüsünü kaldıran bir program wardı onu kullanın dosya silinmeden virüsü siliordu yada başka server files kullanın ;)

güncel.........

güncel........................

Berk eL SaLLa süper db saoL kullancam xD

umarım sorun yoktur kardeşim.indiriyorum fll

Arkadşalar Sorun Oluyorsa Kendi Server Fileslarınızı Kullanın Datebase Gayet Kullanışlı ve güzeL Yeni Skiller görevler vs vs...

kardeş stat bugu var nsl düzeltecez 50 tane kod denedk hc bııırı calısmadı npcs bi akıl ver bize

Eft. Kardeş Db ende stat buqu war bende bir çok kod denedim Akuma'nın fLn ama bi çare göstermedi. Nasıl halledebiLirim...

Su stat buqu bi çözemedim bi aciL bakarmısın ya [email protected] eklersen sewinirim kardeş. 1-2 bişi sorcam xD

Bakcak biri yokmu ya stat buqu çözemedim daha :(

Moderatör tarafında düzenlendi:

Evet ya psycho bi bakarmısın Bendede stat buqu war xDa

iyi güzel ama rarlar ya bozuk yada virüslü olmaları nedeniyle açılmıyor. bence dosyaları gözden geçir exe virüslü ajuard da öle

Stat bugunu bende düzeltemedim ne yazıkki :S kod war stat bugu olanın ismini alp o kodu query den geçirince düzeliyor anca..

aynaLardaki sorun map'Lerden Roshanın verdiği Linkte Kendi mapLeri var onLarı atarsanız sorun kaLmaz bi ara kuLLanmıştım bu db sayesinde 30 dk da 100 user yapmıştım kaLiteLi bir database

Geri
Üst Alt