Akin-GaminG
Member
- May
- 325
- 16
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz..
Birader eğer gerçekten eski akıngaming sahibi sen isen. Senin ben taaa o ananın amına koyim. Orul orul oruspu çocogu. deyin ki kardeşim biz serveri kapatıyoruz siktirin gidin. Bırakıp gideriz. 1299 olan serveri 15xx yaptınız sonra herkes 1299 dönsün dedi. kapadınız 15xx i dediniz 1 ay içinde 1299 açılcak açmadınız. Sonra forumda konular açıldı. Birileri çıkıp dedi. Eski kadro bıraktı biz devam ettirecez. bütün data baseleri aldık. Kimsenin charına bişey olmucak. Bekle bekle 3-4 yıl oldu. şimdi de birileri çıkıp yine açıcaz diyolar. Nasıl bi oruspu çocuklarısınız siz.Herkese merhabalar,
Bu oyunu açan şahıs orjinal AkınGaming kadrosu olduğunu iddaa etmektedir ancak orjinal AkınGaming sahibi olan ben bu durumdan haberdar değilim çok ilginç. Lütfen konunuzdan orjinal yazısını kaldırın. Aksi halde elimden geldiğince her yere bu yanlış hareketinizi bildiricem. Zaten orjinal olsaydı 1299 orjinal dosyalar ile açardınız. İnsanlar da sizden bunu talep ediyor. Var ise gücünüz buyrun 1299 sürümü client ile beraber açın da insanlar orjinal olup olmadığınızı görsün.
sorunda orda ya zaten. 2-3 ay sonra kapanan svlerde girip kuru kuru takılıp çıkıyosun. Ama akıngaming öyle miydi? insan 2-3 yıl oynayınca alışıyodu. sanki hayatın bir parçasıydı. Ne kadar çok seversen bırakmak o kadar zor oluyor yani. Ve şu da var ki. 30 temmuzda açılcak diyolardı. işin piiriydiler. Hani nerdeler? Server açıkta benim mi haberim yok? Panel falanda açılmıyor.Millete karalama yapmayı ne çok seviyorsun bizde akingamingde oynadık 3 yıllık emek diyorsun 3 yıl açık olan bi pvp göstersene ? en kral server max 1 ay gidiyor ya şuan sonra bom boş ? adamlar işin piri bu kadar ayakta kala bilen tek server daha ne istiyosun ne güzel en üst version ile geliyolar demekki akıllarında güzel fikirler var 3-4 tane arkadas buldum diyorsun biz tam 30 kişilik bir ekip olduk akingaming de ve o yıllardan bu yıllara hala o ekipden 15 iyle beraber oynamaya devam ediyoruz daha ne olsun hocam bunları kazanmak dostluğu kazanmak bizim için önemli olan bu hiç bir pvp sonsuz değildir illa bir gün bitecektir hiç sıfırlanmadan açık olan veya hiç kapanmıyan bi server göster haklısın diyelim...