v2xxx Akıngaming [Orjinal] Beta 30 temmuz Pazar 21.00'da Sizlerle Özlediğiniz Pk Kaldığı yerden Devam!

Sizin gibi adisini görmedim ben. Zamanında 1299 server vardı, okçular koxp açık baseden baseye 5li ok atıyorlardı çözüm bulamadınız. Versiyon yükselticez dediniz 15xx yaptınız. Beta bitmeden herkes şikayetçi oldu. Oylama yaptınız 15xx kalsın mı yoksa 1299 a mı dönelim herkes 1299 dönmek istedi. Kapattınız 15xx i. 1299 için çalışıyoruz en yakın zamanda açıcaz dediniz sene 2021 ya da 2021 olması lazım. 3 yıllık emeğimiz çöp oldu. Ve tekrar çıkıp efsane sizlerle diyorsunuz. Ama iyi arkadaşlık edindim. hala ordan tanışıp görüştüğüm 3-4 tane arkadaşım var.
Ben akingamingde çok uzun süre oynadım ve hiç koxp vs görmedim kardeşim belki bırakdıktan sonra olmuştur ama şuanki ortama bakarsak uskoda bile deli gibi koxp hile vs var ve şuan akingaming e ko-cuce üzerinden msj attığımda serverin koruma sistemi çok kuvvetli olacağı ve bunlar ile alakalı gerekli açıklamalar yakında yapılacağı asla hile,tbl vs giremiyeceğini söylediler umarım öyle olur..

Bizi hatırlayan ve destek olan tüm oyunculara teşekkürler,karalama yapanlara gerekli cevaplar verilmiş onlar içinde ayrıca teşekkürler. AKİN-GAMİNG 22 temmuzda beta olarak sizlerle

daha 1 hafta öncesine kadar merak edip araştırmıştım belki açılmıştır diye şimdi öylesine burda gezerken gördüm ve Duygulandım :( tabiki orda olcaz inşallah.

Geri
Üst Alt