Şimdiden hoş geldiniz elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza emin olabilirsiniz.Betaya tek gelip bakacağım. Beğenirsek teamca officalda başlayacağız umarım uzun soluklu olur.
Hayırlı olsun.
Beklentilerinizi karşılamak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.şimdiden hayirli ugurlu olsun umarin server güzel degicek bir server olur![]()
Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz.Yapılan eleştirilere aldanmayın Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş...
Hayırlı uğurlu olsun ARKANABAKMA clanı olarak 3 Haziranda görüşmek üzere..
Serverı ele geçiricez![]()
Yorumunuz için teşekkür ederiz.AKRAGAMES.NET BAŞARILI VE KALİTELİ BİR SERVERE BENZIYOR 2 ARKADAŞ BURADA OLACAĞIZ
(Komany)
Yaptığımız konuşmada bu konuda bir düzen oluşturulacağını sizi mağdur etmeyeceğimizi söyledik Facebook mesaj kutumuzda ticket amaçlı kullanılmaktadır anlık çevap verdiğimizde sohbet kutusuna dönmekte bu yüzden sürekli yazan kullanıcılarımıza aralıklarla yanıt vermek zorunda kalıyoruz.Serveri alalacele kapatmanız sonucu clana basılı np'mi çekemedim
Facebook sayfanız üzerinden bildirdim oyladınız admini bekle dediniz daha sonra clana basılı np'nizi clana hibe etmişsiniz geri çekemezsiniz dediniz halbuki admin'den clana bastığınız npyi tamamen geri alabilirsin onayı almıştım, sizi mağdur etmeyeceğiz dediniz 2.sıradaki karakterime 5000kclik ödül yerine önce 2000kc sonra 3000kc teklif ettiniz
Yanlış anlaşılmasın bunu buraya yazmamdaki amaç serveri karalamak değil.
Beta süresi boyunca gece gündüz kastık zevkimizi aldık gördüğümüz bugları ilettik yönetim düzelttimi düzeltti gördüğümüz hile kullananları bildirdik yönetim banladımı banladı onlara lafım yok ama bu yaptıkları canımı sıktı
dediğim gibi karalama amaçlı değil bu yazı F.B'de yanıt vermeye tenezzül etmemeleridir.
Defalarca belirttim ben sizden kc dilenmiyorum.Hakkım olanı istiyorum
Sadece Clana bağışlı np'mi karakterime aktarmanızı istedim bunu sanki çok zor birşeymiş gibi yapmamakda ısrarcı oldunuz 2dk'lık iş için 20 saattir bekletiyorsunuz.
@salih anıl özlü Her zaman yönetimi yalayacak arkadaşlar bulunur sende onlardansın sanırım emeğin boşa gidince ağlama sonra benden uyarması 20dk beklediler demişsin nereye beklediler admin bile 10dk sonra kapattık derken bu neyin kafası adam notice geçti kapanacak diye 2 kere sonra kapanmasını istemeyenler pm atsın dendi pm attık ardından kapandı bir bekleme olmadı.
Ayrıca ben haksız olsam kc önerirler mi bana yaptıklarını biliyorlar önce 2000kc sonra 3000kc öneriyorlar senin karakterinde biri olsa kabul ederdiama ben hakkımı aramayı seçtim 5000kc başımın gözümün sadakası olsun verselerde oynamam şu saatten sonra yetkili arkadaşlar şu yalakaya verinde 2000 3000 kc sevinsin gariban
userler gitmezse gitmesin benim umrumda değil 1 kişi benim sayemde kurtulsa hakkının yenmesinden bana yeter
UNUTMAYIN BETA'DA HAK YİYEN OFFİCALDE NELER YAPAR
Oyunu daha zevkli bir hale getirebilmek ve daha uzun süre sıfırlanmadan ayakta tutabilmek adına Skiller görev ile aktif edilecektir.Baslayacaklar yada Admin kim cevap verir bilmiyorum ama Oyunda 70 72 75 Skilleri Moradonda Beginner Helper
NPC'si yardımıyla otomatik gereken esyalar verilecekmi? Yoksa lobo lupus vs dusurup bunları craftlayıp kendimizmi acıcaz?
Cok önemli benm icin Ona göre BP -Sin-Mage vs açacagım.![]()