v19xx AKRAGAMES.NET [20xx Farm Server] [ISTIRAP] 5.500 TL Ödülü [30 Eylül Offical]

40GEjq.png

Beta sunucumuzda CSW Etkinliğinde ödül olarak 1.000 TL verdik Kanıt : http://i.hizliresim.com/7voqOr.jpg

Yeni TL Ödüllü Eventlar
2.500 TL Ödüllü CSW
3.000 TL Ödüllü Clan Turnuvası !

TL Ödüllü Etkinlik Tarihleri henüz belirlenmemiştir ancak açılıştan sonraki ilk ay içerisinde gerçekleşecektir Offical açılış öncesi tarihler belirlenmiş olacaktır

2.500 TL Ödüllü CSW Savaşı Yeni Sunucumuzda Düzenlenecektir.

Merhaba değerli kullanıcılar Akra Games Ekibi olarak sizlere bu müjdeli haberi vermekten son derece mutluluk duyuyoruz. Siz değerli oyun severler için 20xx Versiyon sunucumuzu hazırlıyoruz. Akra Games Olarak çok yakında Offical Açılışımızı yapacağız ancak bunun öncesinde Beta Sunucumuz ile istediğiniz gibi bir oyun hazırlayacağız beta ve offical tarihlerimiz belirlenmemiştir. Tarihlerimiz netleştikten sonra sizlere bu kon hakkında detaylı bir bilgilendirme sunacağız Hoşçakalın.

Facebook Fan Sayfamız : www.facebook.com/akragamesoffical
Forum Sitemiz : https://www.kokolik.com
Full Client (Setup) indir : http://akragames.net/Home/Download

Beta Açılış : Tarih Henüz Belirlenmemiştir
Offical Açılış : Tarih Henüz Belirlenmemiştir
2.500 TL Ödüllü CSW Savaşı : Tarih Henüz Belirlenmemiştir

Genel Özellikler

• Level Cap Sistemi
  • Ücretsiz Genie
  • Saymalı Quest Sistemi
  • Border Defance War
  • Juraid Mountain
  • Chaos Stone
  • Chaos Dungeon
  • Premium Sistemi (War, DC , Exp Premium)
  • Item Kilitleme Sistemi
  • Maden ve Balıkçılık
  • Lunar War
  • Dark Lunar War
  • Ordears War
  • Nereid's War
  • Neids Triangle.
    Alseids Prairie.
  • Buyying Merchant
  • Rebirth Sistemi
  • Peri Sistemi
  • Kaul Sistemi
  • Orjinal B-Frost
  • Monster Stone
  • JackSpot Sistemi
  • Royal Clan Sistemi
  • Character Seal Scroll
  • Flood ve Küfür Engeli
  • Oyun içi Event Takvimi
  • Orjinal Damage Ayarları Tüm Joblar Eşit
  • Oyun içi Job,Irk,Race Change Sistemi
  • Anger Skili (Savaş Alanlarında Geçerli)
  • Para Ödüllü Clan Turnuvaları ve Dahası

Ve Oyun içi gerekli Tüm Rehber forum sitemizde mevcuttur tanıtım konumuzda sadelikten yanayız. 20xx versiyonda olan özellikleri farklı birşeymiş gibi yayınlamak istemiyoruz oyun hakkında detaylı bilgiye forum sitemizden ulaşabilirsiniz : www.kokolik.com

CZ Bölgesinde Çekilen Video Kaydı

Beta Sunucumuzda Gerçekleştirilen CSW Videomuz

Beta Sunucumuzda Ekran Görüntüleri
ZYO8Xo.png

RQBXAZ.png

rERjkV.png
88QkvA.png
nE2k3R.png

L3pn7z.jpg

7voNEr.jpg

gokWzQ.jpg
ZdLEg0.jpg
VYlM5q.jpg
l1kW2l.jpg

Tanıtım Resimlerimiz
QBjBgg.png

Mpjpl9.png

YkoVDk.png

8ZjXM1.png

qMZl83.png

Arkadaşlar yaklaşık 15 16 senelik bir dostluğumuz var her türlü oyunu oynadık. Hala da oynuyoruz.
Böyle güzel bir server ın açıldığını duyunca bir gelelim bakalım dedik. Biz eğlenmeyi seven insanlarız saygı çerçevesi içinde gülme krizlerine gireceğimiz pk atarken tırnak bırakmayacağımız level kasarken terden tişört değiştireceğimiz takım arkadaşları arıyoruz:D:D. Tabii ki ufak tefek isteklerimiz de mevcut.

1 |> Yaş sınırı kesinlikle YOK. Beyni olan herkes gelebilir clanımıza.
2 |> Oyuna başlarken Premium ricamızdır. ( eşit ilerleyebilmek adına )
3 |> Takım iletişimini TeamSpeak üzerinden sağlayabilecek yeterliliğe sahip.
4 |> Online süresi 20 saate yakın olan ( tabii ki full bilgisayar başında değil )
5 |> Clanımızdaki item bölüşme sistemine ayak uydurabilecek. ( hoş bir sistem hazırladık:rolleyes: )

Ben kısaca kendimi tanıtayım. Adım Mahir ikinci okulumu okuyorum İstanbulda yaşım 24. Cafe işletiyorum aynı zamanda. Yani yaklaşık 24 saat online ım :p:p

Öncelikli olarak priest ve mage jobları sonra diğer tüm joblar alınacaktır.

HUMAN ırkı olarak yer alacağız arkadaşlar.

https://www.facebook.com/m.miii.9

Facebook sayfam üzerinden ,

- Yaşınız
- Yaşadığınız yer
- Oynamak istediğiniz job
Ve eklemek istedikleriniz şeklinde mesaj atarsanız sevinirim herkese iyi oyunlar diliyorum :cool:

Servere user getirdik.Umduğumuzu bulamadık.Server madenci server olmuş.Czde akşam 6 dan gece 3 e kadar farm attığım slota gelen 3 kişiyi kestiğim için ranktan inmedim kimse yok.Multi hesap dolu heryer.Madene 10 çar açan var.Eslanta exp kasmak için partiye asas bulamadık .Öğle 1000 user falan yok hiç olmadı.100 user var 200 de maden çarı var olan biten bu.Avedon + 1 i 5 m ye satamıyorsun.Priest oynayan arkadaşlar hepsi bıraktı pri itemi basan yok satanda yok.Kiralıklar bitince çıplak kalacak millet.

Sürekli exp event yapılıyor exple işimz yok sw sahipleri ya madencilikten emekli bize kazma sallatıp ego tatmin ediyor.Yada bilmiyorlar player çekmeyi.

Upgrade rahat olmalı ama item rahat düşmemeli.Exp zor olmalı.İtem yokki ne ile czye çıkacak millet.Biz bıraktık arkadaşlar ile en son facebookta bu konuya değindim yorumlarımız silinmiş.

Geri
Üst Alt